Proloog

5.6K 150 37
                                    


Huilend ga ik voor hem staan. "B-ben jij mijn v-verkrachter?" vraag ik met trillende handen, hij kijkt naar de grond en zwijgt. Hevig schud ik m'n hoofd en veeg met trillende handen m'n tranen weg. "Ik had dit niet van je verwacht" zeg ik teleurgesteld en hef m'n hand omhoog. Ik geef hem een harde klap op z'n wang en kijk hem teleurgesteld aan. Geschrokken kijkt hij weg en laat een traan naar beneden vallen.

"J-jij hebt mij de grootste pijn gegeven die je ooit aan iemand kon geven, bedankt" zeg ik huilend, terwijl ik ruw mijn tasje van de grond pak.

"Meryem wacht!" zegt de andere man en pakt een pistool uit z'n zak. Hij duwt het pistool in m'n hand. Geschrokken kijk ik ernaar. "Je mag hem schieten" zegt hij en kijkt me serieus aan. Met grote ogen kijk ik van het pistool naar hem. Met trillende handen richt ik die op hem. Hij schudt hevig met z'n hoofd. "Jij hebt mijn leven verpest!" schreeuw ik met een schorre stem, hij begint te schreeuwen. "Ik wil dat je voelt wat ik heb gevoeld!" zeg ik boos en haal de trekker omlaag.

—————————————————

Zal Meryem schieten? Wie is Meryem haar verkrachter? Heeft hij het express gedaan? Wat als dit allemaal gelogen is? Wie heeft hun dan hierheen gelokt?

VoorgelogenWhere stories live. Discover now