Özel Corona Duyurusu

947 37 27
                                    

Merhabalar!

Öncelikle herkes iyidir, sağlıklıdır umarım. Aileler, tanıdıklar da iyidir, az da olsa keyifler yerindedir diye umuyorum.

Teşekkür ederim beni sormuşsunuz, merak etmişsiniz. Ben de iyiyim:) 34 gündür evden dışarı tek adım atmamış olmak dışında bir sorunum yok ama günümüzün gerekeni bu, yapacağız tabi ki.

Bölüm atmıyorum evet. Açıkçası dünya yanarken ben buraya minnoş minnoş bölümler atamıyorum, yazamıyorum da zaten öyle. Çok olağanüstü durumlardan geçiyoruz ve ben aklımı maalesef hikayeye odaklayamıyorum şu durumda. Emin olun deniyorum da ama maalesef şu an yazacağım şeyleri beğenmeyeceğimden de eminim. Yazanlara saygı duymakla ve aslında şu zamanlarda sizi ne kadar eğlendirmek ya da aklınızı başka şeylere vermenize sebep olmak istediğimi belirtmekle beraber istediğiniz, beklediğiniz bölümün bir süre daha gelmeyeceğini duyurmak istedim.

Umarım bir an önce atlatırız dünya olarak bu durumu. Ve umarım ben de bir an önce biraz olsun yazma gücü bulurum kendimde. Sizleri çok seviyorum. Çok çok çok çok dikkat edin kendinize, çevrenize.

Sağlıklı günler dilerim😘

CapellaWhere stories live. Discover now