Death Chain

47 3 0
                                    

Death Chain - Alice en Sabrina

Er waren eens twee vrienden genaamd Alice en Sabrina die over een man gevochten hadden en Sabrina liep naar buiten en vertrok. Alice verloor zich slecht en ging naar haar kelder en pakte een touw en hing zichzelf op in het park. Sabrina werd gewekt door de deurbel die rinkelde maar toen ze naar de deur ging om het te pakken, was er niemand, maar ze was verrast om een ​​gat in haar vriend alice te zien en sabrina's lippen spleet zo veel dat je de vormers achterin kon zien van haar hoofd en dat ze met witte zielloze ogen staarten in haar nek had, liep ze naar Sabrina en zei: "hij had de mijne moeten zijn, ik had je niets anders dan een pik moeten hebben gevoeld" ... ze haalde een mes uit de achter in haar zak ging ze langzaam voor de moord en voordat ze haar arm in de lucht raspte met een mes in de hand "... ..nu .... je zult zien hoe de hel eruit ziet ... .. "terwijl ze haar lippen helemaal tot aan haar achterhoofd sneed" het heeft geen glimlach ... "zei ze terwijl ze een glimlach op Sabrina's gezicht trok" en je hebt ook niet je hele hoofd nodig .. "zei ze glimlachend en pakte een vuurwapen uit haar andere zak en schoot haar op de zijkant van het hoofd. Sabrina viel van pijn in de grond "oh, je hebt ook GEEN HOOFD NODIG ... omdat iedereen gek is in HEL!" En toen sneed ze haar hoofd af en liet het resterende lichaam daar ... Alice ontwaakte haar vriend ... we kunnen nog steeds vrienden zijn ... zolang je satan helpt ... hij was grijnslachend. Alice stemde toe en nu doden ze andere mensen een voor een. Als je dit niet herpent tot 5 ppl, zul je oog in oog komen te staan ​​met Sabrina en Alice.

Death Chain - Matchet

hallo mijn naam is Ashley. Ik stierf op 15 augustus 2010. Mijn vader kwam dronken thuis en schreeuwde tegen me. Ik negeerde hem en ging naar bed. Ik werd wakker en voelde pijn in mijn been. Toen zag ik dat mijn vader me met een mes op mijn been stak totdat ik stierf. Twee maanden later las een jongen dit en negeerde het, maar dacht dat ik het warm had. Die nacht kuste ik hem, zette een roos op hem en sneed zijn nek in met een matchet. Later kreeg een meisje dit en huilde en stuurde het. Die nacht keek ik haar na om te zien of er iets aan de hand was en gaf haar een wens. Als je het niet naar 5 mensen stuurt, ga ik me verstoppen totdat je gaat slapen en dood je dan.

Death Chain- Rusty Fork

Ik ben 10 jaar oud. Toen ik klein was, sneden mijn ouders mijn lichaamsdelen af ​​met een roestige vork en gooiden ze in de vuilnis. Als je dit niet naar 5 andere mensen stuurt, kom ik precies om 23:37 uur je slaapkamer binnen om je lichaamsdelen af ​​te snijden met een roestige vork. Beter beginnen met kopiëren en plakken!

Death Chain - Alexa Black

Mijn naam is Alexa Black. Ik heb blauwe ogen en rood haar. Vraag niet waarom. Heb ik het je niet verteld? Ik ben dood. Mijn beste vriendin in de zomer was met een jongen met de naam Jake, die mijn lef haatte omdat ik het uitgemaakt had met hem. Ik zat binnen terwijl de zomer in de badkamer was en Jake kwam binnen en vertelde me dat de broer van de zomer zijn bal op het dak had verloren en hij wilde dat ik het kreeg. Ik stapte uit een ladder en klom omhoog. Ik heb de bal niet gezien. Ik hoorde Jake zeggen: "Tot ziens Alexa." Toen viel ik tot mijn dood. Jake had de ladder naar beneden geduwd. Jake loog tegen de zomer en zei dat ik sprong. Die avond verscheen ik bij hem en zei: "Tot ziens, Jake." Ik duwde hem van zijn bed af en hij kreeg een hersenschudding. Toen hij de artsen zijn verhaal vertelde, dachten ze dat hij had hallucineerd, dus stuurden ze hem naar de IC en testten hem. Toen ze merkten dat hij genezen was, stuurden ze hem naar een gekkenhuis.

Als je dit niet op minstens één andere persoon plaatst, zal ik je verschijnen en je volgende week doden. Geloof me niet?

Case 1: Mikey liep de straat uit toen hij plotseling vergat dat hij het vergeten was om deze ketting naar een persoon te sturen. Hij stak de straat over en werd neergeschoten door vier kogels en werd geraakt door een vliegende kettingzaag.
Case 2: George was in zijn slaapkamer en zocht death chains op zijn laptop op. Plotseling zag hij me in de deuropening staan. Ik begon zijn naam te noemen en toen pakte ik een bijl en hakte zijn hoofd eraf.

Je hebt 4 minuten om deze maliënkolder naar een andere persoon te sturen of ik zal je voor altijd achtervolgen!

Death Chain - Emma Dials

In 1999 kreeg A, meisjesnaam Emma Dials, een kettingbrief waarin stond dat ze haar hoofd afgehakt zou krijgen als ze dit niet naar 5 mensen stuurde tegen middernacht! Ze klikte gewoon op delete! GROTE FOUT! Om 12:00 uur flikkerden de lichten en toen hoorde ze de deur dichtslaan. Ze rende de keuken in en zag een man daar staan ​​met een mes. Hij heeft haar 6 keer gestoken en haar hoofd afgehakt. Ze kwam nooit meer het huis uit. Hij heeft haar lichaam gedumpt en niemand heeft haar ooit gevonden. Bescherm jezelf! Stuur dit voor middernacht naar 5 mensen anders kom je net als Emma.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Creepypasta'sWhere stories live. Discover now