8

2.1K 99 28
                                    

Wat vooraf ging: "Wie komen er achter, aan wat?" hoor ik Yasin vragen, geschrokken kijk ik Latif aan en tegelijkertijd draaien we ons om naar mijn broers...

Meryem:
"Aan n-niks" stotter ik en glimlach ongemakkelijk, "haha ja natuurlijk" doet Latif met me mee. We lachen nep en kijken m'n broers ongemakkelijk aan. Illias trekt z'n wenkbrauw omhoog en kijkt ons scheef aan. "Haha ja ik geloof het" zegt Illias sarcastisch "haha ja tuurlijk toch" zegt Latif. Ik geef hem een stoot en kijk hem waarschuwend aan. "Maar ja haha ik ga" zeg ik en loop snel weg.

Volgende ochtend...

Ik wordt wakker doordat m'n telefoon trilt. Vermoeid kijk ik naar m'n telefoon en kijk geschrokken naar het bericht. Het is een bericht van m'n moeder, ze heeft het nieuws ook gezien. Ik ga rechtop zitten en open WhatsApp. 'Nou nou Meryem wat zie ik hier op het nieuws?' heeft m'n moeder gestuurd. 'Mama dat is een misverstand!' app ik terug en wacht tot een appje van m'n moeder. 'Nou dat ziet er niet uit als een misverstand, jullie zijn wel cute! Wanneer komt de bruiloft?' appt ze. Met grote ogen kijk ik naar haar app. Hoe kan ze zo zijn?

'Mama alsjeblieft niks tegen papa vertellen' app ik en leg m'n telefoon neer op m'n nachtkastje. Ik sta op en loop snel naar de badkamer. Ik neem een korte douche en loop met een handdoek om me heen gelijk m'n kamer in. M'n kleding had ik gisteren al klaargezet. Ik doe een zwarte trainingspak aan, waarvan de bovenkant een croptop is.

Ik kam m'n haren en laat het los

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


Ik kam m'n haren en laat het los. Ik loop vermoeid naar beneden en zie dat Medina op de bank in slaap is gevallen. Ik ga op de andere bank zitten en ga wat op m'n telefoon. Ik heb een appje gekregen van Macid m'n beste vriend.

'Zullen we vandaag iets doen?' staat er, 'ja leuk!' app ik terug. 'Over 30 minuten ben ik voor je deur, we gaan buiten ontbijten' 'yes' 'doei kleintje' 'tot zo!' app ik terug en leg m'n telefoon weg.

"Abla (zus) wordt wakker!" zeg ik en schud haar zachtjes wakker. Ze mompelt wat en kijkt me aan. "Ga naar boven als je wilt slapen" zeg ik, ze knikt en staat op. "Waarom heb jij je zo snel opgemaakt?" vraagt ze "Macid gaat me ophalen, we gaan iets doen" "let wel op jezelf he, je hebt toestemming gekregen van mij" zegt ze glimlachend. Ik knuffel haar en ze loopt slapjes naar boven.

Ik ga weer zitten en ga een beetje door Insta. Ik stop bij een foto van mij en Latif hand in hand. Weer hetzelfde foto. Hebben ze geen andere nieuws te zenden? Ik gooi boos m'n telefoon tegen de andere bank aan en doe m'n armen boos over elkaar. "Wij hebben niks!" mompel ik boos, de bel gaat en ik sta op. "We krijgen ook nooit iets" sis ik en doe de deur open. M'n ogen worden groter wanneer ik Latif zie.

"Wat moet je?" vraag ik geïrriteerd, "laat je me niet naar binnen?" vraagt hij, terwijl hij m'n lichaam scant. Z'n ogen blijven hangen bij m'n buik. Hij kijkt me dan met gespande kaken aan. Hij duwt me tegen de deur aan en loopt mij voorbij. "Wie zegt dat je naar binnen mag?" vraag ik geïrriteerd en loop achter hem aan. "Aan je ogen te zien" zegt hij kortaf en laat zich zakken op de bank.

Ik zucht overdreven en ga op de andere bank zitten. "Waar zijn je broers" zegt hij, terwijl hij een slokje neemt van z'n Red Bull. "Die zijn nog aan het slapen" zeg ik en speel met m'n telefoon. Hij knikt langzaam en gaat op z'n telefoon.

De bel gaat weer, dat moet Macid zijn. "Verwachtte je iemand?" vraagt hij met gefronste wenkbrauwen. "Ja" zeg ik droog en loop naar de deur. Ik open de deur en Macid kijkt me glimlachend aan. "Hoi kleintje" zegt hij en geeft me een dikke knuffel. Wat heb ik hem gemist.

Hij loopt naar binnen en kijkt Latif scheef aan, net als hoe Latif naar hem kijkt. "Wat doet hij hier?" vraagt Macid aan mij met een opgetrokken wenkbrauw. "Hij is hier voor m'n broers" zeg ik en kijk hun twee aan die elkaar uitdagend aankijken.

"Wat doet meneer Arslan hier?" vraagt Latif met een grijns, "de vraag kan ik aan jou vragen, Kaya" zegt Macid uitdagend. Voordat er hier iets gebeurd grijp ik in. "Macid zullen we gaan?" vraag ik, Latif kijkt me raar aan. "Wat gaan jullie samen doen?" vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw, "eten en de rest mag zij kiezen" zegt Macid en doet een arm om me heen. Latif slaat z'n hand weg en kijkt hem dreigend aan. "Afstand" sist hij en kijkt Macid met een boze blik aan. "Hmm? Is meneer Kaya boos of is die nou jaloers?" zegt Macid met een grijnzend blik "Macid kom we gaan" zeg ik en duw hem richting de deur.

Ik draai me om en kijk Latif aan. Hij balt z'n vuisten en kijkt Macid woedend aan. "Wij gaan, doe je de groeten aan m'n broers?" vraag ik met een glimlach. "Jij gaat nergens heen!" sist hij, "oh jawel hoor" zeg ik en kijk hem boos aan. "Zonder toestemming van je broers ga je nergens heen" zegt hij boos "maar ik heb al toestemming gevraagd aan m'n zus, wat vind je daarvan?" zeg ik en kijk hem grijnzend aan. Hij zucht geïrriteerd en zet z'n trui goed uit woede.

"Wij gaan, doei Kaya!" zegt Macid lachend en loopt de deur uit. Ik doe m'n witte Nike air force aan en loop dan ook de deur uit.

"Waar gaan we eten?" vraag ik "bij Orontes in Amsterdam" zegt hij glimlachend, ik glimlach terug en samen rijden we naar het restaurant. Waar we een lekker Turks ontbijtje eten.

We lopen nog een beetje door de stad van Amsterdam en dan brengt hij me weer naar huis. "Het was leuk om elkaar weer te zien" zeg ik en geef hem een knuffel "dit gaan we nog vaker doen" zegt hij en knipoogt. Ik knik en loop naar m'n huisdeur. Ik zwaai naar hem en loop m'n huis in.

M'n broers zitten UFC te spelen, terwijl Latif met z'n telefoon bezig is. "Ik ben er!" zeg ik, "oke" zegt Illias terwijl hij druk bezig is met het vechten tegen Yasin. Ik ga naast Latif zitten, omdat er geen ander bank vrij is.

Hij negeert me totaal en Snapt met iemand. Ik wend m'n blik af van hem en speelt wat met m'n hoesje. "Gaan jullie niet trainen?" vraag ik aan hun, "ja over een uurtje gaan we naar de gym" zegt Yasin en kijkt geconcentreerd naar de tv. Ik knik langzaam en kijk om me heen uit verveling. M'n blik gaat naar de telefoon van Latif. Ik lees hoe hij degene opgeslagen heeft. Letterlijk als 'kech', typisch Latif. Harteloos.

Scheef kijk ik hem aan, hij merkt me op en kijkt me aan. "Wat kijk je naar mij? Ben ik zo interessant voor je?" vraagt hij geïrriteerd. Gelukkig horen Yasin en Latif ons niet, omdat ze geconcentreerd bezig zijn.

"Waarom moet jij interessant voor mij zijn dan?" vraagt ik met opgetrokken wenkbrauwen. "Dat heb ik al gezien" sist hij en gaat verder met het gesprek tussen 'kech'.

Een uur later staan m'n broers op om naar de gym te gaan. Ze gaan eerst naar boven om hun spullen te pakken. Mijn spullen staan al klaar. Ik moet weer met Latif gaan wachten. Hij kijkt me aan en komt steeds dichterbij, ik neem een paar stappen naar achter en kijk hem niet-begrijpend aan. "W-wat doe je?" vraag ik, hij komt met z'n gezicht naar m'n oor "je moet uitkijken van Macid" fluistert hij. Ik krijg de rillingen van z'n stem en neem een stap naar achter, ik voel de koude muur tegen m'n rug aan en slik.

Hij kijkt me diep in m'n ogen aan en pakt me zachtjes van m'n middel vast. Geschrokken kijk ik hem aan. Z'n handen voel ik om m'n blote buik. Hij kijkt me lustig aan en komt dichterbij, ik probeer hem weg te duwen. Hij houdt me stevig vast en drukt z'n lippen op die van mij. Ik krijg een warm gevoel binnen en doe met hem mee. Na een halve seconde duw ik hem weg, doordat ik besef wat ik doe.

"Raak mij niet aan!" zeg ik waarschuwend tegen hem, "ik wist het wel, je bent te goedkoop" sist hij en loopt lachend weg. Ik voel met m'n hand op m'n lippen en veeg het ruw weg.

"Klootzak" sis ik, terwijl ik m'n tranen probeer tegen te houden. Huilend loop ik naar boven en ren m'n kamer in. Ik zet het op slot en veeg m'n tranen ruw weg. "MERYEM WAAR BLIJF JE!" hoor ik Illias schreeuwen, "IK KOM NIET" schreeuw ik terug...

Latif vindt Meryem te goedkoop? Is dat wel waar dan? Of zegt hij het expres?

Voorgelogenحيث تعيش القصص. اكتشف الآن