Nina the killer

34 2 0
                                    

Ze begon als een normaal fanmeisje van Jeff. Nina en haar twee beste vrienden zouden vertellen hoeveel ze van hem hielden en dat hij "mooi" was. Op een dag, tijdens het lopen naar school met haar broer, Chris, werd ze overspoeld door een groep pesters onder leiding van Claudia.

Nina was woedend toen ze haar broer sloeg. Ze begon de kinderen te slaan tot ze vluchtten. Dit maakte Nina geweldig. Ze wandelde met haar broer naar huis en maakte zijn kleren schoon. De volgende dag was ze met haar twee vrienden en haar broer. Dezelfde groep pestkoppen heeft ze opnieuw gesprongen, maar deze keer hadden ze messen.

Ze hebben Nina's beste vrienden gestoken en Chris zijn arm geslagen. Ze begonnen Nina te achtervolgen, maar ze verstopte zich in een oud pakhuis. Claudia probeerde haar te vinden en begon haar te bellen. Nina pakte een koevoet en greep de koevoet in haar hand.

Claudia had haar gezien en viel haar aan, maar Nina sloeg de koevoet in haar gezicht dicht. Dat is toen Nina brak. Claudia viel op de grond terwijl Nina de kraai in haar gezicht en maag sloeg. "Dit is wat je krijgt voor het kwetsen van mijn vrienden !," schreeuwde ze, nog steeds sloeg haar gezicht totdat Claudia haar laatste adem nam. Dit maakte Nina geweldig.

Ze dorstte naar de drang om te doden, herinnerde ze zich toen, haar vrienden. Ze hield de bloedige koevoet in haar hand en rende terug naar de plek waar haar vrienden werden neergestoken. Er was een ambulance en drie politieauto's.

Een politieagent zag Nina en wees met een pistool naar haar. Ze liet de koevoet vallen en viel op de grond. Ze zag haar broer, zittend op het trottoir, naast twee lijkzakken, waarin haar vrienden zaten. De officier waarschuwde een andere officier en liep naar Nina toe.

Ze was aan het huilen. De officier vroeg wat er gebeurde en Nina legde uit over de pestkoppen, maar legde niet uit waarom ze in het bloed zat, of had een koevoet

De officier begeleidde Nina en Chris naar hun moeder, die doodsbang was voor de situatie. Ze bracht Chris naar zijn kamer en Nina ging een paar frisse kleren aantrekken.

Ze veranderde en zag een blad achtergelaten door een van de twee vrienden. Het was een biografie van Jeff geschreven in haar eigen woorden. Nina las het in plaats van te veranderen. Toen verloor ze het, ze ging naar de wasruimte en pakte wat bleekwater.

Ze goot het bleekwater in een waterfles, dus het was niet achterdochtig. Ze pakte een doos lucifers en liep naar buiten. Het was kwart voor acht en ze gooide het bleekwater helemaal over haar lichaam. Toen sloeg ze een wedstrijd. "Voor Jeff", zei ze bij zichzelf en liet de wedstrijd op haar lichaam vallen. Ze voelde een tintelend gevoel in haar lichaam als ze schreeuwde van de pijn.

ze werd wakker met verbanden om haar gezicht. Ze liep naar wat ze dacht dat een spiegel was, en begon het verband te openen. Ze eindigde en zag zichzelf in de spiegel. Ze had een bijna witte huid met een leerachtige textuur. "Ik ben mooi, maar nog niet klaar." Ze sloeg de hoek van de spiegel en pakte een scherf van glas.

Ze begon de plooien van haar mond te snijden, net als Jeff. Haar moeder kwam binnen, geschokt door wat ze had gezien. "Ben ik niet mooi mama?", Vroeg ze. Haar moeder schreeuwde en begon te rennen, maar Nina was te snel. Ze nam de spiebel en sneed de keel van haar moeder door. Een dokter rende samen met 3 politieagenten naar binnen. Ze maakten haar rustig en brachten haar naar een gesticht.

Ze werd wakker in een witte gewatteerde kamer in een rechte jas. Naast haar zat een verpleegster die haar recente bezuinigingen naaide. Nina trok en bewoog, maar werd op slot gedaan. Het duurde niet lang voordat ze bewusteloos raakte.

Ze werd nog een keer wakker, maar in een andere kamer en zonder jas. Het was een lege kamer met een raam bedekt met tralies, een ijzeren deur en een klein, wit bed. Nina was helemaal gek geworden.

Ze scheurde de matras open en kreeg een veer en riep om hulp. Een arts kwam binnenstormen en ze sneed zijn keel door zodra hij binnenkwam en rende weg. Ze was snel en vastgebout voor de deur. Mensen waren zo bang, de deuren raakten niet goed open door het bloed op de tablet van de dokter dat hen controleerde. en Nina wist het asiel te ontvluchten. De eerste plaats waar ze naartoe ging was haar thuis.

Ze kwam daar en klopte op de deur. Het was rond 03:00 uur dus ze had een voordeel. Haar vader kwam naar de deur en was meteen geschrokken om te zien wie er bij de voordeur was.

Zijn dochter, opgestikt aan een kant van haar mond, wit en leerachtig, en recht voor hem. Hij probeerde de deur dicht te doen, maar Nina duwde hem terug en hij viel op de hoek van een tafel, werd er door gesneden en bloedde dood.

Toen pakte ze een keukenmes en liep naar boven. Ze ging de kamer van Chris binnen. "Wil je me vergezellen?", Vroeg ze Chris. Hij werd wakker en schudde zachtjes zijn hoofd. Ze knikte en zei "goed", terwijl ze het mes diep in Chris 'borst stak en zijn mond bedekte met haar hand.

Voordat haar broer zijn laatste adem uitblaarde, fluisterde ze: 'Ga slapen, mijn prins '. Voordat ze het huis uitliep op zoek naar haar en echte liefde, Jeff the killer.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now