Varkens vlees

48 2 0
                                    

Natuurlijk herinner ik me wat er gebeurde op die vreselijke avond. Zelfs als ik dat wilde, kon ik de gebeurtenissen van die verdoemde nacht niet vergeten. Ik weet dat je me niet gelooft. Niemand met een gezond verstand zou het geloven. Ik zou zelf iemand hebben uitgelachen die zelfs maar naar zoiets zinspeelde, als ik dat walgelijke, onuitsprekelijke en onnatuurlijke spektakel niet met eigen ogen had gezien ...

Maar je hebt de details nodig en ik zal vanaf het begin moeten beginnen ...

We zijn twee jaar geleden naar deze wijk verhuisd. Mijn vrouw en ik hebben met onze twee kinderen een leuk, knus huis gekocht in deze rustige, schaduwrijke straat. Mijn vrouw is een geweldige moeder. Ze bracht de hele dag huishoudelijke klusjes door, onze kinderen gingen naar school in de buurt en ik ging naar het werk in het centrum van de stad. We waren een gelukkig gezin ... tot ik door wat pech dat verdomde vlees kon kopen.

Je hebt waarschijnlijk de slagerij in Main Street gezien. Die waar de sombere, dikke man de hele dag achter de toonbank staat, een bloederig schort draagt ​​en trots zijn grote brokken rauw vlees in het raam laat zien. In zijn winkel is het vlees altijd vers en sappig en het maakt niet uit of je het braden, braden of koken, het sappige vlees smelt gewoon in je mond.

Ik weet niet waardoor ik zijn ellendige winkel heb betreden en die avond drie kilo varkensvlees heb gekocht. Als ik toen had geweten hoe het zou aflopen, zou ik nooit zijn drempel hebben overschreden. Maar ik was me niet bewust van de gevaren, ook al zag ik de slechte glinstering in de ogen van die verachtelijke slager toen hij me het pak vlees overhandigde en hoewel ik merkte dat het vlees ondanks het koude weer erg warm was. Hoe kon ik zo onvoorzichtig zijn geweest?

Toen ik thuiskwam, gooide ik het pak vlees in de koelkast en ging naar boven, in elkaar klappen in bed zonder zelfs uitkleden. Het was een zware dag op het werk en ik was ontzettend moe. Mijn kinderen speelden ergens op straat en mijn vrouw hing kleren in de achtertuin op.

Ik heb niet erg goed geslapen. Ik had een heel vreemde droom. Ik droomde dat ik op een varkensboerderij was, doelloos ronddolend, en me een weg baant door de vuile sties. De gebouwen vielen uiteen en zagen er bijna uit alsof ze waren verlaten. Er waren restanten van stenen muren, stukjes verkoold hout en ander afval.

De stys waren gevuld met varkens en de walgelijke dieren wentelden zich in de modder, rolelden steeds opnieuw en bedekten zich met vuil. Deze dikke varkens staarden me aan terwijl ik langs liep, met kwijl en kwijl uit hun snuit drupten. Er was iets buitenaards, iets onverklaarbaars aan de plek. Het straalde de lucht uit van iets walgelijks en kwaadaardigs.

Ik dwaalde tussen vreemde bouwvallige gebouwen en het miezerige varken stal alsof ik betoverd was. Iets in mij zou me niet toestaan ​​deze vervloekte plaats te verlaten. Ik was op zoek naar iets, maar ik wist niet wat ...

Toen vond ik het. Half verborgen onder een laag modder was een luik met een roestige ijzeren ring. Ik weet niet waarom ik niet meteen daar weggelopen ben. In plaats daarvan trok ik de roestige ring op, opende het luik en gluurde naar beneden in de duisternis.

Een reeks stenen treden leidde naar een kerker. Een zwakke lichtstraal verlichtte een hoekje van de kerker en toen zag ik ze. Bones! De vloer van de dengeon was bezaaid met botten. Honderden, duizenden skeletten lagen daar in het donker. Sommigen waren erg vers, met hunden vlees nog steeds aan hen gekluisterd. Anderen waren droog en stoffig en moeten er al jaren zijn.

Ik kan me niet herinneren hoe lang ik daar heb gehurkt en in die monsterlijke grot heb gestaard. Plotseling werd ik wakker in een koud zweet. Het was midden in de nacht. Mijn hart bonsde in mijn borst en ik kon nauwelijks ademen. Ik keek om en zag mijn vrouw vredig naast me snurken.

Hoewel ik het probeerde, kon ik de slaap niet terug krijgen en toen ik uit het raam keek, zag ik dat de hemel al begon op te fleuren toen de dageraad naderde. Ik besloot om 's ochtends vroeg te rijden om mijn zenuwen te kalmeren. Ik stapte in mijn auto en reed naar het platteland. Ik wilde wat frisse lucht krijgen en mezelf ervan overtuigen dat mijn nachtmerrie niet meer was dan een waanidee.

Toen ik terugging naar mijn huis, was het rond het middaguur. Zodra ik de deur opende, trof de onmiskenbare geur van gegrild vlees mijn neusgaten. Op dat moment leek het de vreselijkste en vreselijkste stank die ik ooit had geroken.

Ik ging naar de keuken en zag mijn vrouw en kinderen aan tafel zitten. Ze aten grote stukken sappig, geroosterd vlees, hetzelfde vlees dat ik in de slagerij had gekocht.

Ik zag hoe ze het gekookte vlees van het bot knaagden als wilde dieren, kauwend, kauwend en slurpend van de overgave en het dan met smaak verslonden. Hun handen en monden waren bedekt met vet en ze likten hun lippen hongerig.

Mijn vrouw stond op het punt iets tegen me te zeggen, toen ze plotseling halverwege de zin stopte en begon te hoesten en te stikken. De kinderen begonnen ook te hoesten en te sputteren. Toen vielen ze allemaal op de grond en kronkelden ze rond, schuimend naar de mond.

Ik stond daar, niet in staat om te bewegen, maar ik zag alles ... alle afschuwelijke details ...

Nee! Nee! Forceer me alsjeblieft niet om me die afschuwelijke scène te herinneren. Hoe kan ik zo'n monsterlijk gezicht in woorden plaatsen? Hoe kan ik beschrijven hoe mijn vrouw en kinderen plotseling aan elkaars ledematen begonnen te knabbelen en stukken vlees met hun tanden afscheidden. Ik kan het niet verdragen dat ze messen hebben gepakt en stukken vlees van elkaar hebben gesneden en verslonden. Ik kan eenvoudigweg de gruwelijke puinhoop die ze maakten niet onder woorden brengen terwijl ze schrokken en kauwden en op elkaars botten kauwden totdat er alleen nog drie skeletachtige lichamen achterbleven in een plas bloed en ingewanden op de mooie, witte, betegelde vloer van de keuken.

En zo vond de politie me de volgende ochtend, omringd door de skeletresten van mijn geliefde familie. Ze sleepten me in handboeien naar buiten. Ze beschuldigden mij van vreselijke misdaden. Ze vertelden leugens over mij en zeiden dat ik mijn hele familie at ...

Nee! Nee! Het is niet waar! Geloof hun leugens niet! Ze zijn betrokken bij een complot tegen mij. Ze beschermen de slager. Ze hebben zijn verdomde vlees opgegeten en ze liegen om hem te beschermen.

Jij ook! Je hebt waarschijnlijk het vlees gegeten! Dat is waarom je mij niet gelooft! Je hebt dat verdomde vlees gegeten! Je bent geen mensen meer, hoor je me? Je bent geen mensen meer! Je bent vlees! Vlees, zeg ik! Karkassen leven en ademen, bedekt met afschuwelijk, walgelijk, sappig, sappig, heerlijk vlees van de mens!

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now