Capitulo 43

7.6K 621 380
                                    

Wat vooraf begon:
Ik zucht en pak mijn gannoe die ik van hem heb gekregen. 1 ding weet ik zeker het is een fucking jongen. Ik laad mijn wapen en zoek het adres op. 20 minuutjes vanaf hier. Ik kleed me om in iets comfortabelers (waarschijnlijk bestaat dat woord niet eens maar fuck it #schrijfsterxx) een nike trainingspak en ik maak 2 invlechten. Ik wil dit helemaal niet. Wie zit hier nou achter? Wie wil mij kapot zien gaan en waarom?

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Eerst ff stemmen zodat je niet vergeet❤❤❤

Ik wil bijna huilen maar knipper de tranen snel weg. Ik zucht voor de zoveelste keer en loop naar de garage. Ik stap mijn Mercedes benz. Ik rijd naar het gegeven adres en kijk op mijn MK horloge, tis al wat laat half 1 s'nachts. Nogmaals zucht ik en stap uit. Het is een verlaten pand. Die onbekend laat mij hier alleen naartoe gaan om zijn kaulo vuile werk op te lossen en te verrichten. Ik heb geen goed gevoel hierover. Het is zoiezo een drugspand van drugsdealers.

Ik slik en loop naar de ingang. De deur gaat automatisch open en ik zie dat ze aan het afsluiten zijn waardoor er niemand in het pand te vinden is. Ik loop de gangen af en hoor vanaf het kantoortje iemand aan de telefoon Ik loop naar de brede man toe die net ophangt en intimederend overkomt door zijn bouw en spieren. Ik denk aan Safouane die nog breder en gespierd is.

"Brahim?" Vraag ik straight to the point. Hij grijnst en knikt en zegt emotieloos terwijl hij me scant en een sigaret aansteekt "wat kom je hier doen moet je ook geneukt worden?" "ben jij iemand niet 1200 euro schuldig?" Hij haalt zijn schouders op en zegt "het zal wel" "ik wil nu 1200 euro zien!" Zeg ik en ik kijk hem aan. "Ja we willen allemaal wel wat maar niet alles kan en trouwens ik wil jou en dan betaal ik je 1200 euro"

ik slik hoorbaar en zeg "ik ben niet een van je hoertjes die haar benen spreid en een grot van onderen heeft" hij lacht en zegt "dus je wil zeggen dat je nog maagd ben beter voor mij dan word het specialer" ik zet mijn pet af en kijk hem recht in zijn ogen aan "je meent het niet Safiyae? Safouane's vriendinnetje" ik knik grijnzend en zeg "dokken nu" hij pakt me bij mijn polsen vast en zegt "Safouane heeft wel smaak hoor maar ik wil eerder van je genieten" o god waar ben ik in beland.

Ik ruk me los en zeg "luister vuile flikker je geeft me het geld en anders schiet ik een kogel door je kop en hak ik je mini balletjes eraf" hij kijkt me woedend aan "mini balletjes?" Vraagt hij woedend met ogen die vuur spuwen. "Ik zal je eens laten zien wat mini balletjes zijn" zei hij sissend en gooide me over zijn schouder. Ik bonkte met mijn handen op zijn rug en binnen 3sec stonden we in een kamer met een bed. Hij gooide op het bed en deed zijn riem uit.

"Zullen we eens kijken wie er kleine ballen heeft" zei hij. Om eerlijk te zijn ben ik niet bang "jij want jij bent de enige met ballen hier vuile jood" hij begon bozer te worden en riste mijn vest uit. Hij ging met zijn lippen maar mijn nek. Ik kreeg kotsneigingen en kon me net inhouden. Ik stribbelde tegen en beet in zijn schouder en pakte onopvallend mijn gannoe en schoot hem in 1x volop in zijn borst hij viel achteruit en ik stond snel op.

Ik deed mijn vest aan en liep maar zijn kantoor. Blijkbaar was hij geld aan het tellen want er lag een stapel op zijn bureau. Ik pakte het en rende naar buiten waarna ik snel naar huis reed.

Perspectief Safouane

Ik hang op en kijk nog in mijn inbox. Ik reageer op de onbeantwoorde e-mails en pak mijn werktelefoon erbij. Ik bel abdel nog om te zeggen dat hij morgen vertekt met een paar mannen. Ik schakel alles uit en loop mijn kantoor uit.

Ik loop naar de douche en hou de wasbak strak vast en sluit mijn ogen. Ik voel me sinds de net zo misselijk en duizelig. Na een tijdje open ik mijn ogen en kijk ik in de spiegel. Alles draait. Wat gebeurd er toch met me. Ik laat de wasbak los maar grijp hem al snel. Bijna viel ik. Ik maak mijn gezicht nat en wacht ff tot de duizeligheid zakt. Ik voel me wat beter en neem een paraceteamol in.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now