Capitulo 46

7.1K 820 301
                                    

Wat vooraf begon:
Ik pakte een fles wodka en dronk hem helemaal leeg. Ik voelde de pijn verzachten en ik werd lichtjes in mijn hoofd. Ik was moe en sloot mijn ogen.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Omggggg kijk daar beneden zit een sterretje en jij gaat erop drukken omdat je lief bent en mij blij wil maken😊❤

Ik word wakker met opgedroogde tranen. Ik voel me zo leeg. Altijd dacht ik dat meisjes met liefdesverdriet aan het overdrijfen waren maar dit doet niet normaal veel pijn. Ik word gewoon gek van de gedachte dat ik Safouane kwijt ben. Hoe dom kon ik wel niet zijn dat ik die keuze heb gemaakt.

Ik ging rechtop zitten en had barstende koppijn van het huilen. Je kent t wel als je veel en hartverscheurend heb gehuild dan heb je zo een koppijn. Ik sloot mijn ogen en dacht aan onze leuke tijden.

~~Flashback~~

Ik durf hem niet los te laten wat moeilijk gaat aangezien we in het water zitten en ik veels te kort ben. "Stopppp pleasseee sorry sorry." Hij stopt en moet nog lachen. "Soms kan je echt gemeen zijn maar gaan we nou ik heb je nog steeds vast." "Ma3lish vind ik niet erg hoor ik kan wel uren zo blijven wil je verder gaan" zegt hij sneaky met nadruk op verder. Ik geef hem een speelse klap "tfoe kleine viezerikje." Hij lacht en drukt een kusje op mijn hand.

~~Flashback~~

Ik mis hem zo erg na 1 dag al en de pijn word alleen maar erger. Hoe lang houd ik dit nog vol. Ik kijk op de klok. Het is al 4 uur in de middag. Ik zucht en sta op, ik voel me zo ongelukkig. Ik pak een sigaret en steek die aan ik neem een diepe hijs en blaas die uit. Ik zucht nogmaals. Ik zie het leven echt niet meer zitten alles zit tegen niks werkt mee.

Alles is ook mijn eigen schuld. Ik had naar Safouane toe moeten gaan mischien was dit dan nooit gebeurd. Ik heb gewoon zin om naar de hoogste flatgebouw te gaan en naar beneden te springen, maar dat kan ik mijn vader niet aan doen. Hij is al een kind verloren en zijn vrouw. Ik gooi de sigaret weg en ga zitten op mijn bed. Het enige waar ik nog aan kan denken is Safouane en niks anders. Waarom?

Waarom heb ik iemand anders gekust. Zonder enige besef stromen de tranen alweer. Ik voel me zo leeg. Zo leeg.

Perspectief Safouane

Ik word wakker met een leeg gevoel. Ik ga rechtop zitten en sluit mijn ogen tegen de duiziligheid. Teveel alcohol gedronken gisteren. Ik sta op en neem een pijnstiller. Er is gewoon een gat in mijn hart geboord.

Ik weet nog dat voor ik Safiyae leerde kennen mijn leven gewoon zo donker was. Ik had niemand en ik zag haar als mijn geluk ik zag haar als het licht in mijn donkere leven. Ik zag haar als de belangrijkste vrouw van mijn leven. Ik was tot alles in staat voor haar. Ik kijk in de spiegel ik kan haar niet uit mijn hoofd zetten ik kan haar gewoon niet vergeten. Ze zit letterlijk in mijn hart.

Ik steek een sigaret aan en rook die. Ik richt mijn blik op mijn borstkas via de spiegel zie ik het tatouage van haar naam. Op deze manier zal ik haar nooit vergeten. Ik hou van haar en dat zal ik altijd doen ook maar ik zie gewoon geen toekomst meer met haar. Ze heeft me bedrogen en ik heb alles gezien met mijn eigen ogen. Zij was wel de laatste van wie ik dit had verwacht. Ik zucht mijn leven is gewoon weer zo donker ik leef gewoon zonder een enkele doel.

Ik besluit om naar de boksschool te gaan. Ik gooi de sigaret uit het raam en stap onder sproeier en neem een snelle douche. Ik trek een trainingspak aan en mijn valentino schoenen. Ik doe een silver rolex aan en pak de auto sleutels van een willekeurige auto. Ik open de mercedes en stap in waarna ik naar de sportschool rijd.

Perspectief Safiyae

Ik veeg mijn tranen weg en kijk naar mijn telefoon die uit staat. Even wil ik hem inschakelen maar ik verander algauw van gedachtes. Straks heb ik weer een of andere fucking opdracht. Ik hoor de bel gaan wat mij doet verbazen. Ik kijk in de spiegel, mijn ogen zijn knalrood en ik zie er depressief uit. Ik haal mijn schouders op en loop naar de deur en open die waar ik Souraya tref. "Souraya" zeg ik met een glimlach op mijn gezicht ondanks dat ik kapot ga vanbinnen.

"Hey bollie ik dacht ik kom langs je reageert niet op mijn appjes" ik slik "o me telefoon is leeg" ze knikt ongeloofwaardig. Ik laat haar naar binnen en ze knuffelt me strak. Ik bijt op mijn onderlip en sluit mijn ogen "gaat alles wel goed?" Vraagt ze bezorgd. "Ja hoor met jou?" Ik hoor haar zuchten en ze mompelt "hamdullilah" we lopen de trap op naar mijn kamer en nemen plek op mijn bed. "Ik ruik sigaretten geur" zegt ze zacht.

Ze kijkt me aan "heb jij mij iets te vertellen?" Ik schud mijn hoofd en speel wat met mijn nagels. "Schat je weet toch dat iedereen Safouane kent en dat als er iets is dat iedereen daarvan op de hoogte is" "ja ja weet ik" mompel ik. Ik hoor haar nogmaals zuchten "zo heeft iedereen ook gehoord dat Safouane weer vrijgezel is" zegt ze bijna fluisterend. Weet iedereen het zo snel al. Tja wat had ik ook verwacht.

"Klopt dat? is het uit?" Ik knik en voel de tranen stromen. "Saff lieffie hij verdiend jou tranen niet, hij weet niet wat hij laat gaan, alsof hij ooit nog zo iemand als jou gaat vinden." Zegt ze terwijl ze me stevig knuffelt. "Ik kan niet zonder hem" snik ik.

"Het komt wel goed als hij jou makteb is zullen jullie wegens kruisen, 100%" "maar ik wil hem nu ik mis hem" "probeer hem te vergeten en uit je hoofd te zetten. "Iemand die in je hart zit kun je niet vergeten, iemand die je hart gestolen heeft kun je niet uit je hoofd zetten" zeg ik door mijn tranen heen.

Ze laat me los en kijkt me aan "waarom moet ik altijd alles zelf uit jou trekken waarom kom je niet zelf naar me toe als er iets is? Je weet dat je me kunt vertrouwen" "weet ik Souraya dankjewel" "daar ben ik toch voor, en nu yallah veeg je tranen weg."

Ik veeg mijn tranen weg. "Ik blijf vandaag de hele dag bij jou" ik schud mijn hoofd "nee souraya ik ben een wrak mijn gezelschap wil je niet ik ben alleen maar depressief" ze knikt "ja safiyae dat wil ik wel." "Het zal echt niet gezellig worden" "maakt niet uit ik blijf bij jou ik ben er voor je net als altijd ook in moeilijke tijden" "bedankt Souraya wollah" "bedankt voor wat? Zo iemand als mij noem je niet voor niks een vriendin" zegt ze met een duhh face.

Ik glimlach zwakjes "kijk daar doe ik het voor nu nog breder glimlachen" automatisch word mijn lach breder "perfect" lacht ze. "Ik voel me net jou man" zegt ze lachend. "Ben je toch ook" "saff wij gaan gewoon samen trouwen" ik omhels haar stevig. "Weet je zeker dat je wilt blijven?" Vraag ik voor de zekerheid "ja duhh"

"is goed maar als ik zomaar huil ofso weet je waarom en als je je afvraagt waarom ik zo depressief ben" "we komen hier samen uit" zegt ze aanmoedigend. "Heb je al gegeten" "ja" lieg ik. Ik weet toch dat ik geen hap door mijn droge keel krijg. "Zullen we film kijken?" Ik knik afwezig.

Perspectief Safouane

Ik doe mijn bokshandschoenen uit en leg ze in mijn sporttas waar ik een flesje water uit pak. Met moeite neem ik een paar slokken. Ik krijg letterlijk niks door me keel. Zoveel pijn heeft Safiyae me dus gedaan. Voor de zoveelste keer vandaag zucht ik.

De baas van deze boksschool komt naar me toe lopen. (Samir weten jullie nog #schrijfsterxx) "ewaa niffo" zeg ik en ik geef hem een boks. "Hewa broer hoe is ie" "goed met jou?" "Ook, ewa sunath a3ay (luister naar mij) qa ik heb je al een keer gevraagd om te gaan boksen als beroep inplaats van die fking shit die je nu doet want je bent hayeck goed je zou zomaar wereldkampioen kunnen worden. Maar bij deze doe het je zult beroemd worden" ik schudde mijn hoofd.

"Die shit is mijn werk en ik werk er hard voor" "broer ga eruit het brengt niks goeds mee en ik zeg je je zult nog rijker worden dan je al ben want ik weet dat je hiermee groot zult worden." "Ma3lish ik heb er geen behoefte aan" "je bent echt goed denk erover na" ik knikte en nam afsheid van hem.

Ik liep naar buiten en stak een sigaret aan. Ik rookte hem en gooide m daarna weg. Ik heb vandaag al zoveel sigaretten gerookt dat het mijn 2e pakje alweer is. Pfff ik kan mijn pijn niet eens beschrijven. Ik stapte mijn auto in en reed naar huis.

Heyy seynou'ssss❤

Question of the day: wie is/zijn je favoriete youtuber/youtubers? Ik ben op bijna iedereen geaboneerd maar ik denk meer de engelse kanalen Niki and Gabi.

Mocht je nog niet hebben gestemd schat doe dat dan ff door op dat sterretje te klikken😙

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now