Capitulo 6

11.8K 531 931
                                    

Wat vooraf begon:
Me gedachten dwaalde opeens af naar me ouders. Hoe waren ze? waren het goeie mensen? Een zucht verliet mijn mond. Hoe voelt liefde. Waneer krijg ik liefde. Waneer ga ik weer voelen. Ik voel helemaal niks. Hoeveel mensen heb Ik wel niet vermoord. Ik heb bloed aan me handen. Heel veel bloed. En heb Ik spijt gevoeld.... nee nog steeds niet! Ik dook me bed in op naar morgen.

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Ik word wakker door me wekker. Echt een mosiba die wekker pfff. Ik sta op mijn gemakje op. Ik heb hoofdpijn door gisteren man. Trouwens vanavond komen me moeder en vader terug. Ik loop de douche in en poets me tanden. Ik was nog snel me gezicht en loop naar me kast, and the big question is...... What should I wear today?

Ik koos voor een oud roze truitje die open was van boven. Daaronder deed ik mijn witte broek aan en als schoenen mijn balenciagas. Dit keer koos ik me Rolex lady pink. Ik deed alleen wat mascara en lippenstift. Ik spoot wat Channel parfum en ik pakte mijn Louis Vuitton tas.

Ik zuchtte me haren waren niet meer gestijld en me grote bos krullen moest ik nog regelen

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Ik zuchtte me haren waren niet meer gestijld en me grote bos krullen moest ik nog regelen. Ughh ik keek op me horloge ik heb geen tijd meer. Ik deed wat argan olie in me haar en het kreeg volume. Een bos krullen, hmm niet verkeerd.

Ik liep naar beneden en ontbeet wat. Daarna belde ik Souraya. Ze nam vrijwel meteen op "ewa chimmie" zei ik. "Fakka dushii?" "Goed schat met jou?" "Hamdullilah." "Mooizoo ik sta dus nu voor mijn deur, automatisch ook jou deur want we wonen fucking tegenover elkaar echt gek, maar yallah kom naar beneden" zei ik. Ze moest lachen en zei "kijk is naast je"

Ik hing op en we knuffelde elkaar lachend. "Let's go " zei ik en we stapten in mijn Range Rover. Onderweg luisterden we big shaq mans not hot. We kwamen aan en we stapten uit. "Schat ga jij maar alvast ik moet nog langs de conciërge voor een locker" zei ik tegen haar. Ze knikte en liep door.

Ik liep naar administratie voor een locker. Duurde zolang de les was allang al begonnen. Na een halfuur was het geregeld ik liep naar de klas en ik zag dat Safouane net naar binnen ging. We kwamen tegelijk aan en die docent zei "te laat Safiyae en Safouane en omdat Safouane hier al langer op school zit gaat hij jou rondleiden door de school."

O God zeg me dat ik het verkeerd heb gehoord. Safouane stond al bij de deur en zei heel erg emotieloos "ik heb niet de hele dag de tijd hoor!" Ik draaide met mijn ogen en we vertrokken. Hij zag er echt leuk uit wauw.

Safiyae focus hij is net zo als andere jongens hij gaat je bespelen en na een tijdje als hij je zat is weggooien. Hij is zoals elke jongen een player. Alle meisjes hebben hem sws al gehad en hij heeft kapot veel geld kijk hoe hij kleed en elke dag een andere auto heeft. Typisch een fuckboy.

Hij zei heel arrogant en bot "dit is de school" kifesh deze? ik zuchte en zei "nee je meent 't ik dacht dat dit een hoerenhuis was." Hij liep naar de gang en hij zei koud "dit is de gang." "O zeg wollah ik dacht dat dit een speeltuin was." "Ga je nog je bek houden of niet." Zei hij met een tikkeltje woede.

"En wie ben jij om dat tegen mij te zeggen!?" Zei ik met mijn handen in me zij. "Als je eens wist wie ik was" "wat is er toch mis met jou je doet opeens zo gemeen en koud!" "weet je wat er is dat jij een HOER bent!" Zei hij emotieloos en hij liep weg.

Hij liet me met open mond achter. Noemde hij mij nou een hoer!? Dat deed pijn. Maar sinds wanneer boeit het me wat anderen zeggen? Ik kreeg gewoon bijna tranen in mijn ogen. Waarom doet het zoveel met me. Verdomme.

Perspectief Safouane

Ik werd wakker en dacht aan gisteren. Ik voelde mezelf al weer boos worden. Hoe kon ze. Maar ja ieder leeft zijn eigen leven ik de mijne zij die van haar. Ik ga gewoon koud en bot tegen haar zijn. Ik waste me gezicht en poetste me tanden.

Ik liep naar me kast en ik pakte maar wat. Eindresultaat: mijn Dsquard2 broek. Me Hermés riem. Mijn Armani polo. Mijn Louis Vuitton tasje. En Louis Vuittons schoenen. Mijn Canada Goose jas en Rolex.

Ik ontbeet rustig want ik was toch al te laat en ik liep op mijn gemakje naar de garage. Ik koos dit maal voor mijn Range Rover. En ik racede de straten uit. Aangekomen op school stapte ik uit en liep ik de les binnen ik wou de deur achter me sluiten maar Safiyae kwam binnen en ze zag er zo mooi uit. en dan haar grote bos krullen die over haar schouders vielen. Focus Safouane.

Die docent begon gelijk al "te laat Safouane en Safiyae en omdat Safouane hier al langer op school zit gaat hij jou rondleiden door de school." Moet ik die bitch rondleiden.

Wat als ik... nee niks laat maar. Ik ga gewoon bot en kortaf doen tegen haar. denkt ze ik ben haar knikkermaatje uit de kleuterklas ofzo.

Ik begon heel dom met "dit is de school" ze zei geïrriteerd "nee je meent 't ik dacht dat dit een hoerenhuis was." nee ik meen het niet maar ik zeg het wel🤦‍♀️ wollah ze geeft me gekke jnoen. En zo maar door. Mijn geduld raakte op "ga je nog je bek houden of niet."

"En wie ben jij omdat tegen mij te zeggen" zei ze uitdagend met haar handen in haar zij en het stond haar verdomd goed. "Als je eens wist wie ik was" ik zag haar fronsen en zei antwoordde met "wat is er toch mis met jou je doet zo gemeen en kortaf!" Wat er met mij is!??!

Hoe bedoelt ze zij loopt als de hoer rond en zit op andere jongens hun schoot. Ik weet het ze is niks van mij maar toch op de een of andere manier........

 Ik herstelde me en zei " weet je wat er is dat jij een HOER bent!" Ik zag dat me woorden haar pijn deden maar heb ik spijt van mij woorden? Wil ik ze terug nemen? Nee. Ik liep weg naar de appie en liet haar daar verslagen achter.

Heyy schatjes patatjes❤

Ik moest dit deel wel plaatsen weet je waarom omdat ik fucking #75 sta!!!!! Omggg super erg bedankt.

Wat vinden jullie van de actie van Safouane.....

Volgende deel komt bij 200 volgers nu nog 6! Dus volg me mocht je dat nog niet doen, en ik volg btw altijd terug!

Have a nice dayyy💋

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & Safouaneजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें