Duyuru

2.4K 167 133
                                    

Dün bölüme yazmayı unutmuşum o yüzden duyuru olarak yayınlayayım dedim. Böyle uzun uzun dert yanan yazarlar da sıkar biliyorum ama bu seferlik hoşgörün beni.

Beni Aşk Rengi'nden tanıyanlar için uzun zamandır tanışıyoruz diyebilirim. Capella'yla tanıyanlarla da yarı yılı tamamladık. Bugüne kadar sizden ne oy ne de yorum için bir istekte bulunmadım biliyorsunuz. Çünkü benim çılgın hırslarım yok, keyif için yazıyorum hikayeleri ve aklımdakileri sizlerle buluşturabilmek hoşuma gidiyor. Karşılıklı tatmin duygusu yetiyor bana, yorumdur oydur pek ilgilenmiyorum.

Tabi ki yorumlarınız çok hoşuma gidiyor. Yazdıklarımın size nasıl yansıdığını, sizlerin düşüncelerini öğrenmekten ve sizlerle sohbet etmekten büyük zevk alıyorum, bunda bir yanlış anlaşılma olmasın.

Şimdi diyeceksiniz ki bu kız neden yazıyor bunları. Açıklayayım, çünkü hikayemiz şikayet edilmiş. Yine çok takıldığım bir durum değil, Romance'ten Fanfiction'a yollanmışız. Ne fark eder? Bir fikrim yok.  Birileri neden bunu şikayet eder, yine bir fikrim yok. Romance yapmamın sebebi karakterlerin fan olduğumuz Elçin ve Barış'tan başka olmalarıydı. Malum Elçin Atay ve Barış Tekin'in hikayesini yazıyorum. Ama değişsin, dediğim gibi benim için fark eden bir durum değil bu. Niye yazıyorsam daha önce yine onun için yazmaya devam edeceğim. Nasıl yazıyorsam aynı şekilde yazacağım.

Bu duyuruyu yazmamdaki tek amaç, bu uğraşan arkadaşlara sakin olmalarını söylemek aslında. Böyle küçük şeylerle uğraşılacak kadar boş değil hayat. Ama ne mutlu böyle şeylerle uğraşacak kadar mutlusunuz demek. O zaman iyiye yönlendirin mutluluğunuzu. Emin olun şu an olduğunuzdan daha huzurlu ve mutlu olursunuz.

Sevgilerle😘

CapellaWhere stories live. Discover now