Zero

14 1 0
                                    

Themalied - Burnadette

Alice was een lieve , slimme meid, maar had niet veel vrienden. Dus creëerde ze een 'vrienden' van haarzelf . Ze waren verbeeld, maar ze waren echt voor haar. Ze begon ze naar nummers te noemen  en de eerste vriend kreeg de naam Zero .

Na een tijdje begon ze Zero te vergeten omdat ze haar niet meer nodig had. Op een dag stierven haar ouders bij een vreselijk auto-ongeluk en ze zag dat het allemaal gebeurde. Ze werd later geadopteerd door haar buurman, Mr. Rogers. Zodra ze zijn huis binnenkwam, begon hij haar te slaan en deed ze alles voor hem. Ze deed handenarbeid alleen maar om te voorkomen dat hij haar keer op keer vreselijk zou verslaan.

Jaren gingen voorbij en ze begon eraan te wennen dat ze door veel mensen werd gepest . Ze werd voortdurend ondervraagd over de zwarte ogen die ze altijd kreeg, maar nooit zei ze iets. Later liep ze de trap af van de school voordat iemand haar met geweld duwde. Ze had hier genoeg van en snauwde.

Ze schreeuwde en schreeuwde voordat ze hem op de grond kreeg gevolgd door een zeer woeste pak slaag. Ze brak zijn arm, sloeg tegen zijn buik en dwong hem bloed te hoesten en nog veel meer . Wanneer iemand schreeuwde " STOP !" besefte ze wat ze had gedaan en rende terug naar huis. Het enige wat ze kon bedenken was waarom ze snauwde.

Ze kon geen goede reden bedenken. Ze snauwde nooit helemaal. Ze werd verbannen nadat ze was overkomen, maar ze begon niet te praten, te eten of haar kamer uit te komen . Plotseling kwam er een stem uit haar mond, maar het was niet haar stem, het was iemands anders . Alles wat die stem zei, was: "We zijn voor altijd beste vrienden,"

Na nog een pak slaag viel ze flauw . Toen ze wakker werd, sprak het nieuws over een man die dood werd aangetroffen met veel geslagen op hem . Toen kwam de stem terug naar haar en deze keer liet ze haar flauwvallen . Toen ze ( opnieuw ) wakker werd , was haar uiterlijk veranderd. Haar huid en haar waren wit en haar ogen waren bedekt met zwarte cirkels .

Haar stem was niet meer Alice, het was Zero's stem . Alice was nu weg en Zero is nu vrij . Na wat er gebeurd is, Zero vermoord iedereen die Alice kende en ontsnapte in de bossen .

feiten:

•Ze is ongeveer 19 jaar oud
•Heeft geen slogan
•Haar maker is  ZombiePunkRat
•Haar persoonlijkheid werd door haar maker •beschreven als: "Luid, onaangenaam, •gewelddadig, ongeduldig, zelfverzekerd en een eenling.
•Als belkaart trekt Zero altijd het cijfer nul in het bloed waar haar slachtoffer is vermoord.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu