Volg me

32 3 0
                                    

Er was een 15-jarig meisje genaamd Chloe die een account op Instagram creëerde. Ze nam altijd foto's van zichzelf op school en thuis en plaatste ze online.

Chloe bracht veel tijd door met proberen zoveel mogelijk volgers op haar profiel te krijgen. Ze zou door de accounts van andere gebruikers bladeren en een reactie achterlaten op hun foto's en zeggen: "Volg me alsjeblieft. Ik volg terug."

Op een dag, toen ze op zoek was naar nieuwe volgers, kwam ze een vreemd profiel tegen. Het was een man die foto's nam van uiteengereten poppen. Hij toonde nooit zijn gezicht in een van de foto's.

Zoals gewoonlijk liet Chloe een reactie achter op zijn foto's: "Volg me alsjeblieft. Ik volg terug."


Een uur later volgde de man haar account. Hij liet een reactie achter op haar laatste foto: "I'm Following You."

Telkens wanneer ze een nieuwe foto plaatste, liet hij altijd dezelfde opmerking achter. "Ik volg je."

Ze heeft het nooit begrepen, maar het kon haar niet schelen. Chloe was geobsedeerd met het verzamelen van zoveel mogelijk volgers en het krijgen van zoveel mogelijk likes op haar foto's.

Op een avond, toen haar ouders naar de supermarkt waren gegaan, kreeg Chloe een foto op haar Instagram-account. Toen ze de foto opende, besefte ze dat het een foto was van haar die op haar bed zat.

Plotseling was ze verlamd van angst en begon ze een vreselijke kilte over haar lichaam te voelen. Ze hoorde voetstappen naderen en een grindachtige stem achter haar zei: "Ik volg je."

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now