Capitulo 28

9.6K 514 395
                                    

Wat vooraf begon:
Ik schiet in de lach "zal ik alvast de tafel dekken dan schep jij op. Ik knik ze pakt een drinken uit de koelkast en zegt "trouwens heb je al...." ze kan haar zin niet eens afmaken want er klinkt een luide pistoolschot alles valt uit onze handen en het glas klettert op de grond niet lang daarna volgen er meerdere schoten.

_______________________________________


Perspectief Safiyae

We renden de huiskamer in en we zagen daar...... Onze vaders aandachtig naar een actiefilm kijken???! Ze keken ons dodelijk aan en ze richtte hun blik weer terug op de televisie. Echte broers hoe kon ik vergeten dat als mijn vader naar films kijkt dat er wel geweld in moet voorkomen anders vind hij 'm saai en Alae's vader ook. We keken elkaar aan en schoten in de lach de rest keek ons scheef aan maar boeide me niet.

We liepen terug naar de keuken "wollah gekke hartstilstand ehh sahh." Zei ze terwijl ze haar hoofddoek goed maakte en de scherven opraapte. "Wejow hartpijn ik voelde mijn hart gewoon niet meer ik dacht het waren echte pistoolschoten." We schieten weer in de lach "wat zijn wij mongolen zeg." "That's us." Ze pakte glazen en bestek en drinken die ze op tafel legde. Ik pakte het bord met couscous en legde die neer ik liep terug en pakte salades en haalde het toetje alvast uit de koelkast.

Iedereen schoof aan tafel aan "benti je kan echt goed koken." Zei mijn oom hij heet Redouane. "Shokran 3amoe." Na het eten pakte ik de toetjes die ik op tafel neerlegde. "Wejoww jij kan dus echt helemaal niet koken." Zegt Issam grijnzend. Ik lach en zeg "Ik merk het daarom is Uw tering bord ook helemaal leeg." Hij schenkt me een knipoog en neemt zijn bord mee naar de keuken.

Ik pak zoveel ik mee kan nemen en loop ook naar de keuken. "Hoe gaat het lelijkerd?" Vraagt Issam. Ik negeer hem. Hij kijkt me scheef aan "O, had je het tegen mij ik hoorde lelijkerd dus ik voelde me niet aangesproken." Hij glimlacht zijn keultjes bloot en zegt "ik zei toch lelijkerd dat kan er maar 1 zijn." "Ja jij dus." Zeg ik terwijl ik wegloop maar de huiskamer ik pak nog meer borden.

Alae helpt me en loopt met volle handen mee naar de keuken, in de keuken zegt ze tegen Issam die staat te drinken "iewww je stinkt." "Je ruikt je zelf stinkdier." "Ik zeg net jij stinkt en je zegt je ruikt jezelf? Kifesh wesh wat heb jij eigenlijk in die hoofd wellou hersenen" lacht hij. "Jij dan alleen maar zaagsel in die grote hoofd. Hij steekt zijn middelvinger op en loopt weg. Ik moet lachen die 2 hebben ook altijd ruzie. 

Perspectief Safouane

Ik bel een van mijn mannen er is een nieuwe lading in een van mijn drugspanden in Brazilië. Af en toe heb ik het gevoel alsof er 1 verrader tussen mijn mannen zit het zijn er ook zoveel maar ik vertrouw geen ene hond. Behalve Yassin en Abdel. Ik bel naar Colombia voor wat zaakjes ik pak nog de laatste papieren en leg ze op een stapeltje.

Normaal toen ik nog niet met Safiyae had was ik elke maand weg in een ander land voor drugszaken maar nu bijna niet meer binnenkort moet ik wel echt gaan sommige zijn echt belangrijk. Ik strijk over mijn baardje ik ben echt uitgeput en ik mis Safiyae haar aanrakingen haar kleine handjes en haar mooie schattige stemmetje.

Ik sluit mijn kantoor deur en vraag de bewakers goed op te passen en af te sluiten. Ik vertrek uit de lounge via een andere uitgang want ik ben helemaal serieus met Safiyae en ik weet dat zij het niet fijn had gevonden als ik door de club zou lopen. Ik wil haar voor altijd. Ik start de auto en rijd naar huis. Thuis aangekomen volg ik mijn avondroutine waarna ik mijn bed instap. Wat een lange dag.

Perspectief Safiyae

"Alae je moet vaker langskomen" zeg ik tegen der. Terwijl we samen afwassen. "Trouwens heb je al een oogje op iemand?" Vraagt ze met een sneaky blik. Ik begin rood te worden en te stotteren. "omggg vertel me wie???? Ik ben wel uitgenodigd op de bruiloft en sws bruidsmeisje is ie knap." "Hou je bek tamshount je gilt hayeckk hard." "Ja ja okey beschrijf hem nou eens."

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now