70

1.5K 212 44
                                    

Wat vooraf ging: "Ik geloof erin dat wij het beste afstand kunnen nemen" fluister ik boos en loop met grote stappen weg.

80 STEMMEN ANDERS GEEN DEEL!!!

Meryem:
Ik glimlach bij het zien van de enorme zaal met in het midden de ring waar Latif en Macid over een paar uur gaan vechten. Wat heb ik het gemist denk ik bij mezelf.

Azra die naast me staat, kijkt bewonderend om haar heen. "Het is hier enorm groot" zegt ze met grote ogen "ja he" glimlach ik en kijk naar de groep mannen die de zaal schoon vegen. "Zullen we naar Bilal gaan?" vraag ik haar, ze knikt hevig en haakt haar arm in de mijne. Samen met haar lopen we de gym in die zich net achter de enorme zaal bevindt.

"Hey meiden!" schreeuwt Bilal aan de overkant en begint hevig te zwaaien, we zwaaien terug, waarna Azra zijn kant oploopt. Ik gooi m'n jas en tas op de grond en loop de kant van m'n broers op die Latif nu flink laten trainen samen met Arif. Ik groet m'n broers met ene glimlach en ga naast Bilal en Azra zitten. Bilal is echt een vreetzak, maar ik snap echt niet hoe hij niet aankomt. Misschien door het trainen, maar hij traint niet eens elke dag.

"Wil je ook?" vraagt hij en wijst naar de zak chips in z'n handen, ik knik en pak een paar uit de zak en stop het in m'n mond. "Waarom train jij niet?" vraag ik hem, "wollah meh heb zin. Ik ben moe jongen" zegt hij met volle mond. Ik leun tegen de muur aan en doe m'n armen over elkaar en kijk naar hoe Latif traint.

Na een half uurtje zitten kijken naar hoe Latif traint zie ik dat hij zich laat vallen op de grote mat. Arif overhandigt hem z'n flesje water, die hij snel opdrinkt. Ik sta op bij het zien dat Illias t-shirts uitdeelt waar #LatifArmy op staat. Hij gooit 3 t-shirts ons kant op. Ik vang ze alle 3 en geef ze aan Bilal en Azra, waarna ik er eentje uitpak. Samen met Azra doen we de shirts aan in de kleedkamer.

Ik doe m'n haar in een hoge staart en pak m'n telefoon uit m'n tas. Onze tassen leggen we hier, omdat toch niemand hierin mag komen.

Ik loop de kleedkamer uit en kijk hoe Latif op de bank zit met z'n telefoon in z'n hand. Hij kijkt op en als hij mij ziet glimlacht hij. Ik kijk naar de grond en doe alsof ik hem niet heb gezien. "Meryem!" hoor ik hem zeggen, ik zucht diep en kijk op. Hij wijst dat ik naast hem moet zitten. Ik kijk om me heen en zie niemand in de gym en zucht. Ik schud m'n hoofd en loop naar de grote deur en hou de deurklink vast. Als ik een hand op m'n hand voel sta ik stil en worden m'n ogen groter.

Ik kijk naar de hand op mijn hand en draai me langzaam om, waardoor ik maar een paar centimeters verschil van Latif. Ik neem een stap naar achter, waarna ik de koude deur tegen m'n rug voel. Hij kijkt naar onze handen en laat langzaam m'n hand los. "Heb ik iets ergs gedaan, waardoor je niet met mij wilt praten?" vraagt hij, ik haal m'n schouders op en kijk naar de grond. Hij pakt me van m'n kin vast en trekt m'n hoofd omhoog. "Kijk me aan als ik praat" zegt hij kalm, "heb ik iets ergs gedaan?" vraagt hij weer. Ik schud met m'n hoofd en vermijd oogcontact.

"Waarom probeer je me dan steeds te vermijden?" vraagt hij, ik slik hoorbaar en kijk naar z'n lippen. Naar hoe hij praat. "Zwijg niet" zegt hij nu een beetje geïrriteerd, "ik heb niks te zeggen, kun je me gewoon loslaten?" vraag ik ook geïrriteerd. Hij zucht diep en laat m'n kin los, waarna hij z'n capuchon over z'n hoofd doet. "Ik weet niet wie of wat je wijs heeft gemaakt om niet met mij om te gaan, maar als dat jou keuze is. Dan respecteer ik dat" zucht hij en doet z'n handen in z'n zakken, waarna hij weer op de bank gaat zitten.

—————————————————-
KLIK OP DAT STERRETJE! ALVAST BEDANKT!
—————————————————-

Na een lange stilte pak ik weer de deurklink vast en maak de deur open. Ik draai me nog om en kijk hoe hij op z'n telefoon zit. "Niemand heeft mij iets wijs gemaakt!" sis ik boos en loop snel de deur uit.

VoorgelogenWhere stories live. Discover now