77

1.3K 151 125
                                    

Wat vooraf ging: "Zal ik je thuis afzetten?" vraagt Arif die z'n auto weer opstart, ik knik en kijk hem zuchtend aan.

STEMDOEL: 90 STEMMEN EN 85+ REACTIES!!!

Macid:
"Alles door jouw kanker plannetjes kan ik niet meer kickboksen, kankerzooi!"'schreeuw ik boos tegen Serkan, terwijl ik m'n blikje cola hard tegen de grond smijt. "Rustig jongen!" schreeuwt hij boos, terwijl hij snel opstaat "wat rustig?! Ben je kanker gestoord in je hoofd ofzo?! 10 maanden lang geschorst! En dat alleen door jouw kanker plannetje, ik stop!" schreeuw ik boos, waarna ik snel m'n vest aandoe en m'n capuchon over m'n hoofd doe. "Je stopt niet! Kijk hoe ver we zijn gekomen!" schreeuwt hij boos, ik schud m'n hoofd en duw hem hard tegen de raam aan. "Ik stop met jou en jouw kanker plannetjes! Ik stop! BEGREPEN?!" schreeuw ik woedend en rits m'n vest dicht.

Hard pakt hij me van m'n bovenarm vast. "Je gaat nergens heen!" schreeuwt hij boos, hard trek ik m'n arm uit z'n greep en bal m'n vuisten. "Ik. Stop! En ik vertel alles aan Meryem!" schreeuw ik boos, hij schudt hevig z'n hoofd en pakt me van m'n kraag vast. "Als je het vertelt he!" sist hij boos, ik haal nonchalant m'n schouders op en duw hem weg. "Wees voorbereid dat ze over een paar dagen achter de waarheid komt, Serkan" sis ik boos en loopt met grote stappen naar de deur. "Als je het verteld he?!" hoor ik hem hard schreeuwen, ik pak de deurklink vast en uit een diepe zucht. "Gaan we zien!" mompel ik boos en sla de deur hard open, waarna ik z'n huis uitloop.

Ik stap m'n auto in en kijk vanuit het spiegel naar mezelf. Ik zucht diep en rol met m'n ogen. Met m'n hand graai ik in m'n zakken en haal de cd uit m'n zak. Ik kijk er twijfelend naar en leg het weer in m'n zak. Ze gaat er achter komen. Het is tijd dat ze achter de waarheid komt.

Meryem:
"Pauze" zucht ik en loop samen met Azra de kantine in. Ik leg m'n tas op een tafel in de kantine en neem plaats. "Wil je chips?" vraagt Azra me die een grote zak chips uit haar tas haalt, ik schud m'n hoofd en kijk zuchtend voor me uit. "Gaat het met je?" vraagt ze en opent de zak chips, ik knik met m'n hoofd en kijk nog steeds voor me uit. "Met wat zit je in je hoofd?" vraagt ze me en kijkt me bezorgd aan, "Latif" mompel ik en ga door m'n haar. "Latif?" vraagt ze me, ik knik.

"Azra" zeg ik zuchtend en kijk haar aan "ja?" vraagt ze bezorgd. "I-ik-" stotter ik en kijk haar spijtig aan, "vertel!" zegt ze ongeduldig. "Ik hou van L-latif" zucht ik en kijk naar de grond. "WAT?, HOUD JE VAN HEM?!" schreeuwt ze hard, geschrokken kijk ik haar aan en leg snel m'n hand op haar mond. "Oke! Ik ben stil!" hoor ik haar mompelen, ik verwijder m'n hand van haar mond en kijk weer naar de grond. "Dus je houdt van hem! Eindelijk!" zegt ze blij, "ik ben blij!" zegt ze en geeft me een knuffel. Ik slik en kijk haar spijtig aan.

"Ik ben niet blij" zeg ik hoofdschuddend en krijg rode ogen, "waarom niet? Is toch juist goed! Dan kunnen ju-", "het is helemaal niet wat je denkt, Azra. Ik wil het niet" onderbreek ik haar en voel dat er een paar tranen uit m'n ooghoeken vallen. Met grote ogen kijkt ze me aan en pakt me van m'n wangen vast. "Waarom huil je?" vraagt ze me "ik wil niet van hem houden. Het is fout, Azra" huil ik en veeg m'n tranen weg. "Sst, het is helemaal niet fout. Niet huilen" zegt ze en aait over m'n haren. Ik snik hard en pak m'n tas van tafel. Ik sta snel op en veeg m'n tranen weg.

"Waarheen?" vraagt ze, "naar huis" zeg ik en snuif m'n neus op. "Ik kom mee" zegt ze vastbesloten en staat ook op, "je komt nergens heen, ik wil alleen zijn" zeg ik en ren snel door de menigte heen, waarna ik hard tegen iets aankom en hard naar achter val. "Auw" kreun ik en wrijf over m'n arm, "sorry" hoor ik diegene zeggen, waarna ik snel opkijk. M'n ogen worden groter als ik zie dat het Latif is.

Ik kuch en leg weer snel m'n tas over m'n schouder. Ik negeer hem en loop hem snel voorbij, waarna ik voel dat hij me strak van m'n arm vastpakt en me weer naar zich toetrekt. "Waarom heb je gehuild" hoor ik hem fluisteren in m'n oor, waardoor ik de rillingen door heel m'n lichaam krijg. Snel schud ik m'n hoofd "i-ik heb niet gehuild" stotter ik en trek me uit z'n greep. "Je hebt gehuild, waarom?" vraagt hij weer, boos kijk ik hem aan en veeg m'n tranen weg. "Allergie" zeg ik droog en loop hem snel voorbij.

"MERYEM!" hoor ik hem hard schreeuwen, waarna ik hoofdschuddend het gebouw uitren.

Macid:
Ik stop de auto bij het zien van het huis van Meryem. Ik zucht even diep en graai in m'n zak. Ik haal de cd uit m'n zak en kijk er twijfelend naar. Zal ik de cd laten zien? Ik zucht weer en open de autodeur. Ik slik en stap de auto uit. De auto zet ik op slot en steek de weg over. M'n capuchon doe ik tot over m'n voorhoofd op, zodat ze niet ziet vanuit de voorcamera dat ik het ben.

De cd leg ik op de grond en ga met m'n vinger naar de deurbel. Ik zucht diep en slik hoorbaar. Ik klik op de deurbel en ren met grote stappen naar m'n auto, waarna ik snel wegrijdt.

Het is tijd dat ze achter de waarheid komt.

Achter welke waarheid moet Meryem achterkomen? Wat is de waarheid achter het verhaal? Is Latif echt niet haar verkrachter?

Wel een goed nieuws trouwens voor jullie: Meryem heeft het eindelijk toegegeven! Maar of ze er blij mee is? Dat niet.

STEM EN REAGEER!!!

90 STEMMEN, 85+ REACTIES!

VoorgelogenWhere stories live. Discover now