Capitulo 60

8.6K 670 522
                                    

Wat vooraf begon:
Ik keek op en zag zijn fel blauwe ogen nog meer glanzen en stralen dan ooit tevoren. Ik hou zoveel van hem hij zit gewoon in mijn hart. Hij is perfect. No way dat ik ooit zo iemand als hem op deze gehele wereld ga vinden. "Ik hou van je Safouane" zei ik hardop. "Aww wat zijn we lief vandaag, ik meer van jou prinsesje."

_______________________________________

Perspectief Safiyae

S t e m aub🙃❤

Korte maar belangrijke mededeling:
Donderdag geen deeltje prinsesjes💞 Sorry daar voor maar ik heb dan een bruiloft en kan dan niet plaatsen. Ik hoop voor jullie begrip. 1 keer niet plaatsen kan toch geen kwaad? Dikke love naar jullie😘

"Benti je bent nog blijer dan normaal" zegt me vader glimlachend. Ik laat hem mijn hand zien en hij kijkt met grote ogen naar de ring. "Hij heeft je gisteren gevraagd he?" Ik knik met een bigsmile op mijn gezicht. "Mijn kleine meisje word groot" zegt hij bijna huilend. "Shokrane papa ik ben blij dat je het hem hebt vergeven" zeg ik oprecht.

Hij slaat zijn arm om me heen "tuurlijk die dag vergeet ik niet meer. Wat hij je allemaal toefluisterde een hele andere Safouane dan ik gewend ben. Ik zag gelijk dat hij van je houd. Hij zal je nooit pijn doen."

"Papa" "ja?" "Van mij mag je een nieuwe vrouw hé, je hebt alleen mij en ik snap dat je een vrouw wilt vooral als ik getrouwd ben. Zolang je het maar niet stiekem doet en zolang ze lief is." "Ik heb genoeg aan alleen jou. Meer dan genoeg. We zien wel wat de tijd ons brengt" zegt hij en kust mijn voorhoofd.

"ik ga boodschappen doen en dan naar familie" zei hij en stond op. "Tot zo papa" "tot zo seyno" hij trok zijn jas aan en vertrok. Het eerste wat ik ga doen is Souraya en Sharissa vertellen over gisteren. Sharissa app ik als eerst.

Niemand weet het nog en ik ga het alleen mijn vriendinnen vertellen en de familie die ik vertrouw. Boze ogen verpesten alles, jaloezie en misgunners. Ze zijn overal.

Ik pakte mijn telefoon en belde Souraya.

Telefoongesprek met Souraya

Souraya: ewa diktiet
Ik: zee-egel kom je naar moi
Souraya: is goed dikzak k heb je hele weekend nii gezien
Ik: ik had geen zin in jou ugly face
Souraya: tozz shitan sinds when am i ugly
Ik: i guess sinds i said that
Souraya: open je deur ff

Ik opende de deur en zag haar daar met haar marokkanse middelvinger uitgestoken en een grijns...

Souraya: hij is mooi he
Ik: hjb dikzak

Einde telefoongesprek

Ik hing op en sprong in haar armen. "Hbiba missed u so much" zei ik. "O en nu zijn we wel lief" "ja en jij niet kaulo bitch." "Grapjee missed u more zina." Ik sloot de deur en we namen plek op de bank. "Ff wachten op Shariss en dan vertel ik julliee" zei ik. "Ik hoor die koe al" zegt Souraya lachend en staat op om de deur te openen. Sharissa komt al gillend binnen "MI DUSHISSSS" en ze vermorzelt ons met zijn 2en in een knuffel.

"Gekkieee" lach ik. Ze ploft op de bank en ik begin allerlei soorten eten op tafel te leggen. Ik pak zelf een zak ships en zeg "jullie zijn blind" ze kijken elkaar verbaasd aan. Ik schuif mijn hand naar voor en gelijk vergroten hun ogen. "OH MY LORD!" gilt Souraya. "HODDEEE YOU'RE GONNA MERRY VIEZE VARKEN" gilt Sharissa.

Blij knik ik "AAHHHH" gillen ze beide tegelijk waarna ze me in een knuffel nemen. "Mi gaddo die ring😍 hodee hij is kaulo duur die kankerr" zegt ze terwijl ze 'm bestudeert. "Mabrouk hbiba oefff k ben fking blij alsof ik degene ben die trouwt" zegt Souraya met een stralende glimlach. "Ahww dankjulliewel dikzakjes."

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now