89

1.3K 148 198
                                    

Wat vooraf ging: "Het liefst wil ik je nooit maar dan ook nooit meer zien! Ik haat je!" zeg ik boos, waarna ik een traan snel wegveeg en de school uitloop.

STEMDOEL: 110 STEMMEN EN 190+ REACTIES!!!

Meryem:
"IK HAAT HEM!" schreeuw ik luid door het huis, waarna ik een vaas van m'n nachtkastje pak en het hard op de grond smijt. "IK HAAT HEM!" schreeuw ik weer, waarna ik m'n dekbedovertrek hard van m'n bed trek. "W-waarom Latif?!" schreeuw ik weer, waarna de tranen naar buiten stromen. Met trillende handen pak ik het mes van tafel, waarna ik mezelf dood aankijk. Rode ogen, wallen, slordige haren, coclusie; een dood meisje.

M'n onregelmatige ademhaling kun je door het hele huis horen. Boos hef ik m'n hand op, waarna ik begin te trillen. Hard sla ik met het mes op de spiegel, waardoor de spiegel begint te barsten. "H-hij heeft mij kapot gemaakt!" schreeuw ik, waarna ik weer op de spiegel sla. "IK HAAT HEM!" schreeuw ik weer, terwijl de stukken glassen naar beneden vallen. "Ik haat mijn leven!" sis ik, waarna ik m'n ogen dichtknijp. De beelden van Latif flitsen weer voor me, waarna ik weer begin te trillen. "Waarom hou ik van hem?! Hij heeft mij gebruikt!" schreeuw ik weer boos, waarna ik weer hard op m'n spiegel sla.

"Wat gebeurt er hier?!" hoor ik iemand zeggen, ik draai langzaam m'n hoofd om naar de deur, waarna ik langzaam het mes laat vallen. "Ben je kanker gek geworden?!" schreeuwt Illias die mijn kant op komt rennen. Ik laat me zakken op m'n bed en kijk trillend voor me uit. "Je hand bloedt!" schreeuwt hij, waarna hij m'n hand vastpakt. Langzaam kijk ik naar m'n hand die onder het bloed zit. Ik hef m'n hoofd op, waarna ik naar m'n broer kijk en automatisch een traan over m'n wang glijdt.

Hij schudt z'n hoofd, waarna hij snel opstaat en m'n kast hard openslaat. "Waar de kanker is de verbanddoos?" schreeuwt hij boos, "onderste la" zeg ik zachtjes en kijk huilend voor me uit. Met het verbanddoos komt hij m'n kant op, waarna hij er snel een spuitje uithaalt. Hij spuit het op m'n hand, waardoor m'n hand begint te branden. Ik zet m'n tanden op elkaar en knijp m'n ogen dicht. "Waar ben jij mee bezig?" hoor ik hem mompelen, "het verpesten van m'n leven die al verpest is" antwoord ik op z'n vraag. Hij stopt even met het behandelen van m'n hand, waarna hij me aankijkt.

"Wie heeft dit gedaan?" vraagt hij, ik negeer z'n vraag, waarna ik snel wegkijk. "Antwoord" zegt hij, terwijl hij m'n hand weer begint te behandelen. Ik negeer weer z'n vraag, terwijl m'n been begint te trillen. "Wie de kanker heeft dit jou laten doen?!" schreeuwt hij dit keer hard, ik knijp m'n ogen dicht, waarna er een traan over m'n wang glijdt. "Mijn leven was al verpest!" schreeuw ik boos terug, "VERTEL, IK WIL JE NIET MEER GEBROKEN ZIEN!" schreeuwt hij boos, waarna hij me van m'n kraag vastpak. "Vertel het, alsjeblieft Meryem" smeekt hij, "je gaat jezelf pijn doen, Illias. Vraag er niet naar" zeg ik, waarna ik m'n hand snel wegtrek.

"Zeg het!" sist hij, ik schud m'n hoofd en sta snel op. "NEGEER MIJN KANKER VRAAG NIET!" schreeuwt hij boos, waarna hij ook opstaat. "IK HEB M'N ANTWOORD AL GEGEVEN!" schreeuw ik boos terug, "WIE DE KANKER HEEFT JOU ZO KANKER GEBROKEN?!" schreeuwt hij weer. "IK BEN MOE ILLIAS. GEWOON VERDOMD MOE. IK HAAT MEZELF, IK VIND MEZELF VIES. IK WIL MEZELF DOOD HEBBEN, ZODAT IEDEREEN OOK RUST HEEFT!" schreeuw ik boos, waarna ik hem huilend naar achter duw. Hij pakt me van m'n armen vast, waarna hij me een stevige knuffel geeft. Ik leg m'n gezicht in z'n schouder, waarna ik hard begin te huilen.

Kan ik ooit gelukkig leven?

Latif:
"Wat is er met jou dan?" vraagt Bilal die me achter na loopt. Ik negeer z'n vraag en schop m'n schoenen uit, waarna ik snel m'n kamer in loop. Ik gooi m'n jas ruw op m'n bed, terwijl ik ga zitten. M'n handen leg ik op m'n hoofd, waarna ik naar de grond kijk en met m'n been begin te trillen.

"Hallo ik vraag wat" hoor ik Bilal zeggen, "ik ben kanker dom, Bilal!" zeg ik boos, terwijl ik hard in m'n dekbedovertrek knijp. "Dat wisten we allemaal al, kanker sukkel" zegt hij en begint te lachen, "er valt niks te lachen, ik ben serieus" zeg ik, terwijl ik hem serieus aankijk, waarna z'n lach al snel verdwijnt. "Heb ik het goed gedaan?" vraag ik hem, hij trekt z'n wenkbrauw op en kijkt me vragend aan. "Wat heb je goed gedaan? Ik begrijp je niet, wees duidelijker" zegt hij, ik knik en kijk voor me uit. "Ik heb Meryem losgelaten vanwege Serkan" zucht ik, "wat heb je gedaan?!" schreeuwt hij boos. Ik slik en kijk hem aan. "Je hebt het gehoord" zucht ik, waarna ik naar achter leun.

"Ben je kanker parra in je hoofd?! Weet je hoeveel pijn je haar hiermee kan doen?! Ze hield van je! Ze huilde elke dag om je toen je in het ziekenhuis lag, maar wat deed jij?! Jij hebt die kanker kech laten roepen inplaats van Meryem. Kanker debiel!" schreeuwt hij boos, waarna hij me hard duwt. "Verander weer in de oude Latif! Maak je niet parra door Serkan!" zegt hij, waarna hij me weer een duwtje geeft. Ik span m'n kaken op elkaar, waarna ik m'n vuisten bal.

"Het moet! Ik moet Meryem vergeten door met Sara te gaan!" zeg ik met m'n tanden op elkaar, hij schudt z'n hoofd, waarna hij snel opstaat. "Wees jezelf Latif, laat je niet verpesten door een kanker sukkel als Serkan" sist hij boos, "ben ik niet verpest dan?" vraag ik hem. "Als je zo door gaat verlies je alles en iedereen om je heen. Hou je ogen open!" sist hij weer, "jou ook?" vraag ik hem. "Hou je kanker ogen open, luister naar me!" zegt hij boos. "Je gaat pas later beseffen hoe goed Meryem voor je was. Ze was je aan het veranderen, al hadden jullie geen relatie. Ze maakte van je een betere Latif, maar nu? Je gaat echt het slechte kant op, hou alsjeblieft je ogen open, voordat je heel je leven gaat verpesten" smeekt hij me, ik sluit m'n ogen, waarna er een traan over m'n wang glijdt.

"Je moest niet zo snel opgeven, ik ken je niet zo Latif. Jij zou alles doen om datgene te winnen, maakt niet uit wat het is. Laat jezelf niet verpesten door mensen om je heen, want wollah zo verlies je niet alleen Meryem maar ook mij!" zegt hij, waarna hij de deur hard open slaat en m'n kamer uitloopt.


STEM EN REAGEER!!!

Gaan jullie dit jaar op vakantie?

VoorgelogenWhere stories live. Discover now