Dead lake

10 2 0
                                    

Dead Lake

Op een eenzame avond was een tiener die Rica heette verloren in het bos. Ze was erg bang en na 2 hele dagen zonder eten of drinken gaf ze de hoop bijna op. Maar toen vond ze een meer. Er was een bord dat zei dat het daar erg diepe en slangachtige monsters waren. Ze had zo dorstig dat ze moest drinken, maar voordat ze kon drinken, verscheen er een vreemde oude dame aan haar en zei: drink het water niet of je zult verdrinken. Rica was koppig. Ze probeerde het water te bereiken dat ze was gevallen en smeekte om hulp, maar de dame verdween in de lucht. Ze verdronk en haar lichaam rotte.

Jaren later werden haar botten verpletterd en de huid begon weg te rotten. Ze was naar verluidt in de buurt van water gezien door voorbijgangers. Ze zeggen dat iedereen die haar ziet verdwaald zal raken in het bos en nooit meer levend zal terugkeren.

Drie mensen kampeerden in het bos. Ze vonden hout en plotseling hoorden ze een krijs van een meisje in het meer. Ze keken drie keer, maar ze zagen niemand. De volgende morgen werden drie mensen gevonden die langs de kustlijn van het meer lagen. Niemand heeft het overleefd. Nu noemen ze het Dead Lake.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now