Nes Godzilla 5

29 2 0
                                    

In het originele spel was de zesde wereld Pluto. Ironisch genoeg was Pluto ondanks de kleinste planeet de grootste en meest diverse wereld in het spel. Entropie had een andere lay-out, maar was ook enorm en divers.

Board1.png
De bordmuziek werd gespeeld door een vioolinstrument, een melodie die begon te trillen en dan wordt het nogal ... Ik denk dat ik het "vervormd" zou noemen? Ik voelde me depressief en zenuwachtig. Niet iets dat ik zou willen horen terwijl ik probeer te slapen.

Vreemd genoeg waren geen van de niveaus van de vorige werelden hier aanwezig, in plaats daarvan waren er acht gloednieuwe iconen. De bazen waren deze keer Megalon, Battra en Mechagodzilla.

Board2.png
Zoals altijd was het eerste wat ik deed naar het Quiz-niveau gaan voor een ander verhoor van Face. Maar toen ik daar aankwam, merkte ik iets anders; in plaats van de gebruikelijke goofy GH1D0RA-muziek was het het wachtwoordthema.

De verandering van de muziek leek opzettelijk te zijn, want na de eerste twee vragen aan het begin begon de quiz een donkerder toon te krijgen;

Quiz 3
Vind je Ice Cream leuk?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 1
Hou je van clowns?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 10
Gaat de tijd door je vingers glippen?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 2
Heb je spijt?
Antwoord: Ja, Reactie: Gekwetst
Verdienen sommige mensen het om te sterven?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 3
Is het veilig om 's nachts uit te gaan?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 5
Vind je het moeilijk om 's nachts te slapen?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 9
Heb je ooit iemand vermoord?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 7
Wil je iemand vermoorden?
Antwoord: Nee, Reactie: Boos
Bereikt u eigenlijk iets?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 4
Heeft het leven enige betekenis?
Antwoord: Nee, Reactie: Liefde
Vind je Mothra leuk?
Antwoord: Nee, Reactie: Maniacal
Likemothra.png
Ik wist dat die laatste vraag een gameplay-gerelateerde vraag zou worden, maar ik had geen idee wat het resultaat zou zijn. Ik antwoordde eerlijk, omdat ik, zoals ik al zei, Mothra nooit leuk vond.

Niemand vond het leuk om als Mothra te spelen in deze game. En daar was een goede reden voor, elke andere keer dat Mothra wordt geraakt, wordt ze terug naar de linkerhoek van het scherm gesmeten en ze zuigt het vechten omdat haar aanvallen zo zwak zijn. Het enige voordeel dat Mothra had, was op sommige niveaus over obstakels heen kunnen vliegen.

Dus ik antwoordde Nee en Face antwoordde eigenlijk terug naar mij, niet alleen met de maniakale uitdrukking, maar met tekst;

"JAMMER!"

Toobad.png
Ik werd teruggebracht naar het kaartscherm en ik was geschokt toen ik zag dat Godzilla en Anguirus van het bord verdwenen was en alleen Mothra achterliet. Face had me net geneukt. Onnodig te zeggen dat ik pissig was. Maar er was niets dat ik kon doen, en ik ben bereid om te wedden, zelfs als ik "Ja" had gezegd, ik zou toch met Mothra zijn vastgelopen. Gezicht geeft, en Face neemt weg.

Board3.png
Ik haalde diep adem en maakte me klaar om te verkennen. Er waren twee wegen die ik door het bord kon nemen, ik besloot om de onderste te nemen. Dit bleek een goede keuze te zijn om redenen die ik zojuist zal bespreken.

De eerste wereld die voor me lag, was een bos, dus ik ben daar begonnen. Bijna onmiddellijk kreeg ik een griezelig gevoel. Er was iets op dit niveau dat me gewoon leek te 'uitschakelen', zelfs meer dan de vorige.

Misschien was het de pikzwarte achtergrond. Ik ben altijd bang geweest om 's nachts in een bos te zijn. Iets aan al die bomen, maakt me omgeven en kwetsbaar.

Forest1.png
En het feit dat ik vast zat omdat Mothra niet hielp. De vorige werelden van het spel spelen zoals Godzilla me een gevoel van moed gaf, omdat ik de baas was over de Koning der Monsters, zou ik bijna alles op mijn manier aankunnen.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now