Kitap hakkında

26.6K 1.3K 127
                                    


Vay canına. O kadar uzun süre sonra yeniden Wattpad'de olmak değişik hissettiriyor :D İnanmayacaksınız belki ama çok ciddiyim şu an kalp atışlarım hızlandı :D

Öncelikle nasılsınız görüşmeyeli? Ben çok iyiyim. Uzun süre Orién'i basıma hazırlamak için uğraştım ve sanırım artık son düzlükteyiz :') 

Kitap ile ilgili kısacık bir bilgi verip yeniden ortadan kaybolacağım ^^ Bir sonraki gelişim Orien'in raflarda yerini aldığını duyurmak için olacaktır muhtemelen.

Basım tarihi hala belli değil ama yayınevi bir aksilik çıkmazsa bu ay içinde Orien'i elimize alabileceğimizi söyledi :') 

Gelelim şu kısacık bilgiye.

Orien'i ilk başta tek kitap olarak düşünsek de tek kitap olmak için fazla uzun olduğunu fark ettiğimizde seri olarak çıkmasına karar verdik. O kadar "uzun bölüm isteriz, bu bölüm kısa" dediniz ki ben de neredeyse 1000 sayfa yazmışım :D 10.000 15.000 kelimelik bölümler vardı siz düşünün :D Ve benim bunun farkında olmamam da ne kadar profesyonel olduğumu gösteriyor :D Kahretsin hiçbir zaman değişmeyeceğim :D

Orien'in ilk kitabının adı Orien: Anka Ateşi olacak ve Lopus yayınlarından çıkacak. Eğer gelişmeleri takip etmek ve Orien için tanıtım amaçlı hazırlanan afişi görmek isterseniz Facebook ve instagram sayfalarını takip edebilirsiniz ^^ Facebook'tan Lopus yayınevi, İnstagramdan lopusyayınları olarak aratırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz. İsterseniz linkleri yorumlara ekleyebilirim.

Benden şimdilik bu kadar.

Nasıl bitireceğimi biliyorsunuz değil mi? Evet, doğru bildiniz. Sizi sevyom.

Orién : ANKA ATEŞİ | KADER ATEŞİ | KÜLWhere stories live. Discover now