96

1.4K 135 228
                                    

Wat vooraf ging: Serkan, ik weet het zeker.

STEMDOEL: 100 STEMMEN EN 150+ REACTIES!!

Latif:
Geschrokken kijk ik naar de matt zwarte Mercedes die met volle snelheid uit m'n zicht rijdt. Snel draai ik m'n hoofd om naar Bilal die me ook geschrokken aankijkt.

"Wat nu?" vraagt hij met een trillende stem, met grote ogen kijk ik voor me uit, waarna ik m'n handen bal tot vuisten. "Erachter aan!" sis ik boos, waarna ik begin te rennen "en Illias dan?!" hoor ik hem schreeuwen. "Ga jij met hem mee. Ik ga alleen, voordat ze uit mijn zicht verdwijnen!" schreeuw ik terug, terwijl ik m'n auto zoek die ik bij één van de parkeerplekken had geparkeerd. Als ik m'n auto zie pak ik de sleutel uit m'n zak, waarna ik m'n auto open en snel instap.

Ik kijk nog vanuit het raam waar Bilal en Illias ook naar hun auto toe rennen. "Dit keer maak ik hem met m'n eigen handen dood!" schreeuw ik boos, terwijl ik m'n auto start en met al m'n kracht op de gaspedaal druk.

Waar kunnen ze zijn?

"Denk na Latif!" schreeuw ik boos, terwijl ik hard op m'n hoofd sla. M'n ogen worden groter als ik de matt zwarte Mercedes in de verte zie rijden, waardoor er een lachje op m'n gezicht verschijnt.

Ik druk harder op de gaspedaal en haal de auto's voor me allemaal in, waarna ik achter de Mercedes begin te rijden. Ik neem de rechter kant van de snelweg en druk wat harder op de gaspedaal. M'n hoofd draai ik om naar de Mercedes die nu aan m'n linkerkant rijdt.

Degene in de passagiersstoel merkt me op en kijkt mijn kant op. Boos druk ik op de toeter als ik zie dat ze harder beginnen te rijden. Nog harder druk ik op de gaspedaal, waarna ik weer op hun snelheid kom. Weer toeter ik boos, zodat ze weer m'n kant op kijken. Vanuit de achterkant kan ik Meryem niet zien, omdat de ramen helemaal zwart zijn.

De raam van de passagiersstoel gaat open, waarna diegene er iets uit haalt. Geschrokken kijk naar de pistool die hij op m'n auto richt. Als hij de trekker omlaag haalt, druk ik geschrokken op de rem en begin ik weer te toeteren. Met grote ogen kijk ik hoe hij schiet en de kogel m'n auto in knalt. Geschrokken druk ik harder op de rem en rij ik de vluchtstreek op.

Boos stop ik de auto, terwijl ik de glasstukjes van m'n schoot wegveeg. "Serkan!" schreeuw ik boos, waarna ik weer op de gaspedaal druk. "Meryem is van mij! BEGREPEN?!" schreeuw ik boos, terwijl ik m'n telefoon erbij haal. Een appje van Illias.

'Locatie van Meryem' plus een afbeelding erbij. Snel open ik de live locatie die Meryem heeft gestuurd naar Illias. "Serkan op m'n moeder ik maak je dood!" schreeuw ik boos, waarna ik m'n telefoon op m'n schoot leg en hard op de gaspedaal druk.
Ik ga je daar weghalen, Meryem. Geloof in me.

Meryem:
"Wie zijn jullie?! Laat me los!" schreeuw ik boos tegen de mannen die me stevig van m'n armen vastpakken. Ik stap uit, terwijl ik geschrokken naar de grote pand voor me kijk. "Laat me gaan, alsjeblieft!" smeek ik ze, terwijl ik hun met volle ogen aankijk, ze trekken er niets van aan en trekken me met hun mee.

De grote deur voor me gaat automatisch open, waarna de mannen me het grote pand in duwen. Boos probeer ik tegen te stribbelen, maar toch heeft het geen effect. "Laat me asjeblieft gaan!" smeek ik wat bozer, ze negeren me totaal en kloppen dan op een deur.

"We hebben haar!" zegt de man links van mij, waardoor m'n blik gaat naar hem. "Breng haar naar binnen en sluit de deur achter jullie dicht!" hoor ik iemand aan de overkant van de deur zeggen. "Asjeblieft, laat me gaan! Ik heb niks gedaan!" smeek ik ze weer, terwijl ik ze beide aankijk.

Ze negeren me en doen de deur voor me open, waarna ze me de kamer in duwen en de deur achter me sluiten. "LAAT ME GAAN!" schreeuw ik boos, terwijl ik hard op de deur begint te bonken.

"Heb je me gemist, Meryem?" hoor ik een zware mannenstem vragen, geschrokken draai ik me om, waarna de tranen naar beneden glijden. "Je dacht zeker dat je van me af was, he?" zegt hij, waarna hij begint te lachen. "L-LAAT ME GAAN SERKAN, ASJEBLIEFT!" schreeuw ik huilend, terwijl ik weer op de deur begin te bonken.

"Er is geen uitweg meer, ben je er klaar voor?" hoor ik hem weer vragen, geschrokken draai ik me om, waarna ik begin te trillen. "K-kom niet dichterbij!" zeg ik geschrokken, als ik zie dat hij opstaat. "Als ik dat wel doe, wat dan?" vraagt hij, waarna hij een stap naar voren zet. "DOE DE DEUR OPEN, ASJEBLIEFT!" schreeuw ik weer huilend, waarna ik weer op de deur begin te bonken.

"Je gaat het leuk vinden" hoor ik hem zachtjes in m'n oor fluisteren, waarna hij me strak van m'n middel vastpakt. "L-laat me los!" huil ik, terwijl ik boos heen en weer stribbel. Hij houdt me strakker vast, waarna hij me met zich mee trekt. "Nee! Laat me gaan!" schreeuw ik boos, terwijl ik begin te trillen.

Boos gooit hij me op z'n bureaustoel, waarna hij hard in m'n polsen drukt. "JE DOET ME PIJN!" kreun ik huilend, waarna ik m'n hoofd huilend schud. "N-nee! Ik laat het niet t-toe!" stotter ik huilend, als ik zie dat hij de riem van z'n broek probeert los te maken. "Moet ik toestemming vragen dan?" hoor ik hem lachend zeggen, "niemand mag mij meer aanraken! Jij ook niet!" zeg ik boos, waarna ik hem naar achter duw en opsta.

Hard duwt hij me terug z'n bureaustoel in, waarna hij me van m'n armen vastpakt en dichterbij komt. "NEE!" schreeuw ik huilend, terwijl ik hevig met m'n hoofd schud. "Ben je er klaar voor?" fluistert hij hees in m'n oor, waarna ik z'n lippen in m'n nek voel. De kippenvel van over heel m'n lichaam wordt veel erger, na zijn aanraking. Huilend sluit ik m'n ogen dicht en bal ik m'n handen tot vuisten, terwijl ik aan het trillen ben.

Na een paar seconden haalt hij z'n lippen af van m'n nek, waarna hij z'n overhemd los knoopt. "NEE!" schreeuw ik weer, waarna ik hem boos naar achter wil duwen, totdat de deur open knalt. En niet eens binnen een seconden een kogel door Serkan z'n hoofd vliegt. Geschrokken kijk ik naar hoe de twee andere kogels ook door z'n hoofd vliegen, waarna hij langzaam op m'n schoot valt en al het bloed op m'n broek begint te druppelen.

Ik sluit m'n ogen hevig dicht, waarna de overgebleven tranen ook naar beneden vallen.

"IK ZEI DAT ALS JE HAAR AANRAAKT IK JE AFMAAK MET M'N EIGEN HANDEN!".

Wat wou Serkan met Meryem doen? Is hij nu dood? Wie schoot door Serkan z'n hoofd? Wat gaat er in de volgende delen gebeuren?

Ik heb de stemdoel verminderd, dus ik hoop dat we het dan wel kunnen halen!

STEM EN REAGEER!!!

VoorgelogenWhere stories live. Discover now