7

2K 95 12
                                    

Wat vooraf ging:  "Latif Kaya en Meryem el Yousfi!"...

Meryem:
Scheef kijk ik de vrouw aan die een camera in haar handen heeft. "Wie bent u?" vraag ik "ik ben een verslaggever! En dit moet ik op het nieuws zetten!" zegt ze enthousiast. Hier was ik nou bang voor.

"Kunt u de foto onmiddellijk verwijderen?" zeg ik met een tikkeltje boosheid, "De 2 beroemde boksers uit Amsterdam, en ook nog is samen. Wat hebben jullie met elkaar? Waarom zijn jullie samen? Wa-" "dat hoeft u precies niet te weten" onderbreek ik haar. Latif begint ge lachen en kijkt me aan. Ik geef hem een poortje in z'n zij en kijk hem woedend aan.

"We gaan!" zeg ik en pak de hand van Latif vast. Zelf ben ik geschrokken van m'n actie die ik net heb uitgeflikt. Latif kijkt met grote ogen naar onze handen, ik probeer m'n hand weg te trekken, maar hij knijpt erin. Ik kijk hem geschrokken aan, hij knikt geruststellend en kijkt de verslaggever aan. "Ik heb m'n antwoord al!" zegt ze blij, "n-nee wi-" Latif onderbreekt door z'n hand op mond te zetten.

"Laten wij maar gaan!" zegt hij met een nep glimlach tegen de verslaggever. Hij trekt me mee de hoek om. Ik trek m'n hand uit zijn greep en kijk hem met grote ogen aan. "Waarom deed je dat?!" vraag ik boos "jij hield mijn hand vast! Als ik los zou laten zou ze gaan denken dat we het geheim hielden!" zegt hij boos terug "dit is nog erger! Als m'n broers hier achter komen ben ik de pineut!" zeg ik bang. Hij gaat met z'n hand naar z'n achterhoofd. "Net als jij ben ik dan ook de pineut" "dit gaat 100% op de nieuws komen, gefeliciteerd Latif" zeg ik teleurgesteld en draai me om.

"Hey! Waar ga je heen zonder je boodschappen?" vraagt hij, ik draai me weer om en kijk hem aan. Ik wil de tassen uit z'n handen pakken. Hij kijkt me scheef aan en trekt de tassen weer naar zich zelf toe. "We gaan met de auto, daar is hij" zegt hij en wijst naar de parkeerplaats. Samen lopen we naar z'n auto, alsof we een stel zijn. Hoe erg kan dit nog zijn?

Hij legt de boodschappen in de bagage en we rijden met volle gas naar m'n huis. Thuis aangekomen helpt hij met de boodschappen. Illias doet de deur in 1 ruk open en kijkt ons met gefronste wenkbrauwen aan. "Wat zijn dit?" vraagt hij aan ons "boodschappen" zeg ik en leg een tas in de gang. Latif legt de andere tas ook in de gang en negeert de vraag van Illias.

Ik loop naar boven en loop de kamer in van Melek en Medina. Ze zijn make-up bij elkaar aan het doen. Ik ga naast hun zitten en kijk hoe Medina de concealer smeert onder de oog van Melek.

"Hoi zusje" zegt Medina glimlachend, terwijl ze nog bezig is. "Hoi, waarom doen jullie make-up bij elkaar?" vraag ik lachend, "hierna ben jij aan de beurt!" zegt Melek lachend. "Ik?" "ja jij! Met wie was je naar buiten gegaan?" vraagt ze, "gewoon alleen" zeg ik en kijk haar raar aan. "Nou via de raam zag ik je wel met iemand" zegt ze grijnzend. "Wie dan?!" vraagt Medina lachend "Latif!" gilt Melek, ik kijk haar met grote ogen aan en geef haar een stoot. "Auw die was hard!" zegt ze en grijpt naar haar arm.

"Onze Latif? OH MY GOD HEBBEN JULLIE WAT?" schreeuwt Medina, ik doe m'n hand op haar mond en kijk haar boos aan. "Wat schreeuwen jullie?" zeg ik boos "hebben jullie wat?" vraagt Medina. "Sowieso wel! Want hij noemt haar prinsesje!" zegt Melek en kijkt me grijnzend aan. "Noemt hij jou prinsesje? Oh my god ik heb veel gemist zo te zien!" zegt Medina blij.

Ik schud snel met m'n hoofd en kijk Melek boos aan. "Wij hebben niks! En ik vind hem niet leuk, hij vindt mij ook niet leuk! Punt uit!" zeg ik boos. "Misschien vindt hij je toch wel leuk?" zegt Medina "nee dat is niet waar!" "oke oke Medina laat haar" zegt Melek lachend. Ik kijk hun geïrriteerd aan en laat me blik rusten op een stoel.

"Nu ben jij aan de beurt!" zegt Medina lachend. Ik knik en doe m'n haar in een hoge staart. Ze beginnen aan m'n make-up en beginnen te grinniken. "Waarom lachen jullie?" vraag ik "extra mooi voor Latif" fluistert Melek. Ik geef haar weer een stoot en kijk haar boos aan. "It was a little joke, so relax!" zegt ze met een Britse accent. Ik zucht geïrriteerd en kijk m'n zus aan die druk bezig is met m'n make-up.

"Je mag kijken!" zegt ze en kijkt me blij aan. Ik bekijk mezelf in de spiegel en krijg grote ogen. "Wat hebben jullie gedaan!" zeg ik en kijk naar m'n lippen die bordeaux rood is. "Mooi he!" zegt Melek lachend. Ik heb volop make-up wat ik niet gewend ben. M'n rode lippen matchen wel met m'n groene ogen en lichtbruine haren.

Ik draai me om en zie dat Melek met grote ogen naar haar telefoon kijkt. Medina kijkt mee en krijgt ook grote ogen. "Naar wat kijken ju-", ik wordt onderbroken door de foto die ik zie. Ik krijg extreem grote ogen en pak de telefoon van Melek af. We staan op de nieuws met Latif en ook nog is hand in hand.

Ik lees de kopje onder de tekst op.

Vandaag rond 16:00 is de beroemde kickbokser Latif Kaya met Meryem el Yousfi gespot voor de grote Albert Heijn in Amsterdam gespot. Ze volgen elkaar niet op Instagram, maar spreken wel af. "Ze waren een leuk koppel!" zegt de verslaggever. Dat zijn ze zeker, maar of ze een stel zijn? Dat weten we nog niet!

Ik schud mijn hoofd en kijk Melek en Medina woedend aan. "Hoezo waren jullie daar hand in hand, jullie hadden toch niks?" vraagt Medina. Ik negeer haar en loop woedend naar beneden. Tot mijn verbazing zie ik Latif alleen op de bank.

Hij neemt een slokje van z'n Red Bull en doet wat met de playstation. "Latif" zeg ik met ingehouden woede, hij draait zich om en kijkt me vragend aan. Ik laat woedend de foto zien. Hij pakt de telefoon van me af en kijkt met grote ogen naar het nieuws. "Wat de kanker staat hierop" zegt hij boos, ik schud mijn hoofd en pak de telefoon van hem af.

"Als mijn broers dit zien, maken ze mij af!" zeg ik geïrriteerd en ga zitten. "geen zorgen, ze gaan het niet zien" zegt hij en legt z'n hand op m'n schouder. Ik kijk naar z'n hand en duw z'n hand weg. "Ze gaan er hoe dan ook achterkomen, Latif!" zeg ik boos. Hij negeert wat ik zeg en scant m'n gezicht. "Je ziet er mooi uit" zegt hij grijnzend. "Daar is de tijd niet voor! Stel ze zien het? Wat gaan ze dan doen? Heb je daaraan gedacht?!"

"Wie komen er achter, aan wat?" hoor ik Yasin vragen, geschrokken kijk ik Latif aan en tegelijkertijd draaien we ons om naar mijn broers...

Stem en reageer!!!!

VoorgelogenOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz