Yeni bölüm değil :)

29.7K 2K 874
                                    

Selamlaar. Nasılsınız? Ben çok iyiyim :) Çünkü yarın, Orién 2. yaşına giriyor! :D Alkııışşş!

Duyuru diye okumamazlık etmeyin lütfen, önemli şeyler yazdım benden söylemesi! Sonra yok efendim görmedim, yok efendim benim neden haberim yok demeyin. 

Gelelim konumuza. Aslında 2. yıla özel uzuun bir bölüm ile karşınıza gelmek istiyordum ama her zamanki gibi planlarım alt üst oldu. Bunun nedeni de 20. Bölüm. Tam dört gün uğraşacağım bir bölüm olmasını beklemiyordum -,- Birkaç gün daha bekleyip yarın yayımlamayı düşündüm ama o kadar da özel bir bölüm olmadı.

Bilenler vardır, ben Orién'in 1. yılını unutmuştum ve bu içime batıyordu. O yüzden bu sene önceden bir duyuru yapmak istedim. 2. yıla özel, benden istediğiniz bir şey var mı? Nate'in ağzından bir bölüm dışında! Ve tabi 1 gün içinde yapabileceğim bir şey olması lazım :) Ben düşündüm ama aklıma bir şey gelmedi :D Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum.

Bu konuyu geçecek olursak, merak ettiğim bazı şeyler var. Aranızda her bölüme vote veren ama hiç yorum yapmayanlar var. (Evet sizi takip ediyorum elbette :D) Orién hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Belki buraya yorum olarak yazabilirsiniz, olmaz mı? :) Olur bence ^^

Ve ufak birkaç ricam daha var. 

Bazı bölümlerin vote sayısı yüksek iken, bazıları onların yarısı kadar neredeyse. Vote vermediğiniz, vermeyi unutuğunuz bölümler varsa rica etsem kısa bir zaman ayırıp vote verir misiniz? 

Ben hiçbir zaman Orién'in reklamını yapmadım ama görüyorum ki gerekiyor. Eski versiyonda bir bölüme 300 400 yorum gelirken bir anda bu sayının 100'ün altına düşmesi, bir bölümün okunma sayısının 10.000'den 2000 okunmaya düşmesi; kendimi iflas eden holding patronu gibi hissettiriyor :'( İstediğim şey oraya buraya yorum yapmanız değil. Orién'i sevebileceğini düşündüğünüz arkadaşlarınıza Orién'i tavsiye edebilir misiniz?

Ve son olarak. 1. Bölüme Orién'i okuyup okumamakta kararsız kalan okuyucular ve daha önce okuduğu için kararsız kalan eski okuyucular için ne düşündüğünüzü yazabilir misiniz? Yani şimdi şey yapmak gibi olmasın ama, Orién'in ne kadar muhteşem olduğunu ve eskisinden daha farklı ve güzel olduğunu yazabilirsiniz :D Şaka bir yana, yapanlara şimdiden teşekkür ederim. Yapmayanların da canı sağolsun, ne diyelim ^^

Yorumlarınızı bekliyorum!

Sizi sevyom.

Orién : ANKA ATEŞİ | KADER ATEŞİ | KÜLWhere stories live. Discover now