50

1.4K 121 45
                                    

Wat vooraf ging: "Deal".

STEMDOEL: 50 STEMMEN!!!

Latif:
Boos loop ik de deur uit en doe m'n capuchon op. Ik moet nu alles even verwerken. Ruw doe ik m'n autodeur open en stap in. Ik start m'n auto en rij de straat uit.

"Kanker Serkan!" schreeuw ik woedend en sla op m'n stuur, "elke keer wanneer ik denk dat ik van je af ben, kom je zomaar voor m'n neus!" zeg ik boos en sla rechts af. Ik parkeer m'n auto en kijk naar boven. Een diepe zucht verlaat m'n mond. Ik doe alles voor Meryem. Maar kifesh een overval? Willen ze dat ik achter de tralies beland? Ik snap het niet. Serkan heeft genoeg geld, waarom wilt hij nog meer? 

Als ik echt in de gevangenis beland dan wil ik Meryem nog voor het laatste keer zien. Het overval vindt over een weekje plaats. Ik zucht weer en pak m'n telefoon erbij. Ik zie een appje van Bilal. Ik had hem helemaal vergeten. Ik ontgrendel m'n telefoon en ga naar het appje van Bilal. 'Bro waar blijf je? Ik ben bij Illias' staat er. Ik heb helemaal geen zin om nog naar Illias te gaan. Ik ben kapot.

'Ik kom niet ben moe. Ik ga zo slapen' app ik hem en start m'n auto. Ik ben een beetje rustiger geworden dus besluit ik om naar huis te rijden en te slapen.

Volgende dag...

Met hevige hoofdpijn sta ik op en bekijk mezelf in de spiegel. Ik schrik van mezelf. Ik heb overal op m'n gezicht kleine wondjes. Snel loop ik naar de badkamer en was m'n gezicht. Ik poets m'n tanden en maak m'n haren nat. Daarna loop ik weer terug naar m'n kamer en kleed me om in een lichtgrijze t-shirt en donkergrijze broek. Ik pak een donkergrijze pet en m'n schooltas uit m'n kast en loop naar beneden. Ik zie dat m'n moeder op de bank heeft geslapen. Ik hurk voor haar neer en ga door haar haren. Ik geef haar een kus op haar wang en til haar op. Ik leg haar in haar eigen bed. "Anne ik ga nu naar school, ik kom snel terug" fluister ik en loop de deur uit. Zachtjes doe ik de deur dicht en loop naar de gang. Ik doe m'n schoenen aan en loop de voordeur uit.

M'n auto stap ik in en rijd met volle snelheid naar school. Ik parkeer de auto in de garage en stap m'n auto uit. M'n pet doe ik op en loop de schoolplein op. Zonder Meryem is het hier ook saai. Ik ga eerlijk zijn. Sinds Meryem in coma ligt ben ik veel meer voor haar gaan voelen. En ik ben bang dat ik haar ga verliezen. "HALLO IK PRAAT TEGEN JOU!" hoor ik Bilal schreeuwen, geschrokken draai ik me om. "Waar ben je wel met je hoofd? Ik praat tegen jou eh zemmer" zegt hij, "ik heb veel aan m'n hoofd" zeg ik zuchtend en loop de school in samen met Bilal die achter me aan rent.

"Raak me niet aan! Je doet me pijn!" hoor ik een meisje schreeuwen, ik draai m'n hoofd die kant op en zie m'n ex Sarah met 1 of andere jongen. Met grote stappen loop ik haar kant op. Ik trek de jongen naar achter en geef hem een kopstoot, waardoor hij op de grond valt. "Gaat het?" vraag ik haar en pak uit reflex haar arm vast, allebei kijken we naar haar arm. Geschrokken laat ik los en vermijd oogcontact. "Bedankt" hoor ik haar zachtjes zeggen, "geen dank" zeg ik droog en wil weglopen. Ze pakt m'n arm vast, met grote ogen kijk ik haar aan. Ze glimlacht, ik glimlach maar terug en wil weglopen. "Zullen we een keertje afspreken?" vraagt ze, niet-begrijpend begin ik te lachen "heb je het vergeten misschien? Maar het is klaar met ons!" sis ik en trek m'n arm uit haar greep. Ze zucht en kijkt me met een pruillipje aan.

"Wat schreeuw je tegen haar?!" hoor ik iemand schreeuwen in m'n oor, ik draai m'n hoofd en kijk de jongen aan die haar lastig viel. "Ben jij er nog? Opkankeren jongen!" zeg ik en duw hem naar achter, hij geeft me een vuist tegen m'n rechterarm. Ik kijk ernaar en begin hard te lachen, de lach van Bilal hoor ik ook. "Was dat je vuist? Ik voelde hem namelijk niet" lach ik "HAHAHA ZELFS M'N ZUSJE KAN HARDER SLAAN!" schreeuwt Bilal en duwt hem tegen de muur aan. "Latif kom we gaan" zegt hij lachend, ik knik en draai m'n hoofd naar Sarah. Ik glimlach kort en pak m'n tas van de grond en loop achter Bilal aan.

Een harde klap voel ik tegen m'n arm. "Ga je haar weer fixen oulleh?" lacht Bilal, hevig schud ik m'n hoofd. "Wesh ben je gek, ik blijf bij Meryem" zeg ik en automatisch krijg ik een glimlach op m'n gezicht. "Hmm Latif is loyaal geworden" zegt hij lachend, ik trek m'n wenkbrauw op en kijk hem scheef aan "was ik dat niet dan?" vraag ik. "Tegenover ons wel, maar niet tegenover chicks" zegt hij lachend en loopt het lokaal in. Ik vervolg hem en ga helemaal achter in de klas zitten.

Na de lessen loop ik de school uit en vervolg m'n weg naar m'n auto. Bilal zou met Azra naar de stad gaan dus i am loner. Ik ben van plan om weer even naar Meryem te gaan, voordat ik de overval moet plegen. Ik hef m'n hoofd op en zie Sarah leunen tegen m'n auto. Boos kijk ik haar aan en ga tegenover haar staan. "Wil je weggaan? Ik wil namelijk instappen" sis ik, ze schudt met haar hoofd en kijkt me een beetje bang aan. Ik trek m'n wenkbrauw op en kijk haar vragend aan. "Ben je bang van mij ofzo?" vraag ik niet-begrijpend, snel schudt ze haar hoofd en duwt haar lippen op die van mij.

Ik duw haar weg en pak haar arm stevig vast. "Wat de kanker doe jij?!" sis ik boos, "laat me los!" schreeuwt ze. Boos kijk ik haar aan en duw haar weg van m'n auto. "Ik weet niet wat je bezielde, maar weet dat als je zo doet dat ik meer walg van jou!" zeg ik boos en maak ruw de deur open. Ik kijk haar voor de laatste keer woedend aan en stap m'n auto in en rijd met volle snelheid weg.

Aangekomen bij het ziekenhuis koop ik een boeket en een grote ballon. Ik loop snel naar boven en doe de deur van Meryem open. Ze ligt nog vredig te slapen. Ik doe de deur achter me dicht en leg de ballon naast haar neer en de boeket leg ik in een vaas. Ik ga naast haar zitten en geef haar een klein kus op haar wang. Ik pak haar hand vast en een diepe zucht verlaat m'n mond. "Wollah ik mis jou zo erg Meryem" zeg ik en kijk naar het plafond. Ik voel dat m'n tranen opkomen.

Ik knijp een beetje in haar hand. "Wordt alsjeblieft wakker, zodat ik je voor het laatste keer kan zien" zeg ik en begin te snikken. Ik leg m'n gezicht in het bed en begin als een baby te huilen. "Wordt alsjeblieft wakker" zeg ik snikkend "wollah ik wil je voor het laatste keer in je ogen kijken" zeg ik en veeg m'n tranen weg. Ik kijk naar de grond en speel met m'n hoesje, terwijl de tranen naar beneden vallen.

"L-latif?" hoor ik haar vragen, geschrokken hef ik m'n hoofd op en kijk haar aan. Hevig schud ik m'n hoofd en wrijf ruw in m'n ogen. Ik kijk haar weer aan maar haar ogen zijn dicht. Dit zal wel een droom zijn? Denk ik?



Is dit een droom? Wat vinden jullie van Latif?

STEM EN REAGEER!!!

VoorgelogenWhere stories live. Discover now