76

1.4K 171 92
                                    

Wat vooraf ging: Ik laat me meegaan met Latif. Ik heb dit gevoel gemist. Heel erg zelfs.

STEMDOEL: 80 STEMMEN EN 70+ REACTIES!!!

Meryem:
"Meryem kun je me even help-, oh uhm sorry!" hoor ik Azra zeggen, waarna ze de deur hard dicht slaat. Ik open geschrokken m'n ogen en duw Latif snel weg. Hij opent ook z'n ogen en kijkt me geschrokken aan. Ik begin hard te hoesten en ga automatisch naar m'n lippen. Ik glij er langzaam langs en veeg ruw met m'n mauw m'n lippen.

Ik kijk op en zie hoe Latif me glimlachend aankijkt. Ik kijk hem boos aan en pak ruw m'n tasje van de tuintafel die ik snel om m'n schouder doe. "Wat lach je?!" vraag ik boos als ik zie dat hij me nog steeds glimlachend aankijkt, hij haalt z'n schouders op en gaat door z'n haren. "Je zoende mee" zegt hij lachend "helemaal niet!" zeg ik en kijk snel weg, omdat ik voel dat ik flink rood ben geworden. "Hmm zeker zeker" hoor ik hem speels zeggen "echt!" zeg ik boos. "Ik wist het wel" hoor ik hem mompelen, "wat wist je?" vraag ik en kijk hem met opgetrokken wenkbrauw aan. "Dat je ook van mij zou houden" zegt hij glimlachend en loopt naar de deur, hij draait zich om en knipoogt, waarna hij het huis inloopt.

Met grote ogen kijk ik hoe hij wegloopt. Met m'n vingers ga ik weer naar m'n lippen. Ik heb hem weer gezoend. En dit keer zonder genade. Ik kon hem wegduwen, maar heb het niet gedaan. Oh Meryem, wat is er nou met jou? Bij het voelen dat m'n buik erg aan het borrelen is ga ik met m'n handen naar m'n buik. Noemen ze dit 'vlinders' in je buik? Ben ik echt verliefd?

Ik schud snel de gedachtes weg uit m'n hoofd en loop snel naar de deur, waarna ik die snel open. Ik stap het huis in en loop snel naar de keuken, waar ik Azra Turkse koffie zie maken. "Ow hey Meryem! Je kon daar blijven hoor. Je had het daar volgens mij naar je zin?" zegt ze lachend en gaat verder met het roeren van de koffie. "Helemaal niet" sis ik boos en leun tegen de keukentafel aan. "Zoenen met Latif in MIJN huis, ook nog is waar Illias en Yasin erbij waren. Latif heeft wel lef" zegt ze en kijkt me grijnzend aan, "stil! Straks horen ze het!" sis ik boos. Ze haalt nonchalant haar schouders op. "Wanneer is jullie handvraging?" vraagt ze weer grijnzend, hard sla ik haar op haar bovenarm en kijk haar boos aan. "Niet" zeg ik geïrriteerd en kijk weg, "ik zie veel meiden achter hem aan, dus ik zal hem niet laten gaan. Btw dat rijmt!" zegt ze en knipoogt, waarna ze de koffie inschenkt in de kleine koffiekopjes. Ik pak een dienblad uit de kast en leg het op het aanrecht. Samen leggen we de koffies er op, waarna we in de koffie van Bilal een grote hoeveelheid zout in doen. Een standaard uit het Turkse cultuur.

Azra die neemt het dienblad mee naar binnen en ik loop achter haar aan naar de woonkamer. Als we naar binnenkomen, wordt alle aandacht gevestigd op Azra. Ik ga snel zitten naast Melek en kijk naar hoe ze de koffies uitdeelt.

-

Na de handvraging van Azra lopen we met z'n allen het huis uit. Ik geef Azra een knuffel en loop ook het huis uit. Het is laat in de avond en is het dus heel erg koud. Ik heb helaas m'n jas niet bij me dus moet ik het maar zonder. We zijn ook niet met de auto gekomen, omdat het huis van Azra niet zo ver is van ons huis.

Ik begin te bibberen, terwijl ik met m'n handen wrijf over m'n arm. Het is echt super koud. Bij het voelen van iets warms over m'n schouders kijk ik snel op. Latif die z'n jas over m'n schouders heeft gelegd. "Ik hoef niks" zeg ik snel en pak z'n jas, waarna ik het weer aan hem overhandig. "Je hebt het koud, dat zie ik. Niet koppig doen en doe deze aan" zegt hij en legt weer z'n jas over m'n schouders heen, ik zucht en glimlach dan naar hem. "Bedankt" mompel ik zachtjes en pak z'n jas vast aan twee kanten, waarna ik het dichter naar me toetrek. "Geen dank" hoor ik hem zeggen, waarna hij knipoogt.

"Ey Illias, deze mannetje flirt met je zusje he!" hoor ik Bilal hard zeggen, geschrokken kijk ik naar Illias die ons beide droog aankijkt. Ik slik bij het zien van z'n blik. Zo eng.

"Ik ga maar weer" hoof ik Latif fluisteren, waarna hij snel wegloopt. Zuchtend kijk ik naar hoe hij wegloopt en loop achter m'n ouders aan naar huis.

Aangekomen thuis loop ik vermoeid naar boven en loop m'n kamer in. M'n deur sluit ik snel achter me dicht en ga voor m'n spiegel zitten. Als ik zie dat ik Latif z'n jas nog aan heb doe ik die uit en kijk er lang naar. Langzaam breng ik z'n jas naar m'n neus en snuif z'n geur op, waarna ik m'n ogen eventjes sluit. Wat ruikt het lekker. Ik weet echt totaal niet wat er met me is, maar ik weet dat dit niet goed is. Ik voel dat ik langzamerhand van hem begin te houden, maar geloof me het is niet goed. Ik kan niet houden van m'n eigen verkrachter, dat is onmogelijk. Maar toch. Ik denk dat ik van hem begin te houden.

Hij had gelijk. Ooit zal ik ook van hem houden. Al wil ik het zelf niet. Ik wil niet verliefd zijn op m'n verkrachter...

—————————————————-
                      STEM!!!!!
—————————————————-

Latif:
"Langzaam krijg je het voor elkaar, ik zie dat ze ook van jou begint te houden" zegt Bilal en kijkt me trots aan, ik knik en glimlach, waarna ik tegen de autostoel aanleun. "Het gaat lukken, als er niks tussen ons komt" zucht ik en ga door m'n haren "ik geloof het" zegt hij en opent de autodeur "ik zie jullie morgen, let goed op jullie zelf!" zegt hij tegen mij en Arif, waarna hij de auto uitstapt en de deur dichtslaat.

Met m'n vingers ga ik naar m'n lippen. Bij het voelen van m'n lippen krijg ik automatisch een glimlach op m'n gezicht. Ze houdt ook van mij, toch? Anders zou ze toch niet meegaan met de zoen? Ik hoop het wel.

Bij die gedachten uit ik een diepe zucht en kijk vanuit het raam naar buiten. "Zal ik je thuis afzetten?" vraagt Arif die z'n auto weer opstart, ik knik en kijk hem zuchtend aan.

Is ze echt verliefd op haar eigen verkrachter?


Ik vond het gister heel jammer dat jullie niets onder dat deel konden reageren. Dus hoop ik dat jullie onder deze deel wel kunnen reageren.

STEMDOEL: 80 STEMMEN EN 70+ REACTIES!!!!

VoorgelogenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu