31

1.6K 105 25
                                    

Wat vooraf ging: "Je houd ook van mij he?" vraagt hij en kijkt me gewonnen aan.

Meryem:
Snel schud ik m'n hoofd. "Ik ga" zeg ik en sta op, ik draai me om om weg te lopen. "I love you to" hoor ik hem lachend zeggen, ik draai m'n hoofd weer om "nee hoor!" zeg ik en loop snel de deur uit. "En? Je houd van hem he?" komt Bilal aanrennen, "nee!" zeg ik boos en loop m'n kamer in. Hij komt achter me aan.

"Niet liegen Meryem, ik ken je te goed" zegt hij lachend, ik haal m'n schouders op en ga zitten op het bed. "Niet wegrennen voor je gevoelens" zegt hij dit keer serieus, "ik ren ook niet weg, maar ik ben er gewoon niet klaar voor" "Latif gaat je ook niet dwingen voor een relatie, hij vond je al interessant op de middelbare school" zegt hij en kijkt naar zichzelf in de spiegel. "Al vanaf het middelbare?" vraag ik, hij knikt. "Ik ben kaulo lekker" zegt hij en doet z'n haren goed, "wollah" zegt hij en draait zich om. Ik schiet in de lach en kijk hem niet serieus aan.

"Maar oke weer naar het onderwerp" zegt hij, ik schud m'n hoofd. "Waarom wil je het zo graag weten?" vraag ik en trek m'n wenkbrauw omhoog, "omdat ik wil dat Latif met jou eindigt en niet met 1 of andere slet" zegt hij serieus "als hij echt van iemand houdt doet hij diegene heus geen pijn. Dus je hoeft niet bang voor hem te zijn" zegt hij. "Ik ben niet bang hoor, maar ik vind het raar dat hij er nu mee komt. En dat hij eerst heel gemeen tegen me deed" "hij was er nog niet klaar voor en hij probeerde altijd z'n gevoelens voor je te verbergen. Hij zei altijd dat het niet wederzijds was en dat vond hij jammer" zegt hij springt op m'n bed.

"Denk je dat Latif serieus is met mij?" vraag ik, "sowieso waarom denk je dan dat hij je altijd verdedigde? Hij sprong zelfs voor je toen je bijna werd neergestoken. Hij waardeert je echt Meryem. Jou eigen keuze, maar deze kans zal ik niet missen" zegt hij "ik ga eerlijk zijn. Ik vind hem een klein beetje leuk!" zeg ik. Een grote grijns vormt er op zijn gezicht. Dan gaat de deur in 1 ruk open. Latif komt de kamer binnen.

"Wat doen jullie alleen in een kamer?" vraagt hij met opgetrokken wenkbrauw, "Meryem zei da-", ik geef Bilal een stoot en kijk hem boos aan. "Relax" zegt hij lachend "we gaan weg" zegt hij droog en loopt de deur uit. "Had ik het maar gezegd, dan was hij nu blij" zegt Bilal, "als je het waagt! Ik breek al je tanden uit je mond!" zeg ik boos "faka met jou, hoe wil je dan dat hij erachter komt?" vraagt hij en kijkt me onderzoekend aan "gewoon, maar niet doordat jij het gaat zeggen", hij knikt. "Als jij het zo wilt, kom we moeten gaan" zegt hij en doet de deur open.

Ik doe m'n tasje om m'n schouder en loop achter Bilal aan. M'n witte Nike Air Force doe ik aan en samen met de jongens lopen we naar beneden. We nemen een taxi naar de stad en stappen daar uit. "Willen jullie een ijsje, voordat we een uur op Meryem moeten wachten omdat ze gaat shoppen" grapt Bilal, ik geef hem een stoot en knik dan. "Chocolade" zeggen Latif en ik tegelijk, we kijken elkaar aan en proberen onze lach in te houden.

We halen een hoorntje en lopen door de stad. Ik eet m'n ijsje op en m'n ogen vallen op een sportwinkel. "Ik ga daar heen!" zeg ik bijna schreeuwend en loop de winkel in. Een nieuwe collectie van Adidas vallen me op. "Wat vinden jullie van deze?" vraag ik aan de jongens en laat de groene trainingspak zien "cool" zegt Bilal "stoere trainingspak" zegt Latif erachter. "Die haal ik dan" zeg ik en loop met de maat s naar de kassa. Ik reken het af kijk om me heen. Bilal en Latif kijken ook wat voor hun zelf.

"Latif! Deze trainingspak van Galatasaray is gaande!" schreeuwt Bilal van de andere kant, Latif draait zich om en kijkt met grote ogen naar de trainingspak. "Opdonderen er is maar 1 maat in M, die is van mij!" zegt Latif en pakt hem van Bilal af. "Wesh ben je gek die is van mij!" zegt Bilal boos, "vraag maar aan 1 van de medewerkers hier!" lacht Latif en loopt naar de kassa "homo" mompelt Bilal en zoekt een medewerker.

Na de ruzie van hun lopen we de winkel uit. "Ik ben blij dat ik niet voor Galatasaray ben" lacht Arif, ik knik. Alleen maar ruzie tussen hun.

"Dat zijn Meryem, Latif en Bilal. Wat doen zij hier?" hoor ik een jongen in het Nederlands zeggen, uit m'n ooghoeken kijk naar het groepje Turkse jongens. Ik kijk weer naar Bilal en Latif die niks hebben opgemerkt en ruziën verder over de trainingspak. "Je vindt het wel ergens anders" zegt Latif tegen Bilal.

Dan is het stil. We wachten op Arif die even snel naar de wc moest. "Wat doet zij met hun 2? Wesh is Illias er niet?" hoor ik een ander jongen zeggen, "is ze een hoer ofzo met 2 jongens in Turkije!" hoor ik ze weer praten. Latif en Bilal merken het allebei op en ik zie dat Latif z'n vuisten balt. "Ze is wel lekker in die korte legging van haar, meisjes die sporten zijn altijd lekker" hoor ik een andere zeggen. Dit was de druppel, maar ik had helemaal geen zin in ruzie.

Latif draait zich in 1 ruk om en loopt de kant van de jongens op. Gevolgd door mij en Bilal. "Wie de kanker ben jij om zo over haar te praten kanker homo?!" zegt Latif boos en pakt 1 van de jongens van z'n kraag vast. Hij geeft hem een harde kopstoot waardoor hij tegen de muur aankomt.

"Wat doe je Latif!" zeg ik en trek aan z'n arm, "broer doe normaal, wat ga je met deze stelletjes zwervers doen?" zegt Bilal.

"Bilal jij weet misschien niet wat er in me opkomt als ze zo over Meryem praten!".



STEM EN REAGEER!!!!

VoorgelogenWhere stories live. Discover now