Familie foto

16 0 0
                                    

Er was een alleenstaande moeder die drie dochters had. De jongste dochter werd gediagnosticeerd met een inoperabele hersentumor. De artsen brachten het slechte nieuws aan haar moeder. Ze vertelden de arme vrouw dat haar dochter nog maar drie maanden te leven had.

De familie was verwoest door het vreselijke nieuws. De moeder besloot om een ​​familiefoto te laten maken terwijl haar jongste dochter nog leefde. Op die manier zouden ze altijd iets hebben om haar aan te herinneren.

Ze huurden een professionele fotograaf in om de foto te komen maken. De familie poseerde met de jongste dochter in het midden van de foto en haar moeder en oudere zussen regelden haar om zich heen. Daarna liet ze het inlijsten en hing het boven de openhaard in de woonkamer.

Drie maanden later stierf de jongste dochter in het ziekenhuis. Haar moeder en haar twee zussen zaten aan haar bed toen ze stierf. De begrafenis vond twee dagen later plaats.

Na de begrafenis zat de moeder in de woonkamer toen ze toevallig op de familiefoto keek bij de open haard. Ze was geschokt toen ze ontdekte dat het gezicht van haar dochter op de foto verschoof en veranderde. Het zag er opgezwollen en misvormd uit. Bijna demonische.

Ze brachten de familiefoto naar de professionele fotograaf en klaagden. Hij zei dat hij geen verklaring had waarom de foto plotseling zou veranderen, waardoor het dode kind er zo grotesk uit zou zien.

De moeder was ten einde raad. Ze nam de familiefoto naar een paranormaal begaafd en smeekte de paranormaal begaafde om haar te vertellen wat er mis was. De paranormaal begreep één blik op de familiefoto en terugdeinsde in ontzetting.

"Het spijt me dat ik je dit moet vertellen", zei de paranormaal begaafde. "Helaas is je dochter in de hel gevallen."

Creepypasta'sOnde as histórias ganham vida. Descobre agora