The loud house genoeg is genoeg

54 1 0
                                    

Heb je ooit gehoord van deze show genaamd "The Loud House"? Het is een serie waarin een gemiddeld kind, Lincoln Loud, moet overleven in een gezin van tien zussen. Ja, die show. Welnu, wat als ik je vertelde dat ik een onuitgebrachte, donkere aflevering vond? Nou, het overkwam me een paar dagen voordat ik dit schreef.

Het is een beetje een lang verhaal. Ik was aan het surfen op het web en vond deze website van geborgen media die bekend staat als "Digitale fossielen". Het was een website met vreemde, verloren gegane media die zowel telefoontjes, veiligheidsbeelden, afbeeldingen, verwijderde scènes van films, enz. Waren. Ik had belangstelling voor vreemde, verloren stukken van de media, dus ik was nieuwsgierig genoeg om uit te checken deze website. De links zijn als "Fossil -" gerangschikt en vervolgens gevolgd door een hoofdletter of een korte zin met een paar cijfers. Deze woorden of zinnen waren soms onzinnig en niet gerelateerd aan de vermelding op de website, en soms klopten ze. Bijvoorbeeld, Fossil - DOG 807 , Fossil - HELP 9482, en Fossil - DO NOT LOOK 370.

Sommige vermeldingen op de website waren enigszins verontrustend. Bijvoorbeeld een opname van een kat die met een dode vogel speelt, of een nieuwsbericht van een kind dat vermist wordt op een verlaten speelplaats.

Ik weet niet hoe de website deze verloren media heeft teruggewonnen, maar het had bijna alles dat het in handen kon krijgen. Ik bleef daar echter stil over. Ik werkte hoe dan ook niet op de website. Maar toen ik naar binnen scrolde na het zien van een aantal inzendingen, vond ik iets dat mijn aandacht trok.

Fossiel - LOUD 11

Het was nogal interessant. Het had een woord dat me deed denken aan degenen van vroeger die gerandomiseerd waren, maar het had erachteraan . Het deed me denken aan Lincoln hard, dezelfde 11-jarige jongen uit de show waar ik net eerder over sprak. Ik klikte op de link en zag deze beschrijving van het item. De beschrijving zei het volgende:

Dit is een verloren aflevering van The Loud House, getiteld 'Enough Is Enough'. Het moest de finale van het derde seizoen zijn, maar werd gesloopt nadat de productie was voltooid. Chris zal op dit moment nog een seizoen 3 finale plannen. Deze vervanging is echter redelijk. Deze aflevering was verloren omdat ze te verontrustend en duister was voor de serie. Als je een fan bent van The Loud House, moeten we je vertellen dat dit geen grap is. Kijker discretie wordt geadviseerd.

Loud11.png

Screenshot

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Screenshot. De link werkte niet.
Ik was nieuwsgierig. Ik vroeg me af waarom dit zou zijn, voor een show als The Loud house om zo'n aflevering als deze te hebben. Dus nadat ik het had gedownload, begon ik de aflevering.

Toen de aflevering begon, werd de gebruikelijke intro gespeeld. Tot nu toe was er niets aan de hand. Aan het eind ging niemand naar de bank om naar de tv te kijken. Het deed niet alsof ze daar ook waren, dus Lily's "poo poep!" was niet aanwezig. Een ander ding dat verkeerd was, was dat het eindlogo besmet was met de kleur van pastelrood in plaats van oranje. De website maakte geen grapjes. Er was absoluut iets mis met deze aflevering.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu