Child care

39 3 0
                                    

Op een avond zat een 16-jarig meisje genaamd Sarah op drie kinderen te passen voor de familie Peterson. Ze huurden haar altijd in omdat de kinderen haar echt leuk leken te vinden. De ouders gingen uit eten en een film en vroegen om goed voor de kinderen te zorgen. Ze accepteerde het graag, want ze hield heel veel van de Peterson-kinderen. Ze waren erg enthousiast en luisterden altijd naar haar, waardoor ze gemakkelijk op een baby konden passen.

Nadat de ouders vertrokken, vroeg ze de kinderen of ze tv wilden kijken. Terwijl de kinderen gebiologeerd waren door de tekenfilms, werd het scherm plotseling zwart en schoven rode letters over het scherm.

Het bericht luidde: "EEN NOODGEVAL IS AANGEGEVEN! MOORDENAAR ZACHARY WHITMAN IS ONTHULDIGD VAN ALCATRAZ-GEVANGENIS! HIJ IS EXTREEM GEVAARLIJK EN IS BEWAPEND MET EEN BLANKE HALFJE! HIJ IS 6'6, MET SPIKY HAAR EN EEN RASPY STEM! U WORDT AANGERADEN ALLE DEUREN EN VENSTERS TE VERGRENDELEN EN ELKE VOORZORGSMAATREGEL TE NEMEN! DE POLITIE ZOU MOMENTEEL NAAR HEM ZOEKEN, MAAR HEBBEN GEEN ENKELE WAARNEMING ONTVANGEN! DANK U WEL EN GOEDE NACHT!"

De kinderen begonnen te panikeren, omdat ze op Lombard Street woonden, niet ver van het eiland Alcatraz. Sarah was ook een beetje ongemakkelijk. Om de kinderen rustig te houden, zei ze dat ze naar bed moesten gaan. Nadat de kinderen sliepen, besloot ze dat het het beste was om het nieuws te bekijken, voor het geval ze updates over de moordenaar zouden geven.

Na ongeveer 15 minuten kwam er een nieuwsbulletin. De omroeper zei: "Crazed moordenaar Zachary Whitman is gespot op Lombard St. Bewoners wordt geadviseerd om alle voorzorgsmaatregelen te nemen om hun huis veilig te houden."

Nu begon Sarah zich echt zorgen te maken. Ze duwde de glazen salontafel voor de deur. Ze bewaarde het nieuws nog steeds voor het geval er meer updates op zijn locatie waren.

Ongeveer 15 minuten later was er nog een nieuwsbulletin. "Er is bevestigd dat de hele boerfamilie is gedood."

Sarah luisterde niet eens naar de rest. Ze wist dat de boeren de buren waren met de ondeugende tieners. Ze keek uit het raam. Er waren op zijn minst een dozijn politieauto's op straat. Ze ging naar boven en controleerde de kinderen om te controleren of ze in orde waren. Ze lagen allemaal diep in slaap.

Sarah controleerde elk slot op het huis om zeker te zijn dat ze veilig waren. Terwijl ze de gordijnen dichtdeed, zag ze dat er buiten een politieauto was. Ze zag hoe ze een lange man met de hand boeien en duwde hem op de achterbank.

"Dat moet de moordenaar zijn", dacht ze.

Net toen de politie op het punt stond de deur te sluiten, draaide de lange man zich om en keek haar recht aan, haar een kwade glimlach toewerpend. Er ging een rilling over Sarah's ruggengraat. Toen sloot de politie de deur en reed de auto weg, uit het zicht.

Toen de kinderen van de ouders die avond thuiskwamen, was Sarah nog steeds een beetje geschrokken. Ze vertelde hen alles over de gebeurtenissen van de nacht en ze drongen erop aan om haar naar huis te brengen.

Ongeveer halverwege de rit naar huis reikte meneer Peterson naar voren en zette de radio aan. Er was nog een nieuwsbulletin. Sarah dacht eerst dat het moest gaan over het arresteren van Zachary Whitman door de politie. Helaas was het veel, veel erger.

"Volgens berichten is de politieauto met Zachary Whitman terug naar Alcatraz gevonden aan de kant van de weg. Beide politieagenten waren dood en elk had een duidelijke incisie in zijn romp. Zachary Whitman werd niet in de auto gevonden en wordt verondersteld te zijn ontsnapt om opnieuw een moordramp te plegen. '

Meneer Peterson zette haar af bij haar flatgebouw en toen ze de lift opliep, beefden haar benen als gelei.

"Het is goed!", Zei ze tegen zichzelf. 'De portier zou toch geen moordende psychopaat binnenlaten?' Toen gaf ze een ongemakkelijk lachje.

Toen ze op het punt stond haar appartement binnen te gaan, zag ze dat de deur openging. Toen ze naar binnen liep, was alles doodstil. Toen ze in de slaapkamer van haar ouders keek, zag ze twee figuren onder de dekens liggen.

"Mam? Pa? 'Riep ze.

Er was geen antwoord.

Toen ze het laken terugtrok, was ze geschokt om te zien dat haar ouders waren gehackt. Hun lichamen waren met geweld gehakt tot kleine stukjes. Sarah begon te huilen. Ze hield van haar ouders en ze waren dood vanwege haar.

Op dat moment hoorde Sarah een geluid achter zich. Ze draaide zich om en zag een lange man met stekelig haar een bloedige bijl vasthouden.

Met een raspende stem zei hij: "De tijd is om."

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now