Capitulo 57

8.7K 685 463
                                    

Wat vooraf begon:
"Ik hou van je Safouane" "ik meer van jou" en hij pakt mijn hand die hij op de plek van zijn hart zet. "Hier kom jij nooit meer uit💓."

_______________________________________

Perspectief Safouane

Niet vergeten om te stemmen my love😍💋

Ze haalt haar hand weg en kijkt me met rode wangetjes aan. Weet je hoe het voelt voor mij dat ik haar gelukkig en blij maak. Geweldig gewoon, dat is waar ik gewoon voor leef. Mijn hartje gelukkig zien.

"Schatje we gaan langs jou huis dan kan je je omkleden vandaag is het alleen jij en ik." "Is goed, maar ik ga zo niet naar buiten" zegt ze wijzend naar haarzelf in mijn kleren. Ik lach en zeg "de auto stopt precies voor je deur dus je kan gelijk naar huis. En ik vind 't je gewoon sexy staan hoor."

Ze kijkt weg wat betekent dat ze bloost. Ik knijp in haar kont en zeg "je hoeft niet eens meer weg te kijken" terwijl ik haar een knipoog schenk. We lopen naar binnen en trekken onze jas aan.

"Kom in een van mijn auto's jouwnes met al je cadeautjes worden gewoon gebracht naar je huis" zei ik tegen Safiyae. Ze knikte en pakte met haar kleine handje mijn hand vast. "Reus mijn vader is bij familie dus niemand is thuis." "Is goed dikbil." Ik opende de deur voor haar en ze stapte in. Ik stapte zelf ook in, zette mijn hand op haar been en reed naar haar huis.

Ik stopte de auto en liet haar uit stappen. Ik sloeg een arm om haar heen en we liepen haar huis binnen. "Wat gaan we doen ik wil me wel gepast kleden" zegt ze. "We maken er gewoon een gezellig dagje van ergens gaan eten enz en trek zwemkleding aan." "Is goed ik kom er zo aan." En ze liep de trap op.

Perspectief Safiyae

Ik liep de trap op en zocht in mijn kledingkast. Aangezien ik Safouane ken, weet ik 100% zeker dat het een duur restaurant is, dus in mijn broek ga ik niet. Maar ik wil ook niet iets dat overdreven is zodat iedereen gaat kijken. Ik trok alvast me bikini aan en uiteindelijk vond ik iets.

Het was een mooie rose goude jurk die mooi om mijn lichaam ging. Mijn figuur kwam er goed in uit en de kleur stond zo mooiii bij mijn gouden kleur haren. Mijn krullen liet ik gewoon los over mijn schouders hangen.

Vanmiddag was zijn Rolex bezorgd ik heb hem tussen al zijn horloges gezet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vanmiddag was zijn Rolex bezorgd ik heb hem tussen al zijn horloges gezet. De meeste van zijn horloges waren Rolex dus hij zal niet eens merken dat ik er eentje voor hem heb gekocht en dat is de bedoeling. Ik weet zeker dat hij het niet zou aannemen.

Ik was vergeten dat Safouane nog alleen beneden zat "Reus" gilde ik. Ik hoorde voetstappen op de trap en kort daarna verscheen hij in de deur. Waarom is hij altijd zo on fleek aangekleed.

Hij had een nette Calvin Klein overhemd aan en een D2 broek met een Phillip Plein riem. Een Rolex horloge zijn felblauwe Louboutins een Louis Vuitton sjaal en Moncler bodywarmer.

Hij legde zijn handen op mijn heupen en zei "damn prinsesje ziet er weer perfect uit als altijd." "Dankjewel prins" zei ik blozend. Hij kuste mijn voorhoofd "ik moet alleen me nagels nog doen" zei ik. Hij knikte en ging zitten op het bed. Ik deed wat mascara en een lipkleurtje. Ik spoot wat parfum op van La Vie Est Belle. Die ruikt zo lekker. Ik lakte mijn nagels in een nude kleurtje en nog mijn Louboutin hakken aan en een Chanel horloge en done.

"Ben je eindelijk klaar bolle" "tja ik ben een meisje dat duurt nou eenmaal langer." Hij sloeg op mijn kont en tilde me op naar de auto. Hij stapte ook in en reed naar het restaurant. Onderweg leek hij wel gespannen en nerveus. 'T zal vast niks zijn.

Perspectief Safouane

We waren aangekomen en ik opende de deur voor haar. Ze haakte haar vingertjes in de mijnes en we liepen naar binnen. Ze keek haar ogen uit "wauw Safouane dit is zo mooi" "alles voor jou toch." "Maar is dit niet het duurste restaurant van Nederland?" vroeg ze. "Doet dat er wat aan toe?" Zei ik glimlachend. Ik schoof een stoel naar achter zodat ze kon gaan zitten, zelf nam ik ook plek.

"Weet je al wat je wil?" Vroeg ik na een tijdje. Ze knikte en ik riep de ober ik gaf onze bestelling door en hij liep weer weg. Haar handje zat op tafel en ik legde mijnes erop "reus reus reus wat ben jij een kneus" zei lachend. "Haha ben je dat niet vergeten" lachte ik. Ze schudde haar hoofd "moet ik niet ook een liedje voor jou bedenken?" Zei ik grijnzend. "Nee hoor geen behoefte aan" zei ze glimlachend. "O jawel wacht maar ik bedenk toch wel iets."

Ons eerste gerecht kwam en daarna volgde derest. Na het eten rekende ik af en sloeg ik haar jasje om haar schouders. "Wat gaan we nu doen?" Vroeg ze. "Dansen in de discotheek" zei ik. Ze keek me ff serieus aan "jij bent echt gestoord" lachte ze. "Jij al helemaal" ik liet haar instappen en reed naar de volgende bestemming.

Na een korte tijd waren we er ik opende de deur voor haar en pakte haar handje vast. Met grote ogen keek ze geshockeerd naar het gebouw voor ons. Het was een super groot hotel met mooi uitzicht. "Safouane dit is super mooi" zei ze verliefd. Ik drukte een kusje op haar hand en zei "maar lang niet zo mooi als jou" ze keek beschaamd weg. We liepen naar binnen en ik vroeg onze sleutels en of alles klaar stond.

Ik pakte haar handje vast en liep naar de lift. Ik drukte het knopje in naar de 3e etage. De liftdeuren schoven open en ik zocht de goeie kamer af. "Safouane waarom wil je niks vertellen" vroeg ze nieuwsgierig. "Tja verrassing he" zei ik. Ze zuchte ik opende de deur van het hotel en geschrokken en enthousiast dat ze was.

"Noem je dit een kamer!? Dit is groter dan een villa" zei ze. "En alles is zo mooi en perfect tot in de details" zei ze terwijl ze dromerig om haar heen keek. "Ik ga me omkleden en jij ook dan kunnen we zwemmen" zei ik terwijl ik op het bed zat.

Ze kwam op mijn schoot zitten en zei "Safouane jij bent echt te lief voor woorden. Eerst een fucking auto een Mercedes AMG gewoon met duizenden cadeaus erin en dan ook nog alleen maar merk. Dan een peperduur restaurant. Nu dit overtreffende duur en mooi hotel en je hebt nog meer klaarstaan!?"

"Maar natuurlijk schatje jij verdient veel meer en meer en meer. Je weet toch dat ik niks anders wil zien dan jij die gelukkig is. Ik heb alles voor je over, jij bent gewoon het lichtpuntje in mijn leven en de enige die ik heb voor wie mijn hart sneller klopt."

Ik merkte dat ze emotioneel begon te worden en ze sloeg haar kleine armpjes om me heen en plaatste haar hoofd in mijn nek. "Mijn liefde voor jou is onmenselijk Safouane ik hou zoveel van jou, niet gezond gewoon" zei ze zachtjes in mijn nek. "Ik hou meer van jou je woorden maken me al meer dan gelukkig" zei ik terwijl ik met mijn handen over haar rug wreef.

Heyy helloo bitchezz💋

Question of the day: hoe heten je ouders? Mijn moeder heet: Fatima en mijn vader heet M'hammed❤💗

Wat zou Safouane nog meer voor haar hebben?🙂

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now