Capitulo 111

7.4K 536 248
                                    

Wat vooraf begon:

"Ik weet zeker dat jij de beste moeder ooit wordt" zegt hij. "En jij de perfect vader" zeg ik. "Trouwens mijn ouders en die van jou heb ik zelf uitgenodigd" zeg ik. Hij knikt. Beide zijn we moe geworden en ik zak wat naar beneden zodat ik op zijn borstkas lig. "Slaaplekker safoe" "slaaplekker prinses" zegt hij en dan vallen we in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

350 stemmen is nieuwe deeltje babesss❤️💞 In andere woorden jij bepaalt X. En welke schatjes gaan me helpen de 2K volgers te behalen?💓

"Wat is er, je zit ergens mee" zegt Safouane. "Ik zit niet ergens mee, ik moest gewoon aan iets denken" zeg ik terwijl ik mijn yoghurt met muesli eet. We zitten aan 't ontbijten en hij pakt mijn hand vast. "Waar denkt mevrouwtje Marokkaanse bomba (bom) aan?" Vraagt hij. Ik schiet in de lach. Marokkaanse bomba, hoe komt hij erop.

"Er is een meisje gister langs geweest, ze heeft geen ouders meer en haar broer is verkeerd bezig. Hij doet wat jij deed, drinken/roken en dealen. En het meisje is bang dat ze haar broer de enige die ze nog heeft ook kwijtraakt" zeg ik. Ik kijk hem aan en zie in zijn ogen iets wat lijkt op schaamte. Ik voel gelijk wat er is.

"Het is jou verleden Safouane, je doet het nu niet meer" zeg ik zacht. "Ik weet het, ik ben gewoon dom geweest die wereld is erger dan de dood het is een en al ellende en ik heb spijt dat ik er een enorm belangrijke rol heb gespeeld" zegt hij. "Van fouten leer je, ik heb ook fouten gemaakt en we hoeven onze fouten niet naar boven te halen. We hebben ervan geleerd en denken nu alleen nog aan vandaag en de toekomst" zeg ik. Hij trekt me op zijn schoot "je hebt gelijk, alleen nu we kinderen krijgen ben ik bang dat ze van mijn verleden last krijgen. Ik heb niet zomaar in de onderwereld gezeten ik runde het hele wereldje" zucht hij.

"Komt goed Safouane, met jou als vader hoeven we ons nergens zorgen over te maken. Ze zullen never pijn lijden dat weet ik zeker" zeg ik vastbesloten. Ik plaats mijn lippen op die van hem en zoen hem intiem. Na een tijdje laat ik los en sta ik op. "We gaan naar de echoscopiste" zeg ik opgetogen. "Nog even over de net, ik ga praten met haar broer. Ik zal ervoor zorgen dat hij die wereld uitkomt" zeg ik. Ik kijk hem glimlachend aan "en dan altijd zeggen dat ik perfect ben" zeg ik terwijl ik hem verliefd aankijk. "Ben je ook" zegt hij en hij tilt me in een ruk op.

"Yallah" zegt hij en met mij in zijn armen loopt hij naar de auto via de voortuin. De tuin is zo mooi de fontein staat aan de bloemen bloeien, alles is geknipt er zijn kleur lampen geplaatst het zwembad is weer opgevuld, de bar heeft weer een gezellige sfeer en zo kan ik blijven opsommen. Kortom het is perfect. Eigenlijk zouden we morgen het geslacht weten maar Safouane heeft me overgehaald vandaag te gaan. En zijn ouders en mijn ouders hebben we eerder gevraagd. We willen dat ze elkaar zullen ontmoeten en Safouane wil met Anass in alle rust kunnen vertellen dat hij zijn zusjes heeft gevonden.

Hij legt me neer in de autostoel en gaat zelf ook achter het stuur zitten. "Ik ben blij dat ik toch vandaag achter de geslachten kom" zeg ik opgewonden. Ik kan gewoon niet meer wachten. Hij rijdt weg en zegt "en dan kunnen we definitief weten welke namen het worden." Ik knik hevig, zulke momenten maken me zo trots en gelukkig! Ik pak mijn telefoon erbij en begin op Wattpad met het lezen van een nieuwe boek dat me erg aanspreekt.

Ik pak trillend haar hoofd vast en kijk haar in haar betraande ogen aan. Het voelt alsof er messen in mijn hart gestoken worden waarna ze lang gedraaid worden, nog dieper worden geduwd en eruit getrokken.

Met alle kracht die ik heb druk ik teder een kus op mijn moeders voorhoofd en zo blijf ik even.

Met moeite haal ik mijn lippen weg en ik zak weer in elkaar. "Yemma, je liegt toch!?" Vraag ik nog een keer en het voelt alsof mijn hart word geperst en er geen zuurstof noch bloed meer doorstroomt. "Semhay (sorry) Hadiya, dit is wat voorbestemd is voor ons. Het is echt zo, hij is dood."

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu