Sexual Offenderman

55 1 0
                                    

Sexual Offenderman is een lid van de slender familie en is de jongere halfbroer van de slenderman. In tegenstelling tot de meeste van zijn soort gaat hij echter het liefst op zoek naar jonge vrouwen, bijna gelijk aan die van een Incubus. Hij staat bekend om zijn flamboyantie en om een ​​complete gek te zijn als hij niet achter de mensen aan zit.

Smexy, zoals zijn bijnaam die hij kreeg, is een zeer vriendelijke en vriendelijke man, maar de meeste mensen krijgen het niet te zien omdat de rest van zijn halfbroers hem buitensluiten. Maar laat je niet misleiden door deze trieste klinkende slender - Hij zal elke vrouw die hij aantrekkelijk vindt in de hoek steken en hem dan een gekleurde roos aanbieden. De rozen zijn vaak rood en blauw, maar elke kleur kan worden opgeroepen uit de zakken van de trenchcoat van Offenderman.

Sommige kunnen zelfs in een regenboogpatroon zijn, altijd levendig van kleur en zacht aanvoelend. Daderman heeft vaak korte periodes van depressie, soms gaat hij er zo diep in, dat hij zichzelf drinkt. Hij houdt niet van worden gemeden door zijn familie. Tegenwoordig schuwen Slender Man en de rest van zijn broers hem niet langer. Daderman, kort daarna, stopte met drinken en roken.

Powers / Weapons

• Hij bezit dezelfde krachten als zijn oudere broer Slender Man, maar is in staat witte tentakels op te roepen in plaats van zwart. Hij is ook een deskundige rokkenjager en zodra hij zijn slachtoffers in zicht heeft, gebruikt hij zijn tentakels om ze in het nauw te drijven en een roos aan te bieden ...... de keuze daarvan hangt van jou af. Hij kan ook elk type medicijn oproepen naar believen, chloroform is zijn favoriet om te gebruiken.

• Hij gebruikt dolken en zwaarden om zichzelf te verdedigen tegen zijn broers, degenen die hem willen doden. Wat gebeurt er met de slachtoffers? Eerst en vooral grijpt hij het slachtoffer en trekt twee rozen tevoorschijn, de ene is blauw, de andere is rood. De blauwe roos betekent dat je niemand anders kan dateren. De rode roos betekent dat je kunt behalve zijn lust en liefde. Als je de rode hebt gekozen roos hij gebruikt een diepe vloed, zodat je hem niet kunt weerstaan, met andere woorden je wordt "verliefd op hem", dat is een teken dat je ogen een wellustige kleur hebben.

• Je volgt hem en doet wat hij zegt als je bij zijn huis komt dat betekent dat hij je wil houden en als Offenderman "hongerig" is, betekent dit dat hij je moet opeten! of hij houdt je voor altijd. Misschien zal hij je voor altijd behouden. Als je de blauwe roos hebt gekozen, zul je de rest van je leven alleen moeten zijn, maar als Offenderman je leuk vindt, komt hij terug om je te verzamelen.

Speciale bewegingen

Tentakelomslag - fuck me

Black Fire Of Offenderman - Offenderman lanceert een vuurbal naar de tegenstander.

Elastic Man - Offenderman strekt zijn vingers uit om de tegenstander te slaan.

Smoky Walking - Offenderman teleporteert achter de tegenstander.

Camo Strike - Offenderman wordt voor een beperkte tijd onzichtbaar. Als hij wordt geraakt, gaat hij aan de slag.

Dashing Incubus Cradle - Offenderman draait in een hoek en snijdt de tegenstander.

Gooien - dader grijpt de tegenstander in een koker en smijt hem vervolgens op de grond.

Reverse Throw - Offenderman wikkelt zijn tong rond de benen van de tegenstander en sleept hem / haar vervolgens naar de andere kant.
Super Move

Pain All Around - Offenderman deelt schade door de tegenstander totdat de tegenstander het opgeeft en sterft door wurging.
Griezelige Finishers

Slenderly Bliss - Offenderman gooit een roos naar de tegenstander. Dan loopt hij naar haar toe om een ​​romantische houding aan te nemen en te zeggen: "Kom op, schat." Hij wikkelt zijn tentakels om haar heen en haalt haar uit haar eigen bloed totdat ze opblies. Als het mannetje van de tegenstander, geeft hem de roos de oude regel 63.

Licky-Licky - Offenderman gebruikt zijn grote tong om de tegenstander te likken voordat hij het in zijn / haar hoofd legt, trekt het hoofd eraf.

Intro

Ofenderman lijkt een sigaret te roken voordat hij hem wegslaat en zegt: "Ben je klaar voor mij?" Als het wijfje van de tegenstander zegt, "Laten we gaan, schat!"
Winnen

Offenderman snuift een roos en werpt hem vervolgens op de grond.
zege

De overtreder  neemt een overwinningsrook en loopt dan weg.
== W Penis

Intro

Offenderman voelde zich om een ​​of andere reden leeg. Hoewel hij heel veel plezier had met het spelen van games met vrouwen, voelde hij een rare connectie met hen. Maar helaas, hij was niet in staat om zijn dromen waar te maken. Dat was totdat hij had gehoord van een god die mensen verzamelde om te vechten en de winnaar hun wens zou laten doen. Offenderman besloot dat deze wens misschien zijn honger naar liefde en lust zou stillen.

Einde

Na het verslaan van Mr. Creepypasta, kreeg Offenderman waar iedereen van kon dromen; een harem vol met prachtige vrouwen. Het beste van alles was dat deze vrouwen immuun waren voor zijn krachten en bij hem zouden zijn om zijn honger naar liefde en lust te stillen. Nu had het voormalige Incubus Slender eindelijk plezier gevonden en dat was goed nieuws, niet alleen voor hem, maar voor vrouwen overal.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now