Geheime rodio zender

14 1 0
                                    

Er is een radioprogramma in Mexico genaamd "La Mano Peluda" (The Hairy Hand). Het is al meer dan 20 jaar in de ether en het werd uitgezonden na middernacht. Elke nacht roepen echte mensen de show binnen en delen enge verhalen die met hen zijn gebeurd, of bovennatuurlijke gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt.

Ik luisterde elke avond naar de show, nadat ik naar bed ging. Mijn ouders vonden het niet leuk dat ik ernaar luisterde, maar ik schakelde de radio laag in, zodat ze niet konden horen. Een paar jaar geleden hoorde ik een verhaal dat me tot op het bot bekoelde. Een dame belde en zei dat haar zoon haar probeerde te vermoorden.

Hier is een transcriptie van de opname:

Beller: Senor Carlos, help me! Help me alstublieft! Mijn zoon! Mijn zoon wil me vermoorden!



Gastheer: Laten we eens kijken, kalmeer Senora. Vertel me wat er gebeurd is.

Beller: Al 7 maanden speelt mijn zoon het Ouija-bord 's nachts. Ik nam het niet serieus, maar nu spreekt hij in een andere taal en zegt vreemde woorden ... Hij zegt dat hij mij en zijn broers wil vermoorden. Hij is heel sterk. Veel sterker dan elke normale 13-jarige jongen. Hij probeerde de hond met een mes te doden en vandaag ... en vandaag ... Nee! Doe alsjeblieft niet! Nee!

Gastheer: Senora, wat is er gebeurd? Vertel me, Senora, ben je nog steeds aan de lijn?
Beller: Help mij! Help me alsjeblieft! Mijn zoon zweeft in zijn bed! Mijn God, hij zweeft! Hij zweeft! Help me alsjeblieft! Zijn ogen zijn helemaal wit en hij heeft een mes! Madre de Dios! Wat wil je? Laat mijn zoon met rust. Oh God! Senor Carlos! Iemand help me!

Op dit punt in de opname zijn op de achtergrond schreeuwen en huilen te horen en ineens wordt de oproep afgebroken.

Gedurende de volgende drie dagen bleef de gastheer van de radioshow de opname steeds opnieuw spelen en vroeg de dame om opnieuw in te bellen. Hij vroeg ook het publiek om haar te identificeren, zodat ze haar konden helpen. Uiteindelijk belde een jongeman naar de show en zei dat hij wat informatie had.


Dit is een transcript van de opname:

Beller: Ik heb informatie over de dame die je zoekt, Senor Carlos, maar het is beter dat je stopt met spelen met wat je niet begrijpt. Kijk er niet meer in. Hij is sterk. Hij kan je vermoorden. Loop gewoon weg.

Omroeper: Waar heb je het over? Wat is jouw naam? Vertel het me.
Young: Ik zeg alleen dat je voorzichtig moet zijn. Ik zei dat je het met rust moest laten, idioot. Doe alsjeblieft niets. Luister gewoon aandachtig naar de opname. Luister ... Luister ... Luister ...

Op dat moment werd de oproep afgebroken.

De volgende dag had de gastheer van het radioprogramma een aantal specialisten en analyseerden ze de eerste opname van de dame die inbelde. Met behulp van verschillende technieken konden ze aan het einde van de opname het geschreeuw en geschreeuw isoleren en verbeteren.

In eerste instantie klonk het alsof er verschillende mensen tegelijk schreeuwden en huilden, maar toen ze een van de geïsoleerde stemmen speelden, zweer ik je, het maakte me tot op het bot gekoeld.

De stem was slechts een echo, maar er stond:

"Ik zal je vermoorden Bitch! Ik vermoord iedereen! En als je nog steeds om hulp vraagt, zal ik ze ook doden! Niemand zal je helpen, je helpen, je helpen, je helpen ... "

Het was vreselijk, omdat de echo erg ver weg maar heel duidelijk was.

Weken later deed een andere man een beroep op de radioshow. Hij was erg bang, maar hij zei dat hij bereid was om de gastheer te vertellen wat er tijdens de opname was gebeurd:

'Kijk, senor Carlos, ik zal je vertellen over de dag dat de dame belt. Haar naam is Senora Julia en zij is de conciërge van een gebouw in een gebied ten zuiden van de stad Mexico. Laat op een avond hoorden I en 10 andere bewoners in het gebouw angstig geschreeuw. Ze kwamen uit het huis van Senora Julia. We renden allemaal naar onze balkons die uitkeken naar de binnenplaats waar haar huis is. We hoorden haar gillen en verschillende mannen, waaronder ikzelf, gingen naar haar huis om erachter te komen wat er aan de hand was.

"We dwongen de deur open en zagen haar met de telefoon aan haar oor en vroegen iemand om hulp. Die iemand, die we later leerden, was jij. Op dat moment hoorden we schreeuwen en huilen in het hele gebouw. Het was zo sterk dat het ons voor een moment verbijsterde. Senora Julia hing op en rende naar ons en smeekte ons om hulp. Toen we vroegen waarom, zei ze dat er iets mis was met haar jongen. Serieus, Senor, ik heb nog nooit zoiets eerder of sinds gezien. We waren allemaal verstijfd van angst.

"We zagen haar oudste zoon en, ik weet niet of je dit kunt geloven, maar hij zweefde. Hij was ongeveer drie meter van de vloer verwijderd. Zijn ogen waren leeg en hij had een kwade lach op zijn gezicht. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven. Hij glimlachte van oor tot oor en het was een duivelse glimlach. In zijn hand hield hij een groot mes vast en het drupte van het bloed. De buren wisten niet wat te doen. We vroegen de Dame wat er gebeurde en ze zei net dat hij iedereen wilde vermoorden.
"We renden het huis uit naar de binnenplaats, maar de jongen volgde ons. Hij bevond zich midden op de binnenplaats, zweefde in de lucht en brabbelde in een vreemde taal. Alle buren hebben het gezien. Sommigen begonnen te schreeuwen en anderen begonnen te bidden. Een man probeerde de jongen te stoppen door aan zijn voet te trekken. We hielpen hem de jongen op de grond te worstelen. Hij werd bewusteloos en zijn ogen rolden zich terug in zijn hoofd, maar hij wilde het mes niet loslaten. We hadden het enige dat we konden bedenken, Senor. We hebben een priester genoemd ... "

Op dat moment werd de opname afgebroken.

De gastheer van het radioprogramma zei dat hij had geprobeerd met de dame en de man te communiceren, maar omdat geen van beiden hun naam had gegeven, waren al zijn pogingen niet succesvol. Ze brachten maanden door met het analyseren van de eerdere opnames, maar specialisten zeiden alleen dat de jonge man bezeten moest zijn van een sterke demonische geest en dat er zonder meer informatie was dat ze niets konden doen.

Volgens de gastheer moest het radioprogramma zijn schema aanpassen vanwege de oproep. Naderhand beweerde het personeel dat ze na middernacht fluisterende stemmen, geschreeuw en gekreun in het gebouw hoorden. Meer dan eens werd een staflid van de radioshow tegen een muur gegooid of woest geslagen door iemand of iets dat er fysiek niet was. Een audiotechnicus raakte ernstig gewond bij een auto-ongeluk, waarvan hij zei dat hij werd veroorzaakt toen het spookachtige gezicht van een jonge jongen tijdens het rijden op de voorruit verscheen.

Het personeel van de radioshow was zo bang dat ze een klacht bij de producenten zouden indienen en ermee dreigde te stoppen. De producenten werden gedwongen om de show opnieuw te plannen, zodat deze begon om 10 uur 's avonds en net voor middernacht was afgelopen.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now