20

1.7K 99 26
                                    

Wat vooraf ging: Het was Latif. Latif werkt voor Serkan. Wat kon ik anders verwachten?

Meryem:
Niet-begrijpend kijkt hij me aan. "Wat doe jij hier?" vraag ik en kijk hem boos aan, net wanneer hij antwoord wilt geven komt Serkan de kamer in.

"Hebben de 2 tortelduifjes elkaar gevonden?" zegt hij en begint hard te lachen "hou je mond!" sis ik, hij begint nog harder te lachen.

"Waarom lach je? Is het grappig?!" schreeuw ik boos, terwijl ik m'n tranen probeer te bedwingen. "Hou je kanker bek dicht, hoer!" schreeuwt hij boos terug en geeft een harde klap op m'n wang. "Wat doe je?!" zegt Latif boos "je weet toch dit meisje? Zij heeft jou veranderd" schreeuwt Serkan boos en gaat voor Latif staan.

"Laat me los!" sis ik naar de mannen, ze negeren me en houden me steviger vast. "Misgunners" zeg ik boos en kijk naar Latif en Serkan die elkaar woedend aankijken. "Wat doet zij hier?!" sist Latif woedend "kun je het niet aanzien dat je vriendin hier is?" vraagt Serkan met een grijns. "Zij is mijn vriendin niet, maar mijn zusje begrepen?! Wees blij dat ik van je houd als m'n vader, maar wat je nu doet gaat te ver!" sist hij boos en loopt boos weg.

"Heb je het gehoord? Hij vindt je niet leuk! Kan je niet uit zijn buurt blijven?!" schreeuwt hij boos tegen mij "wat praat jij?! Ik vind hem ook niet leuk! Ik weet niet waar je dat uit je hoofd haalt? Rare man!" schreeuw ik boos, weer voel ik een harde klap tegen mijn wang aan. "Sla me dan? Dat kan je alleen, Toch? Heb je dit ook bij mijn moeder gedaan vieze vuile klootzak!" schreeuw ik boos, weer voel ik een klap tegen m'n wang. "Praat nooit meer zo!" schreeuwt hij terug "waarom niet? Waarom ren je weg van de waarheid?" "weet je wat ook de waarheid is. Dat jij bent verkracht! En weet je door wie?! Zal ik het je vertellen? He?!" schreeuwt hij in m'n oor. "HOU JE MOND!" schreeuw ik door m'n tranen heen.

"Niemand kan je helpen, schat. Latif is er ook niet" fluistert hij hees in m'n oor "blijf uit m'n buurt" sis ik en spuug in z'n gezicht. "Jij kanker HOER!" schreeuwt hij woedend en haalt z'n hand omhoog. Dit keer wordt het een harde ik voel het. M'n ogen doe ik dicht en wacht totdat hij me een klap geeft. Maar integendeel hoor ik 2 schoten. M'n ogen doe ik wijd open, Serkan kijkt geschrokken naar de deur. Ik voel de grepen van de mannen langzaam verzwakken. Ik draai me om en kijk geschrokken naar de mannen die door hun hoofden zijn geschoten. Dan kijk ik naar de deur waar Latif emotieloos een pistool richt op Serkan.

"Meryem, kom. En Serkan waag het om haar tegen te houden!" schreeuwt hij boos tegen Serkan. Ik sta op "handen omhoog Serkan" sist Latif. Hij doet wat hij zegt en kijkt Latif hoofdschuddend aan.

Latif pakt m'n hand vast en trekt me naar zich toe. "Dat ik dit ook kon zien, van een jongen die ik jaren lang heb opgevoed" zegt Serkan hoofdschuddend "dit had ik ook niet van jouw verwacht" zegt Latif boos.

"Meryem we gaan" zegt Latif en drukt me stevig tegen zich aan. "Goedzo, blijf daar staan" zegt hij tegen Serkan en speelt met z'n pistool.

Hij trekt me mee naar de deur en doet hem snel open. Samen lopen, tja rennen we naar z'n auto. Ik leun tegen z'n auto en kijk hem met een zwakke glimlach aan. "Bedankt" zeg ik en kijk naar de grond "jou daar alleen laten met die psychopaat kon ik niet doen, dus geen dank en stap in". Ik knik en stap in.

"Mag ik wat vragen?" vraag ik, hij knikt en start de auto. "B-ben jij de zoon van Serkan" vraag ik en kijk hem aan. Hij kijkt voor zich uit en geeft geen antwoord. Ik bijt op m'n lip en kijk hem teleurgesteld aan. "Stop de auto, ik stap uit" zeg ik, hij kijkt me aan en begint te lachen. "Stop de auto, ik stap uit!" zeg ik boos, weer negeert hij mij. "Je bent een psychopaat net als Serkan. Je bent een moordenaar Latif!" zeg ik boos "dat was verleden tijd!" sist hij. "Verleden tijd? Waar heb je het over? Je hebt 2 mannen doodgeschoten voor mijn neus?!" schreeuw ik boos.

Hij stopt de auto ergens in een straat en kijkt me aan. "Je weet niet wat er in iemands hoofd omgaat, wat er in iemands leven allemaal gebeurt. Oordeel niet" sist hij, "ik heb het met m'n eigen ogen gezien! Waarom deed je dat?!" zeg ik boos "het moest! Wou je daar alleen zijn samen met Serkan?! He?!" schreeuwt hij boos terug. "Waarom deed je dat? Waarom doe je überhaupt zo veel voor mij?" vraag ik, "wil je echt weten waarom?" vraagt hij. Ik knik.

Hij duwt z'n lippen op die van mij en pakt m'n wangen vast. Geschrokken kijk ik hem aan. Tot mijn verbazing doe ik er niks tegen geen duwtje, niks.

Als hij klaar is laat hij me los en start hij z'n auto. "Weet je nu het antwoord?!" zegt hij boos en drukt op het gaspedaal. Ik voel aan m'n lippen en kijk hem dan aan. Waarom deed hij dat? Houdt hij van me? Of ben ik nou gek?

"Latif?" vraag ik en een diepe zucht verlaat m'n mond, hij kijkt strak voor zich uit en verwisseld geen 1 woord met mij. "Ach laat maar" zeg ik en kijk vanuit het raam naar de mooie bomen. "Als je antwoord wilt op het vraag of Serkan m'n vader is. Nee hij is niet mijn vader. Mijn vader ken ik niet eens" zegt hij boos. Ik wist zelf al dat z'n vader hem op jonge leeftijd heeft verlaten, maar of dat Serkan kon zijn? Dat kan. "Je weet het verhaal hierachter volgens mij wel" zegt hij, terwijl z'n ogen rood worden. "Ja, weet ik. Als je er niet over wilt praten maakt het mij niet uit" zeg ik en kijk naar de grond. "Wil ik ook niet" zegt hij en slaat op z'n stuur.

Geschokt kijk ik hem aan, "je hoeft niet bang te zijn" zegt hij en parkeert de auto voor m'n huis. "Bedankt" zeg ik en doe de deur open "doei prinsesje" zegt hij met een zwakke glimlachje, ik glimlach ook zwakjes terug en stap de auto uit.

Latif:
M'n hoofd leg ik op m'n stuur en begin tranen te krijgen van gemengde gevoelens. Serkan had gelijk, dit meisje heeft mij flink veranderd. Waarom houd ik überhaupt van haar? Er zijn genoeg meisjes, maar toch vallen m'n ogen op haar. Al vanaf de middelbare school, jullie weten niks. Ik probeerde altijd m'n gevoelens te verbergen, omdat ik wist dat ze op iemand anders viel. Namelijk Arslan. Oftewel die homo Macid, wollah ik wil hem doodmaken.

Hoe kan ze op een crimineel vallen, en hoe ik dat weet? Hij werkt namelijk voor Serkan.

STEM EN REAGEER!!

VoorgelogenWhere stories live. Discover now