Capitulo 48

7.1K 648 477
                                    

Wat vooraf begon:
"Ga maar slapen seyno morgen begint je eerste schooldag" "jij ook papa je ziet er heel moe uit" hij knikte en zei " ik ga zo ook naar bed weltrusten benti" ik gaf hem een kus en liep naar mijn kamer waar ik terug in bed ging liggen. Na lang viel ik toch wel in een onrustige slaap.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Niet vergeten te stemmen kisses😘

"Benti opstaan" hoorde ik in mijn oor. Vermoeid opende ik mijn ogen. "Sbah el ghair seyno" zei mijn vader die naast me op het bed zat. "Sbah el ghair ewwa" zei ik en ik gaf hem een kus op zijn voorhoofd. "Heb je nog wat geslapen?" Eigenlijk sliep ik net een uurtje. "Ja hoor" zei ik. Hij knikte en stond op "ga maar bidden dan ontbijten we samen" zei hij en hij verliet mijn kamer.

Bidden? Hij moest eens weten. Ik zuchte en stond op en liep sloffend naar de douche en nam een korte douche. Ik trok een gescheurde broek aan met een mooie babyroze croptop die perfect bij mijn gouden haren paste. Ik knoopte een grijze vest om mijn middel. (Alleen outfit)

Ik trok mijn witte gucci sneakers aan en deed mijn Rolex en Versace ketting om

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trok mijn witte gucci sneakers aan en deed mijn Rolex en Versace ketting om. Ik deed wat mascara en lippenstift en keek op mijn Rolex. Genoeg tijd voor mijn haren. Ik stopte de stijltang alvast in de stopcontact en kamde mijn krullen door. Ik stijlde al mijn haren. Tot ik goud stijl haar had. Ik deed nog een D2 petje op en pakte mijn LV tas en stopte er van alles in.

Ik keek op mijn telefoon 4 berichten van onbekend. Maar ik skipte ze gewoon al was ik bang voor de consequenties. Mischien word hij wel nog bozer. Hij kwam in mijn kamer wat kan hij nog meer dan. Waarom had ik het Safouane niet verteld. Als ik dat nu doe zou hij me uitlachen. Ik ben zo dom geweest en maakte domme keuzes maar zoals altijd spijt komt achteraf. Ik wil niet eens naar school gaan. Ik ben bang om hem onder ogen te komen en nog meer te breken. Ik kan dat niet aan. Nu niet nooit niet.

Safouane Safouane Safouane en nog eens Safouane. Het enige waar ik aan denk en de enige die ik wil. De hele dag in mijn hoofd en de hele nacht. Pijn en slapeloze nacht en tranen dje maar niet op willen gaan. Ik word gek van mezelf en ik kan dit niet meer volhouden.

Ik wil zijn warme gespierde armen om me heen en zijn geruststellende stem. Zijn aanrakingen die me gek maken en zijn warme knuffels. Zijn grappige humor en zijn blauwe ogen. Een volbloed Mocro met blauwe ogen😍 En dan al die spieren. Pfffff en die krulletjes en zijn keultjes. Die goude tand die blinkt en straalt en me helemaal duizelig maakt. Of hoe hij me alle pijn altijd laat vergeten hoe hij me altijd weet te sussen en me behandelde als een parel/diamant/prinses die niet beschadigd mocht worden.

Ik merk dat ik huil en veeg mijn tranen weg. Lang leven water proof mascara. Ik zie er zo depressief uit. Ik loop naar beneden en zie mijn vader al aan tafel. Ik neem plek naast hem. "Wat is er benti? Ik ben je vader als er iets is dan merk ik dat meteen" zegt hij. "N-niks wat moet er zijn." "Ik wil dat je naar me toekomt als er iets is." "Zal ik doen ook." "Doet iemand je pijn? Als iemand het lef heeft om mijn enige dochter pijn te doen billah ik maak echsoem (vlees) van hem!" Zei mijn vader kalm maar met een tikkeltje woede.

"Niemand doet me pijn echt waar" hij knikte maar wat. Hij weet dat ik lieg. Ik stond op "ewwa ik ga naar school." "Wat nee je hebt niet eens gegeten!" Zei hij. "Ik heb geen honger." "Jawel benti dat is slecht voor je om niet te eten" "ik eet wel onderweg" loog ik en ik pakte een croissantje en pakje drinken. Hij gaf me een kus en ik liep naar de hal.

Hier zit nog een keuken die we hebben, ik legde het eten op het aanrecht en liet het daar achter. Ik pakte mijn Canada Goose jas. Ik krijg nog steeds niks door mijn keel. Alles doet gewoon pijn.....

Ik pakte mijn telefoon en blokkeerde die onbekend. Ik heb dit al vaker gedaan maar hij weet me toch steeds weer te bereiken wat me gek maakt. Ik wil fucking niks meer te maken hebben met die onbekend.

Souraya had me geappt en zei dat ze voor haar deur stond. Ik liep naar buiten en zag haar ook de deur uitlopen.

Ze gaf me een stevige knuffel "hoe is 't nu met je?" Vroeg ze terwijl we instapten in mijn Mercedes. "G-goed" "je weet toch dat ik je niet geloof" ik haalde mijn schouders op. "Ik wil hem niet onder ogen komen ik heb een zwak voor hem ik kan dat niet aan ik hou teveel van hem" zei ik terwijl we de straat uitreden. "Het komt goed schat echt waar. Geduld. Geduld is een schone zaak." "Hoe is het met jou?" Vroeg ik om van onderwerp te veranderen. "Goed alhamdullilah ten alle tijden" "mooizoo."

Perspectief Safouane

Ik open vermoeid mijn ogen. Ik sta op uit bed en richt mijn blik op de klok. 1 uur in de middag. Maakt niet uit ik zou soieso niet naar school gaan. Ik kleed me om in een Nike Tech trainigspak met mijn Valentino's. Ik trek mijn Canada Goose jas aan en doe nog een Rolex om. Ik drink met alle moeite een paar slokken water door mijn droge keel.

Ik ben echt gebroken.

Wie had dat gedacht de enige echte wereldberoemde Safouane gebroken door een meisje. Nog wel het meisje van wie hij het nooit had verwacht. En iedereen dacht dat Safouane zomaar zonder rede niet aan chickies deed, maar nee dit is wat hij wou voorkomen het oprapen van gebroken stukken hart waar nooit een einde aan komt.

Ik pak de sleutels van mijn Mercedes AMG en rij naar de sportschool waar ik een paar uur intensief sport. Uitgeput raap ik mijn spullen bijeen en rij ik terug naar huis. Ik neem een korte douche en kleed me om. Ik pak de auto sleutels van mijn Audi en loop naar de auto. Ik stap in en druk het gaspedaal in. Ik moet naar schiphol Abdel is terug van Afrika ik ga hem ophalen.

De mannen smokkelen alle drugs, dat laat ik Abdel me niffo niet doen straks word hij gepakt en dan ga ik me schuldig voelen. Ik doe het raam open en steek een sigaret aan. De zon schijnt ook al zijn we in Nederland.

Ik zucht, soms dan zie ik het leven gewoon echt niet meer zitten. Bijvoorbeeld in deze tijd. Maar ja moeilijke tijden zijn er om je ogen te openen.

Ik ga binnenkort weer eens naar het buitenland maar niet om te werken dan. Ik ben zwaar toe aan wat rust, hoofdleegmaken, teveel stress op dit moemnt. Ik inhaleer mijn sigaret en blaas in de lucht. Ik gooi 'm uit het raam en laat die open staan.

Aangekomen op schiphol stap ik uit en leun ik tegen de auto wachtend op Abdel. Zonder Abdel weet ik niet waar ik terecht was gekomen. Ook al noemen we hem altijd de domste en ezel is hij toch wel de verstandigste.

Hij denkt na voor hij iets doet, ik integendeel doe gewoon wat er als eerst in me opkomt en waar ik zin in heb. Als ik ergens zin of behoefte in heb doe ik het gewoon. Waar en wanneer ik wil. Ik ken geen grenzen, als ik boos ben wacht ik niet, ik vermoord je gewoon nog in die seconde. Yassine heeft het meeste van mij hij geniet ook van mensen die pijnlijden al doe ik dat meer.

Maar soms kan Abdel ook heel dom zijn ewaja iedereen maakt wel eens domme keuzes. Je ziet maar zelf hoe je je uit die shit werkt.

Hoiii my lovess❤

Question of the day: Waar woon je niet het land maar plek. Ik woon in Den Haag, 070.

Ik wil jullie nog bedanken voor de 100k behaalde lezers. Ik had het nii eens door en was echt geschokt zo snel en zoveel. Ik zeg eerlijk ik had dit nooit verwacht allemaal door jullie hbiba'ss❤ Inmiddels weten jullie al dat ik hou van jullie maar nogmaals ik hou super veel van jullie wattpadfamilyyy💓💕

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now