ORIEN 4 YAŞINDA :)

19.8K 725 85
                                    

Orién 4 yaşındaaaa! Yihuuu :)

Buna ben de inanamıyorum. Birkaç kere kontrol ettim hatta doğru mu diye :) Vallahi doğru. 

Bu 4 yıl içinde beni asla yalnız bırakmayan canım okuyucularıma çoook teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz değil mi?

Bugün ikinci ve son kitabın yakında raflarda yerini alacağını duyurmayı o kadar çok istiyordum ki... Ama maalesef kötü bir haberim var. Yayınevi sadece siyasi ve tarihi kitaplar basmaya karar verdiği için ikinci kitap anlaşmasını imzalamadık. Görüştüğüm bazı yayınevleri var ama sözleşme şartları hoşuma gitmiyor. Wattpad yazarlarına ne gözle baktıklarını bir kez daha net bir şekilde anladım.

Yeni bir yayınevi ile anlaşana dek (hala görüşmekte olduğum birkaç tane var ama ne olacağı belli olmaz) ikinci kitaba buradan devam etme kararı aldım. Çok uzun süredir beklediğinizi biliyorum. Önce düzenleyip yeniden başladım, sonra kitap olacağı için ara verdim, sonra da ikinci kitabı beklediniz. Bunların toplamı neredeyse iki yıl sürdü... Hem 4. yıl kutlaması için benden size bir hediye olur :) 

Size ne kadar teşekkür etsem az. Keşke duygularımı daha iyi anlatabilseydim... Tek söyleyebileceğim; bu yolda benim en büyük desteğim, en büyük dayanağımsınız. Yol uzun ve zorlu ama sonunda bizi neyin beklediğini biliyoruz. Yalnızca pes etmeyenler Anka'ya ulaşabilir. Ne olursa olsun yolumuza devam edeceğiz. Sizi seviyorum.

Orién : ANKA ATEŞİ | KADER ATEŞİ | KÜLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin