Adoptie ouders

43 3 0
                                    

Toen Sally nog maar vier jaar oud was, werd haar vader gek en vermoordde haar moeder. Hij werd naar een gekkenhuis gestuurd. Slechts een paar maanden later werd ze geadopteerd.

Sinds ze bij haar adoptieouders ging wonen, had ze slechte dromen. Elke nacht zou ze dezelfde nachtmerrie hebben. Keer op keer keek ze met afgrijzen toe hoe haar vader haar moeder vermoordde. De droom eindigde altijd op dezelfde manier. Terwijl de politie haar vader wegsleepte, staarde hij haar aan en schreeuwde: "Ik zal je halen, kleine meid! Op de een of andere manier zal ik je pakken! '

Op een nacht, toen Sally wakker werd uit de vreselijke droom, was ze meer bang dan ooit tevoren. De nachtmerries waren steeds erger geworden en elke nacht leek de angstaanjagende droom reëler en intenser.

Sally beefde van angst toen ze opstond en naar de kamer van haar ouders liep. Ze vertelde hen over de nachtmerrie. Ze zeiden dat het goed was en ze was veilig en niemand kon haar schaden. Ze brachten haar terug naar haar bed en bleven bij haar totdat ze weer in slaap viel.

De volgende nacht droomde ze dat haar biologische vader haar slaapkamer binnenkwam en aan de voet van haar bed ging zitten. Ze lag daar in shock en angst en doodelijke angst, ze kon helemaal niet bewegen of spreken of gillen. Ze lag gewoon stil in trilling.

De vuile, kwade ogen van haar vader leken haar niet te zien. Toen hij dichterbij kwam, legde ze haar hoofd onder de dekens en bad tot God om hem alsjeblieft met rust te laten. Spoedig verlaat ze voetstappen en gaat ze de deur uit. Toen ze weer opkeek, was hij weg. Opgelucht viel ze al snel in slaap.

De volgende ochtend, toen ze wakker werd, vertelde Sally haar ouders over het angstaanjagende bezoek dat haar vader gisteravond maakte. Haar moeder en vader keken elkaar alleen maar aan in doodse stilte en waren duidelijk bang.
Sally keek naar de uitdrukkingen van haar ouders op hun gezicht en voelde dat er iets mis was.

"Wat is er?" Vroeg ze. "Wat is er aan de hand, mammie?"

Haar adoptieouders keken haar droevig aan en zeiden: "We wilden het juiste moment vinden om het je te vertellen ..."

'We hebben vanochtend een telefoontje gekregen', zei haar moeder. "Je echte vader ... je biologische vader, ik bedoel ... hij stierf tijdens de nacht."

Sally staarde hen aan in shock en verwarring.

"Maar ik zag hem," zei ze, haar stem trilde. 'Hij was gisteravond op mijn kamer.'

'Sally, je hebt vannacht waarschijnlijk een slechte droom gehad,' probeerde haar vader haar gerust te stellen.

Sally knikte alleen en zei: "OK." Toen ging ze spelen. Haar moeder was nog steeds ongerust en vroeg zich af of het mogelijk was dat Sally niet alleen maar gedroomd had.

Die nacht was Sally moe en vroeg naar bed gegaan. Uren later werd ze wakker en zag haar gestoorde vader op de loer liggen en zei: "ik ga je nu halen" !! Haar vader kwam hier dichtbij en zei: kom nu met mij mee!
Sally weigerde en zei "nee !!!!!!!! ik wil het ook niet, laat me met rust, ga weg! "

Maar haar vader wilde niet weggaan, pakte een mes en zei: "Tsk tsk ha-ha, je stomme ouders hebben gisteravond gebeld dat ik dood was, jammer dat ze niet wisten dat ik loog"

Sally gilde van afgrijzen maar het mocht niet baten. Haar adoptieouders konden haar niet horen. Ze pakte het mes vast en haar gestoorde vader sneed haar lichaam in stukjes, sissend: 'Je had naar me moeten luisteren en met me meegaan als je de kans had!'

De volgende ochtend werden haar ouders wakker en dachten dat het raar was dat ze nog niet klaar was (zoals gewoonlijk voor ze opdoet). de vrouw merkte dat haar man niet bezorgd leek en eigenlijk kalm was. Ze gingen naar boven en haar afschuw vonden ze in een plas bloed en dood!

Naast haar stond een briefje met de tekst: "Dit is Sally's vader! Je denkt dat je gebeld werd door de politie en zei dat ik dood was, of niet? Nou, dat was ik, ik leefde en ik heb eindelijk je kleine prinses! veel geluk voor mij! je zult me ​​nooit vinden !! Als ik mijn dochter niet kan krijgen, kan niemand dat! '

Ten slotte stond onderaan de pagina het gekrabde handschrift van Sally. Er stond: "Mamma papa waarom! Ik zei je dat het geen droom was en dat hij de avond tevoren naar mijn kamer kwam! Waarom geloofde je me niet? Mama papa, ik ben niet meer boos op je, ik wou dat je me geloofde! Ik hou van je, mama en papa, XOXOX Sally. Trouwens, wees niet bedroefd mama ik moest weer bij mijn echte moeder zijn. Maar ik wou dat het niet zo was. Je hebt me alles gegeven wat je kon. Bedankt dat mama en papa ziek altijd van je houden "

Na het lezen zakte de moeder op haar knieën en huilde en schreeuwde en vroeg waarom waarom waarom!?!?! Ik had haar moeten geloven! De man deed niets en leek een duivelse glimlach op haar gezicht te hebben. ze begreep niet waarom.

Een uur later kwam er een andere man binnen en vroeg: "schat waarom is hij hier?" Ze keek een moment verward en realiseerde zich toen dat de man die eerder bij haar was en de laatste twee nachten niet haar man was ....... het was Sally's vader! ze vergat dat haar echte man op zakenreis ging en zou niet thuis zijn tot die dag, maar de man zei dat hij er vandoor was gegaan en vroeg thuiskwam.

Ze belden snel de politie en namen hem in hechtenis en een paar jaar later stierf hij in een gekkenhuis.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now