De houder van kittens

167 7 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een dierenwinkel of dierentuin waar je jezelf kunt vinden. Wanneer u de receptie bereikt, vraag dan iemand te bezoeken die zichzelf "The Holder of Fluffy Kittens" noemt. Als er een soort kinderlijke vreugde over het gezicht
van Furbearingbrick-
werknemer komt, wordt u naar het gebouw gebracht in een lange, goed verlichte gang met een raam. Alles wat je hoort is het geluid van donzige kittens die eindeloos miauwen, grommen en spinnen. Het is een taal die je niet begrijpt, maar je ziel zal onuitsprekelijke blijdschap voelen.

Als de kittens op enig moment stoppen met lawaai maken, begin dan met hun tenen en wees zo stil mogelijk; je wilt de duttijd niet onderbreken. Als je dat doet, moet je vertrekken; stop nergens voor, ga niet naar huis, blijf niet in een herberg, blijf gewoon in beweging, sla overal waar je lichaam valt. Je zult het morgenochtend weten als je succesvol bent ontsnapt. Of je kunt ze wat melk aanbieden als compensatie. Dat werkt ook.
Hoe dan ook, ga je verder nadat je dat hebt afgehandeld. Bij het bereiken van de kamer, alles wat je ziet is een gigantisch tuinhuisje in de open lucht, met honderden schattige zachte kittens ineengedoken in de hoeken, eindeloos spelen en iets wiegen. De kittens reageren alleen op één vraag: "Wat gebeurt er als jullie allemaal volwassen worden?"

Ze zullen dan aandachtig in je ogen staren en je vraag in gruwelijke details beantwoorden. Hoe pluis het kitten ook is, hoe knuffelig, schattig of speels, toch worden alle kittens uiteindelijk katten. Ze gaan in ondragelijke details van elke verscheurde bank, elke trui ontrafeld, elke zangvogel verslonden. Velen worden kwaad in dat prieel; anderen verdwijnen kort na de ontmoeting en weer anderen eindigen hun leven. Maar de meesten doen het ergste en maken oogcontact met een van die kittens. Jij wordt ook verleid. Wees gewaarschuwd dat als je dat doet, je knuffelen er een zal zijn van wreedheid en onverbiddelijke gruwel.

Je dood zal in die kamer zijn, door de pootjes van dat katje.

Dat kitten is 0 van de 538. Ze mogen nooit volwassen worden. Nooit.

Creepypasta'sDove le storie prendono vita. Scoprilo ora