Capitulo 105

6.4K 414 315
                                    

Wat vooraf begon:
Maar wat Safouane niet weet is dat hij nog 2 zusjes heeft. Safouane zijn ouders hebben dit niet verteld en zijn ook niet van plan dit te doen. Het verborgen houden van 't feit dat Safouane en Anass zusjes hebben zal alles kunnen verpesten. Maar waarom houden Rachid en Soukayna dit verborgen?........

_____________________________________________

Perspectief Safiyae

Enjoy! En vergeet niet te stemmen🌟♥️✨

"Nee hou op" zucht ik geïrriteerd. Ik ben net wakker en we liggen in bed. Safouane irriteert me weer eens, hij wil me telefoon niet geven. "Eerst wil ik een kusje" grijnst hij. "Verdomme geef me nou die tering telefoon!" Sis ik. Hij kijkt me verbaasd aan en fronst zijn wenkbrauwen. "En sinds wanneer kan mevrouwtje niet tegen een grap?" "Sinds jij fucking lelijk bent" zeg ik boos.

Hij houd nog steeds mijn telefoon achter zijn rug en grijnst "vind je mij lelijk?" Grinnikt hij. "Ja!" Zeg ik. "Heb je jezelf wel eens gezien" zegt hij. "Ben ik lelijk?" Vraag ik hem ineens serieus. Ik sta op en loop naar de spiegel. "J-je hebt gelijk ik ben lelijk" zeg ik droevig.

Perspectief Safouane

"Ben ik lelijk?" Vraagt ze opeens serieus. Ik kijk der verbaasd aan. Was ze net niet boos? Ze staat op en loopt naar de spiegel. "J-je hebt gelijk ik ben lelijk" zegt ze droevig. Ik sta direct op en pak haar vast terwijl we naar de spiegel kijken. "Jij lelijk?" Zeg ik nog steeds verbaasd. "Hoe kan je dat denken" zeg ik. "Ik ben gewoon lelijk en over 1 maand ben ik een zeekoe" zegt ze verdrietig. Ze staat op 't punt om te huilen en dat kan ik echt niet aan.

"Schatje ik wil dat je dat nooit meer zegt! Hoe haal je het in je hoofd om te denken dat je lelijk bent. Als jij lelijk zou zijn dan zou ik omvallen en nachtmerries krijgen van alle andere mensen op de wereld. Je weet dat je perfect ben!" Zeg ik en ik draai haar naar me om. "Echt?" Vraagt ze nog. "1000000%" zeg ik waarna ik mijn lippen op die van haar plaats.

Ze zoent me vurig terug en gaat met haar handen door mijn haar. Ik druk haar nog steviger tegen me aan en ze slaat haar benen om mijn middel. Ik laat los en ga naar haar nek "mijn prinsesje" mompel ik waarna ik doorga met het liefkozen van haar nek. Ik hoor haar ademhaling steeds sneller gaan en grijns. En ja voor de rest no details;)

Perspectief Safiyae

Ik droog me af en loop de kamer in. "SAFOUANE" gil ik naar beneden. "JAA?" Hoor ik hem teruggillen. "BEN JE KLAAR QA WE MOETEN ZO WEG" Zeg ik. Nou gil ik dan. "JA MAAR EERST MOET JE ETEN!" Zegt hij. "Ja ja" mompel ik.

Ik smeer olie in mijn haren en laat het opdrogen. Mijn lichaam smeer ik in met bodylotion en mijn gezicht met Zwitsal. Ik kleed me om in een trui met een broek doe er perfect bij pas. Shittt, ik krijg mijn broek niet dicht! Ik zucht en trek 'm uit. 

Ik pak een broek die 2 maatjes groter is en trek die aan. Het is een high waisted broek met gaten. Binnenkort past deze ook niet meer. Me babytje's zijn aan 't groeien. Boven mijn broek doe ik een off-shoulder shirtje aan in het wit.

 Boven mijn broek doe ik een off-shoulder shirtje aan in het wit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik combineer mijn shirtje met een zwarte zachte vest van bont. Ik trek ook een gucci riem aan en doe een horloge om van Cartier. Mijn ringen heb ik ofcourse al aan. Ik kam mijn haren door en doe een petje op, mascara en lippenstift.

Ik loop naar beneden en zie dat de tafel al gedekt is en dat Safouane pannenkoeken heeft gemaakt. De geur alleen al maakt me misselijk. Hij loopt de woonkamer binnen en kijkt me aan waarna hij slikt. "U damn queen" zegt hij waarna hij knipoogt. "Hmm jij dan" zeg ik en ik kijk naar zijn stylo die om fleek is. Hij ziet er net zoals altijd weer perfect uit en ofc zijn die spieren niet te missen.

"Safouane" zeg ik als hij aan tafel gaat zitten en me op zijn schoot trekt. Hij kijkt me aan en knikt. "Ik wil niet eten ik word hier misselijk van" zeg ik kijkend naar alle keuzes op tafel. "Wil je iets anders?" Vraagt hij. "Augurken" zeg ik. "Nee Safiyae geen augurken!" Zegt hij. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk hem aan "als ik dat wil dan wil ik dat" zeg ik boos.

"Nee schat, je moet wel voor jezelf zorgen! Jou lichaam heeft vitamines en andere belangrijke stoffen nodig. Je kan niet als ontbijt augurken eten, als tussendoortje, als avondeten en als snack. Dat is erg slecht voor je en je moet niet vergeten dat je ook nog 2 wondertjes draagt. En als jij niet voor jezelf wil zorgen dan zorg ik daar voor" zegt hij bezorgt.

Ik uit een diepe zucht. "Okey maar ik wil dan na het eten mijn augurken!" Zeg ik dan. "Beloofd!" Zegt hij. Ik grinnik en eet een croissantje met jam op. "Safouane, hoe vond je gister" vraag ik dan zacht. Hij glimlacht en kijkt me aan "het voelde zo goed" zegt hij waarnaar hij stopt en zijn hoofd schudt "laat maar" mompelt hij.

"Nee Safouane, niks te laat maar. Je zit ergens mee en ik zie dat!" Zeg ik vastbesloten. "Ik heb gewoon nog steeds het gevoel alsof er iets mist. Alsof de puzzel nog niet compleet was omdat er stukjes ontbraken" zegt hij dan. Ik kijk hem verbaasd aan "echt?" Zeg ik. "Ik heb geprobeerd het gevoel te negeren maar t voelt echt alsof er meer achter zit" zegt hij.

"Weet je Safouane mij is me altijd geleerd dat ik moet luisteren naar mijn voorgevoel. Naar mijn instinct, en die klopt meestal ook. En ik wil dat jij dat ook doet. Ik geloof je wat je ook denkt." Hij zucht "ja maar er mist iets, ik heb niks ik weet niks alleen dat er iets mist en daar kom ik niet verder mee. Mohim  genoeg gezeur van mij, kom we gaan naar m'n ouders" zegt hij. Ik sta op en hij ook.

"Safouane ik wil juist dat je naar me toekomt als je ff wil zeuren of wat dan ook. Ik weet dat je me buiten jou zorgen wil laten maar ik heb liever dat je naar me toekomt, daar ben ik als vrouw ook voor he" zeg ik. "Ja beauty, dat weet ik mesha ik praat niet graag over dingen die gevoelig zitten. Ik kom ook alleen naar jou dat weet je en je weet dat je perfeft ben." Zegt hij. Ik glimlach en knuffel hem vlug.

"Sorry" mompel ik als ik hem los heb gelaten. "Sorry?" Vraagt hij. "Nu pas dringt het tot me door dat ik vanochtend boos deed voor niks, maar ik kan er niks aan doen" zeg ik. "Maar prinsesje je weet dat ik dat noet erg vind en je weet dat ik 't haat als je sorry zegt" zegt hij. "Ja maar toch ik wou het ff zeggen voor de zekerheid" zei ik. We trekken onze jas aan en ik zie dat de rits van mijn Canada Goose jas net dichtgaat. "Kifesh je kon er niks aan doen?" Vraagt hij opeens. "Ow, ik ben zwanger en dan heb ik last van sterke hormonen dus soms kan ik huilen om niks of chagrijnig zijn of boos of juist blij. En gezien ik een tweeling heb zijn mijn hormonen nog sterker dan andere zwangerschappen" zeg ik.

"Hewa zeg dat dan, ik was vanochtend zo verbaast om waarom je opeens boos en daarna verdrietig was. Ik ga 't nog moeilijk krijgen jij heks" grinnikt hij. Hij sluit alles af en opent de autodeur. "Weet ik, je gaat het heel erg moeilijk krijgen en ik vind die hormonen niet eens zo erg" grijns ik. Hij gaat achter 't stuur zitten en start de auto. "Nogmaals, jij heksss" knipoogt hij waarna hij wegrijdt naar zijn ouders.

Heyhey mijn knappiess❤

Ja ja daar ben ik dan weer, had een tijdje geduurd. Excuses. Elk moment dat ik vrij heb ben ik wel echt bezig met een deeltje voor jullie schrijven. Ik probeer jullie zo kort mogelijk te laten wachten want ik weet dat wachten niet het allerleukste is💋. En een deeltje schrijven heb je niet zo 1, 2, 3 gedaan dat vergt tijd en inspiratie. En begint Safouane nou iets door te krijgen?😦

Maar okey, hoe gaat het met jullie? Ik hoop goed lieffies✨. Nog ongeveer 3 weken en dan motherfucking 2 weken vakantie!! School put me gewoon uit bro, heb bijna nergens tijd meer voor.

Wat is jullie lievelingsliedje op dit moment? Ik kan niet kiezen ik luisyer echt veel in allerlei verschillende talen😂💕.

En dan heb ik nog een dilemma: Wat vind jij belangrijker als je maar 1tje mocht kiezen. Vrijheid van meningsuiting OF vrijheid van geloof? Ben benieuwd🌸 Ik zelf kies voor mijn geloof die gaat immers voor mijn mening. En buiten dat al was er geen vrijheid van meningsuiting geloof mij, Salma geeft 'm toch. Idc about rules🙃♥️

Vergeet niet te reageren en te stemmen. Lots of love guys🥀

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now