Capitulo 2

14.7K 646 944
                                    

Wat vooraf begon:
De les ging door en was zo saai. Ik pakte me telefoon en scrolde wat door me insta terwijl ik oortjes inhad. Ik werd gestoord door iemand die ruw me oortjes uit me oren trok. Ik voelde alweer de woede opkomen. Wie durft!?!?.....

_______________________________________

Perspectief Safouane.

Ik werd wakker doordat ik gebeld werd. Ik zag een naakte kech naast me. Huhh wat is er gister gebeurd? O ja, laat maar ik weet het al.

Ik nam op "fakkaa" hoorde is Yassin zeggen. "Ewaa broer hoe gaat ie?" "Goed ehh sahbi, bro waar ben je de les begint zo." "O helemaal vergeten man, ik heb een lange en wilde nacht achter de rug" "hahahaha geen sex meer voor jou doordeweeks ehh." Ik moest lachen en zei "pech ehh broer, ik ga moet nog omkleden en deze kech letterlijk weggooien haha thallah" "challassss."

Ik hing op en die kech sliep nog. Weshh denkt ze is hotel hier ouleh!?!? Ik pakte haar kleren en ik liep naar beneden, ik gooide ze de deur uit en liep weer omhoog ik pakte die naakte kech zonder haar wakker te maken en ik legde haar neer op straat. Ik maakte nog snel een foto en ik maakte haar wakker "HAHAHA IK GA STUKK" ze werd wakker en zei terwijl ze om zich heen keek "waar ben ik."

Ze keek naar haar lichaam en zag dat ze geen kleding aan had ze rende in haar nakie weg met de kleren in haar hand. Kifesh deze?! Ze rende door de straten in haar blootje. Ik kwam niet meer bij hahahahaah😂😂

Ik nam een snelle douche en keek in me kast. Wat zal ik aandoen. Haha ik lijk net een meisje. Ik trok mijn Gucci polo aan en mijn DSquard2 broek aan. Ik trok mijn Gucci pet aan en mijn Louis Vuitton riem en mijn Gucci jas. En mijn Rolex. En als laats mijn Philipp Plein schoenen. Ik ontbeet snel en liep naar mijn garage.

Oh ja ik moet me nog voorstellen natuurlijk, Mijn ouders zijn op mijn 6e overleden en sindsdien ken ik geen liefde niet van een meisje of van familie. Ik heb al 13 jaar geen liefde gevoeld, geproefd, geleerd of gekend. Ik ben een enorm hard persoon.

Ik woon al me hele leven lang op mij zelf en ik ben echt hard ik schiet zonder enkele spijt zo een kogel door je hoofd. Man of vrouw i don't fucking care.

Sinds Ik 6 jaar was heb ik geen traan laten vallen. Nog nooit gehuild. Op mijn 9de zat ik al in de drugs en op mijn 14 was Ik al een van de grootste. Ik was 14 en had al een enorm gespierd lichaam.

Ik ben vaak geschoten of gestoken en ik heb ook veel gevochten. ik ben echt altijd al een probleem kind geweest. Ik heb niemand die van me houd en ik hecht me zelf ook aan niemand daar krijg je alleen maar littekens van.

Ik ben nu de grootste drugsbaas niet van Nederland maar van de hele wereld! Samen met nog 1 man maar hij zit een rang lager dan mij ik ben de grootste.

Ik ben 19 jaar en ik zie er zo uit: felblauwe ogen, sixpack. Rechte witte tanden met 1 gouden tand. Litteken bij me wenkbrauw,  krulletjes, scherpe kaaklijn, getint. verder ben ik ook lang. 

Wejoww welke auto? Mijn Audi, Mercedes, Range Rover, Vespa, Bugatti, Lamborghini, Porsche of Ferrari? Ahh fuck it ik neem gewoon mijn Lamborghini. Ik stapte mijn auto in en racede naar school.

Ik liep naar binnen en de administratie zei "te laat." Ik gooide izjen gekke middelvinger naar haar en ik liep door. Ik liep de les binnen en die docent zei gelijk "te laat!" Nee echt?🤦‍♀️ "kowed ik kon het lokaal niet vinden kaulo boizan." Iedereen moest lachen en hij zei "stel je maar voor aan de klas dan!"

"FAKKAAA DRERRIE ik heet Safouane." "FAKKAAA." Schreeuwde een meisje naar mij. Ik moest lachen en keek op en omggg ze was kanker mooi ze had goud haar ja mensen goud haar! Groene ogen spierwitte rechte tanden. super mooi lichaam ook wahww. 

A yemma maar ik mag niet verliefd worden. liefde is zwakte. het maakt je zwak. Ik ging naast haar zitten en ze probeerde onopvallend naar me te kijken. "Kan je het zien." Vroeg ik ze moest lachen en haar lach was super mooi en ze stotterde "j j ja" ik grijnsde en ze werd rood. Pfff ik ga haar zo nog verkrachten.

Wejoww deze meid zit 10 sec. in me leven en kijk nu al wat ze met me doet, nog nooit voorgekomen dat ik blijf kijken. Alleen droeg ze wel hoerige kleren. Niet iemand die zich kuis houdt denk ik. anyways ik en gevoelens? dat gebeurd sowieso niet.

Perspectief Safiyae

"WTF DENK JE DAT JE AAN HET DOEN BENT!?" schreeuwde ik. "Toontje lager je luistert niet en zit op je telefoon midden in me uitleg." "DUS VOEL JE JE HOOG GENOEG OM ME ZO WREED TE STOREN." "Dat gedrag tolereren wij hier niet op school." "HOU JE FUCKING BEK DICHT." Schreeuwde ik.

Ik hoorde nog de Marokkanen in de klas "ohh pik jij diee" schreeuwen. Hij wees met zijn hand naar de deur. "Eruit." "Nee" zei ik. "Laatse keer eruit!" "Tfoeee er kwam spuug op me gezicht. Kanker jood." Hij begon rood te worden. Hahahaa te grappig dit.

"Je moeder heeft je zeker zo opgevoed en als je een zus heb is ze hetzelfde." Een zus, mijn zus, mijn Safae Praat hij over mijn tweeling. Over Safae? Mijn helft die weg is en ik niet meer terug krijg! Dit gaat te ver.

Ik gaf hem een klap totdat me arm werd vastgepakt. Bijna was het me gelukt. "Laat me los" zei ik tegen Safouane. "Beloof me dat je rustig gaat doen saffi je wil niet nu al problemen." Zei hij met een kille stem. Deze mysterieuze jongen doet wat met me. Ik zei "LAAT LOS RAAK ME NIET AAN." Hij liet me los en keek me diep in mijn ogen aan met zijn felbauwe ogen. hij zei met zijn ogen die koud en emotieloos stonden "beter ga je normaal praten tegen mij want je weet niet wie ik ben." Ik moest slikken wat doet hij toch met me ik deed alsof ik niet bang was "Al ben je de baas van de wereld wollah meh ik ben bang voor jou." Hij hief zijn hand op, heh wilt hij me nou slaan???.... "Eruitttttt!!" schreeuwde meneer Paal.

Ik schoof me stoel aan en liep rustig de het lokaal uit. Kut docent. Ik liep naar me vespa en stak een sigaret op. Ik inhaleerde 'm diep in en uit. Na een tijdje stampte ik 'm uit en sprong ik op mijn vespa. Ik ga naar huis ik deed me oortjes in en racede weg. Fuck school fuck life🖕

Heyy peepzzz

Willen jullie deel 3? Stem dan alleen zo komt deel 3!

Laat me vooral weten wat je van het boek vind, ben benieuwd naar jullie meningen

Don't forget to vote⚡

Love you all😍

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu