The spongebob bootleg afbeelding

51 2 0
                                    

"Deze afbeelding is genomen vanuit een split-second-frame in een beschadigde bootleg van de Spongebob-aflevering 'Dumped'.

Anders dan de afbeelding, bestaat de rest van de video uit onbegrijpelijke warboels van kleuren, statische of alleen zwarte schermen. De audio lijkt een zwaar vervormde versie van de audio uit de originele aflevering te zijn, met luide, dreunende gonzen die het af en toe onderbreken .

De bootleg-tape zelf werd gevonden door een groep van 5 urban exploring teenagers in een prullenbak in een verlaten psychiatrische instelling.

Van deze 5 individuen hebben er 2 zelfmoord gepleegd, 1 is vermist, 1 weigert commentaar te geven op de tape en de laatste stemde haastig overeen om de paranormale onderzoekers de tape te geven kort na te zijn geïnterviewd over de zelfmoord en verdwijningen van de andere 3 personen. De huidige locatie van de tape is onbekend en velen die lang genoeg naar dit beeld staren, beweren Spongebob te zien knipperen ...

 De huidige locatie van de tape is onbekend en velen die lang genoeg naar dit beeld staren, beweren Spongebob te zien knipperen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als je lang genoeg naar de afbeelding staart, knippert hij.
De tiener die vermist is, werd een jaar later na de ontdekking van de tape dood in een vuilnisbak gevonden.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now