Antieke pop

32 3 2
                                    

Op de ochtend van haar verjaardag maakte Lucy's moeder haar wakker en vertelde haar dat er een pakje in de post was gekomen en dat het aan haar was geadresseerd.

Het meisje pakte het geschenk haastig uit en was ontsteld over wat ze vanbinnen vond. Het was de meest walgelijke oude pop die ze ooit had gezien. Het was helemaal kaal en de huid was gebarsten en aangekoekt met vuil. Het ergste was dat het tanden waren. Ze waren lang, puntig, scherp en beestachtig. Ze leken op de hoektanden van een dier.

Met een rilling nam ze de pop en gooide hem in een hoek. Haar moeder schold haar uit en vertelde haar dat iemand veel moeite had gedaan om haar deze antieke pop te sturen. Haar moeder zei dat ze het beter kon waarderen.

Lucy probeerde te protesteren, maar haar moeder wilde niet luisteren. Ze dwong het jonge meisje de pop te houden. Dus, om haar gerust te stellen, stopte Lucy de antieke pop in het kleine kastje onder de trap, achter een stapel schoenen waar ze niet naar het lelijke, slechte kleine ding hoefde te kijken.

Pas een paar nachten later, toen Lucy in bed lag, hoorde ze een geluid ... een schuifelend geluid, dat ongeveer vijf minuten duurde. Daarna een kort sleepgeluid en tenslotte een gierende lichte voetstappen die heel hard lopen.

Intussen beefde Lucy in haar bed met angst, niet in staat om te bewegen. Toen dacht ze dat ze zachtjes een zachte, raspende stem hoorde fluisteren van beneden. Lucy sliep altijd met de deur open en het landingslicht aan, omdat ze een beetje bang was in het donker.

Ze hoorde de stem zeggen: "Lucy, ik sta op de eerste stap" ... En toen weer luid krabbend toen alles wat er sprak blijkbaar in de staart draaide en terugkeerde naar zijn onderduikadres.

Lucy was zo bang dat ze die nacht niet had geslapen, maar in angst was gelegd tot het ochtendgloren, toen haar moeder haar opvoedde voor school

Lucy probeerde haar moeder uit te leggen wat er de avond ervoor was gebeurd, maar was zo moe dat, toen haar moeder het als "slechts een droom" doorvertelde, ze begon te geloven dat dit het geval zou kunnen zijn.

Natuurlijk was het dat niet. Lucy smeekte haar ouders om haar de antieke pop in de vuilnis te laten gooien, maar ze beweerden dat het een cadeau was en dat ze het moest houden. Dus ging Lucy met tegenzin terug naar bed en zei tegen zichzelf dat het alleen maar een droom was. Ze controleerde de kast onder de trap, maar de pop was precies waar Lucy haar had achtergelaten.

Die nacht vocht Lucy tegen de slaap, maar uiteindelijk dreef ze weg, ook al vocht ze tegen de slaap. Momenteel maakte Lucy de diepe, ontlichaamde stem weer wakker. Ze vroeg zich af of ze het alleen in haar hoofd kon horen.

"Luuuuccccyyyy! Ik ben in de vierde stap ... ", zei het. Toen kwam er een schuifelend geluid en de stem kwam die nacht niet meer terug. Lucy huilde inmiddels, en opnieuw sliep ze die nacht niet. Op school vertelde Lucy haar vrienden over de pop en natuurlijk lachten ze haar uit. Lucy kon alleen maar denken dat als de pop vier stappen tegelijk zou beklimmen, er nog maar één nacht te gaan was.

Die nacht besloot Lucy haar slaapkamerdeur dicht te doen. Toen haar moeder haar licht uitdreef, vroeg ze waarom Lucy niet meer bang was in het donker. Lucy antwoordde dat ze het was en kon ze haar licht laten branden in plaats van het licht in de hal? Maar haar moeder wees erop dat haar slaapkamerlicht zo fel was dat het haar wakker zou houden en zei nee.

Daarom stemde Lucy ermee in om gewoon te slapen zonder een licht. Ze opende de slaapkamergordijnen in plaats daarvan om de kamer toch een beetje te verlichten. Net toen ze begon te dommelen, hoorde ze het geluid.

En toen kwam de stem, heel duidelijk deze keer. "Luuuuccccyyyy! Ik sta op de bovenste trede ... "

In de duisternis van haar slaapkamer hoorde Lucy een klik en trilde van angst. Ze wist het niet zeker, maar ze dacht dat ze haar slaapkamerdeur heel, heel langzaam kon zien openen.

De volgende ochtend vonden Lucy's ouders haar lichaam onderaan de trap. Ze vermoedden dat ze 's nachts en in het donker op weg was naar het toilet, was uitgegleden en van de trap gevallen en haar nek gebroken.

De antieke pop werd naast haar lichaam gevonden en werd begraven onder Lucy. Iedereen zei wat een tragedie het was.

"Ze hield van die pop", zei haar moeder. "Nu kunnen ze voor altijd samen zijn"

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu