Hallo kitty

484 8 0
                                    

Volgens de legende werd Hello Kitty in de jaren zeventig gecreëerd door een Chinese vrouw. Blijkbaar was haar 14-jarige dochter niet gediagnosticeerd met mondkanker. De artsen vertelden de moeder dat haar kind terminaal ziek was en dat er niets meer voor haar te doen was.

De moeder weigerde de hoop op te geven en bezocht elke kerk in de stad om voor haar dochter te bidden. Toen dat niet werkte, kwam ze aan het einde van haar touw. De wanhopige moeder raakte betrokken bij satanische rituelen en duivelsaanbidding. Ze zeggen dat ze, om het leven van haar dochter te redden, een pact met de duivel zelf gesloten heeft.

Om de kanker van haar dochter te genezen, eiste de duivel maar één ding terug. Ze zou een stripfiguur moeten maken die kinderen over de hele wereld zou aanspreken. De duivel wilde de populariteit van deze stripfiguur gebruiken om mensen te misleiden om Satan te aanbidden.

Toen haar dochter herstelde van haar kanker, hield de moeder haar belofte aan de duivel. Ze heeft Hello Kitty gemaakt.

Zoals het verhaal gaat, werd Hello Kitty zonder mond ontworpen omdat de dochter mondkanker had. De puntige oren van Hello Kitty vertegenwoordigen de hoorns van de duivel. Het woord "Kitty" betekent "Demon" in het Chinees. Dus "Hello Kitty" betekent echt "Hallo Demon". Ze zeggen dat iedereen die Hello Kitty-merchandise koopt de duivel in hun hart verwelkomt. Satanisten over de hele wereld gebruiken Hello Kitty als een geheim symbool en velen van hen tatoeëren het beeld eigenlijk op hun huid. Devil Worshipers verwijzen naar Hello Kitty als "The Daughter of the Devil."

Dit is natuurlijk allemaal een stedelijke mythe. Hello Kitty is eigenlijk gemaakt door een Japans bedrijf met de naam Sanrio dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en beheren van stripfiguren. Hello Kitty is oorspronkelijk ontworpen als decoratie op een portemonnee. Kitty betekent ook niet "Demon" in het Chinees.

De ontwerpers creëerden Hello Kitty zonder mond omdat ze haar emoties dubbelzinnig wilden maken. De lege uitdrukking betekent dat je je eigen emoties op de cartoon kunt projecteren. Als je bedroefd bent, ziet Hello Kitty er droevig uit. Als je gelukkig bent, ziet Hello Kitty er gelukkig uit. Hello Kitty lijkt elke emotie te voelen die je voelt.

Dus de waarheid is dat Hello Kitty helemaal niet geassocieerd wordt met satanische rituelen of duivelsaanbidding.

In 1999 vond echter een brute moord plaats in Hong Kong. Later werd het bekend als de "Hello Kitty-moord". Drie mannen hebben een jonge vrouw gekidnapt en haar een maand lang gevangen gehouden in hun appartement. Ze hebben haar gemarteld en vervolgens vermoord. Het stond bekend als de "Hello Kitty Murder" omdat de moordenaars het hoofd van het slachtoffer afhakten en het verborgen hielden in een Hello Kitty-pop ... Nu, dat is een waargebeurd verhaal.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now