Capitulo 73

6.7K 614 266
                                    

Wat vooraf begon:
Fakka broer?" Vroeg ik. "Goed swa met jou" zei hij. "Mooi, met mij ook." "Je klinkt tantoe boos swa wats kebeurd?" Ik gooide mijn sigaret weg en zei "ik was gewoon geïrriteerd door die johny Anass." "Ohw die putta" zei hij terwijl hij een jointje aanstak. "Waar ga je swa?" "Ik ga naar de sportschool. Ga je mee?" "Is goed ik ga mee kaulo zwerver." "Hoor wie 't zegt" lachte ik.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Drukken op dat sterretjeeee💗

''Helemaal niet" lachte ik en ik nam een slok van mijn Poms. We waren in een mooi typisch marokkaans restaurantje. "Wollahi ehh benti" lachte hij. "Wejoww papa was ik dan zo erg." "Jaa hahaha" "dus ik pakte gewoon een schaar en knipte haar haren eraf" zei ik vol ongeloof en ik at van mijn loempia. "Ja nog wel van de docent hé" en hij nam een hap van zijn couscous. Ik kon niet meer stoppen met lachen "Wollah papa ik heb zoveel gelachen al de hele tijd dat ik gewoon buikpijn heb."

Hij lachte en zei "dit moeten we zeker vaker doen." We maakte ons eten af en stonden op. Me vader rekende af en we liepen naar buiten. "Ik moet zo werken" zei hij en starte de auto. "Is goed papa, ik ga naar Safouane toe." "Is goed seyno siwthes srem (doe hem de groetjes)." "Zal ik doen, trouwens papa het is nog geen nacht en jij nam toch alleen nachtdiensten."

Ik keek hem aan en hij knikte "nou laatste tijd vertrek je veel eerder naar werk steeds, waarom?" "Ik werk nu bij een bedrijf en ik heb promotie gemaakt tot baas van het bedrijf, nu ben ik de eigenaar en het loopt heel goed en als eigenaar van een bedrijf moet je vaker aanwezig zijn en er komen steeds meer vestigingen" zei hij trots. "Zo goedd Ma Sha Allah!!" ik gaf hem een kus en hij glimlachte naar me.

Hij reed de straat in en ik zei hem gedag waarna ik uitstapte. Hij zwaaide nog naar me en reed de straat uit. Ik keek op mijn horloge en het was nog niet zo heel laat. Ik ga even stofzuigen denk ik. Me vader wil altijd een schoonmaakster doen maar ik vind het niet nodig. Ik sloot mijn telefoon aan met de tv en draaide mijn lievelingsliedjes terwijl ik aan het stofzuigen was. Safouane komt me zelf zo ophalen.

Perspectief Safouane

"Niks vergeten he" zei ik. Ze knikte allemaal braaf. "En is de koffer van haar al klaar?" "Ja die staat beneden meneer." Ik knikte tevreden "is goed ik hoop dat jullie de wapens goed verstopt hebben voor controle bij de douane." Ze knikte gehoorzaam. "Hmm mooizoo" zei ik en ik stak een sigaret aan. "Als er nog iets moet worden gedaan horen jullie dat wel van mij" zei ik en ik blies het rook van mijn sigaret uit.

Ik verliet de kamer en pakte mijn telefoon erbij. Ik bestelde van de HBC een bucket met kip en na een tijdje stonden ze op tafel. Ik at wat van mijn eten en dronk van mijn cola.

Ik ben echt op ik was de hele nacht wakker en bezig met bewijsmateriaal vernietigen. Safiyae heeft iemand zwaar mishandeld en bijna vermoord en het was overal op internet en social media te vinden. Als iemand ermee naar de politie zou gaan zou ze opgepakt worden en no way dat ik dat laat gebeuren ik kan echt niet zonder haar.

Mijn mannen hebben ervoor gezorgd dat het ook weg is van de telefoons die het filmpje erop hebben gezet. Ik hoop nu echt dat alles weg en klaar is. Eerlijk is eerlijk mijn diamantje is wel echt bomba wejow ze is ghatarrr. Ik ben kapot trots op haar. Ik stond op en besloot om haar op te halen. Ik pakte willekeurig sleutels en reed naar haar toe.

Perspectief Safiyae

Ik kamde mijn haren door en lakte mijn nagels. Ik ben net klaar met seizoen 2 van La Casa De Papel. Gelukkig komt er een seizoen 3. Nadat ik mijn nagels gedroogd had pakte ik mijn jas en schoenen omdat Safouane er is. Ik sloot de deur achter me en stapte de auto in.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now