It will not hurt

15 1 0
                                    

It Will not Hurt is een treurig en spookachtig verhaal over een Russische buschauffeur die iets schokkends meemaakt wanneer hij de nachtbus tussen de ene stad en de andere rijdt.

Het zal geen pijn doen

Ik hoorde dit verhaal van een buschauffeur in Rusland. Op een avond reed hij met de nachtbus van de ene stad naar de andere. Er waren veel passagiers op deze reis en er stonden een paar mensen. Een van hen was een oude vrouw die plotseling ziek werd en ze vroeg de chauffeur om de bus te stoppen. Ze waren op een landweg, aan beide zijden omringd door bos, dus de chauffeur zei haar te wachten tot ze in de volgende stad kwamen.

De oude vrouw begon te gillen en te schreeuwen, en eiste dat hij nu zou stoppen. De chauffeur reed naar de kant van de weg en opende de deur. De oude vrouw stapte uit en vluchtte het bos in. De passagiers wachtten en wachtten en uiteindelijk keerde ze terug, maar er was nog iemand anders bij haar. Toen ze uit het bos tevoorschijn kwam, zagen ze dat ze de hand vasthield van een klein meisje dat huilde.

Toen ze in de bus stappen, vroeg iedereen het meisje wat er mis was. Ze zei dat haar moeder haar naar het bos had gebracht en haar op een hoge tak van een boom had gezet. Toen legde ze de strop om de nek van het meisje en zei: "Blijf hier even zitten en als je moe wordt, spring je gewoon naar beneden."

"Maar mam," had het kleine meisje gezegd, "dit touw drukt op mijn keel!"

"Maak je geen zorgen," had de moeder geantwoord, "als je springt, zal het geen pijn doen."

De passagiers waren geschokt en met afschuw vervuld. De oude vrouw zei dat ze niet wist waarom, maar ze voelde zich opeens heel angstig en daarom vroeg ze de chauffeur om daar te stoppen. Toen ze het bos in rende, kwam ze naar een kleine open plek en zag het kleine meisje. Ze ving het kind op precies zoals ze op het punt stond eraf te springen. Er was een rood merkteken rond de nek van het kleine meisje en ze hoestte.

De buschauffeur besloot een omweg te maken, zodat ze het kind naar het ziekenhuis konden brengen. Ze reden weg, maar ze waren maar een paar honderd meter weggegaan, toen de chauffeur stopte om een ​​jonge vrouw op te halen die naast de weg stond.

Toen de deuren opengingen en de jonge vrouw de bus opklom, stond het kleine meisje ineens op en zei:

"Mam, je zei dat het geen pijn zou doen ..."

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now