Hongerig meisje

45 3 1
                                    

Abby zat op een dag in haar kamer toen ze iemand hoorde huilen. Ze rende naar het raam en zag een klein meisje op de stoep zitten snikken. Ze zag er ongeveer zeven jaar oud uit.

Abby rende naar buiten en vroeg wat er aan de hand was. Het meisje wees naar haar buik en klaagde: "Ik heb honger."

Abby voelde zich slecht voor het meisje en probeerde haar op te vrolijken.

"Hoe heet je?" Vroeg Abby.

"Mijn naam is Katie," antwoordde het kleine meisje. Toen zei ze dat ze naar huis moest en haar moeder moest helpen. Abby zei oké en ging terug naar haar huis voor het avondeten.

De volgende ochtend was Katie buiten aan het spelen met een bal. Abby ging naar buiten om gedag te zeggen. Katie was erg blij haar te zien. Abby vroeg waar ze woonde en het meisje wees op de weg.

'Daar beneden,' zei het meisje, 'mijn moeder moet morgen ergens over een uur zijn en zal pas om zeven uur terug zijn. Ze kan niemand vinden om voor me te zorgen en me te laten eten. Wil je oppassen voor mij? "

Abby ging akkoord en Katie rende de weg af naar haar huis om het aan haar moeder te vertellen. Abby vertelde haar vader over Katie en hij vermoedde dat ze net was verhuisd naar het oude huis dat te koop was geweest. Katie kwam terug en ontmoette Abby's ouders. Ze dachten dat ze schattig was. Abby bracht toen het onderwerp over babysitten naar voren; haar ouders zeiden natuurlijk dat ze dat kon.

De volgende dag reed ze rond een uur of tien naar Katie's huis. Het was oud en in elkaar geslagen. Abby klopte en Katie rende om de deur te openen. Ze bakten en speelden kleding tot vijf toen Katie zei dat ze een verrassing had en dat het een paar minuten zou duren om op te zetten. Abby kreeg te horen dat ze in de slaapkamer moest wachten tot Katie zei dat ze het kon zien. Abby hoorde de huistelefoon van Katie rinkelen en Katie vroeg haar om het te krijgen.

Abby beantwoordde de telefoon dat het haar vader was.

"Abby ga weg uit dat huis!" Schreeuwde hij. "Ik keek naar het nieuws en een seriemoordenaar die zichzelf Katie noemt, is ontsnapt uit het gesticht. Ze is ongeveer 18, maar klein. Bij eerdere moorden heeft ze make-up opgesmukt om haar er ongeveer zeven te laten uitzien. Ze heeft kinderen meegenomen om op haar te passen en ze te ETEN. "

Abby liet de telefoon vallen en rende de trap af naar de achterdeur. Katie was er al.

"Abby ... ik heb honger," zei ze zachtjes.

Katie bracht een slagersmes uit de keuken en dreef Abby naar de eetkamer. Abby zag dat de tafel klaar was voor het avondeten. Ze draaide zich om en zag Katie haar aanstaren.

"Ik heb naar de oproep geluisterd," zei Katie. "Je vader heeft alles verpest."

Abby zag het mes naar voren komen en deed haar ogen nooit meer open. De politie arriveerde ongeveer 10 minuten later. Ze vonden dat Katie aan de eettafel zat en rustig aan kauwde op iets dat op biefstuk leek.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu