Suicide mouse.avi

66 2 0
                                    

Dus onthoudt iemand van jullie die Mickey Mouse-cartoons uit de jaren dertig? Degenen die net een paar jaar geleden op dvd zijn uitgebracht? Nou, ik hoor dat er een is die nog niet is vrijgegeven aan zelfs de meest enthousiaste klassieke Disney-fans.

Volgens bronnen is het niets bijzonders. Het is gewoon een doorlopende lus (zoals Flintstones) van Mickey die langs zes gebouwen loopt en twee of drie minuten aanhoudt voordat hij uitdooft. Maar in tegenstelling tot de schattige liedjes die erin stonden, was het liedje op deze cartoon helemaal geen liedje, maar een constant bonken op een piano gedurende anderhalve minuut voordat het voor de rest van de film wit werd.

Het was niet de vrolijke oude Mickey waar we ook van zijn gaan houden, Mickey danste niet, lachte zelfs niet, liep gewoon alsof je of ik liep, met een normale gezichtsuitdrukking, maar om de een of andere reden zijn hoofd schuin van links naar rechts terwijl hij deze sombere blik bleef houden.

Tot een jaar of twee geleden geloofde iedereen dat het daarna in zwart was gesneden en dat was het dan. Toen Leonard Maltin de cartoon in de complete serie aan het bekijken was, besloot hij dat het te rot was om op de dvd te staan, maar wilde een digitale kopie omdat het een creatie van Walt was. Toen hij een gedigitaliseerde versie op zijn computer had staan ​​om naar het bestand te kijken, merkte hij iets op.

De cartoon was eigenlijk 9 minuten en 4 seconden lang. Dit is wat mijn bron mij volledig mailde (hij is een persoonlijke assistent van een van de hogere leidinggevenden bij Disney, en kennis van de heer Maltin zelf):

"Nadat het zwart was gesneden, bleef het zo tot de zesde minuut, voordat we teruggingen naar Mickey-wandelen." "Het geluid was anders deze keer.Het was een geruis, het was geen taal, maar meer een gegrilde kreet. het geluid werd de volgende minuut niet meer van elkaar te onderscheiden en luid, het beeld begon raar te worden.De stoep begon in richtingen te gaan die onmogelijk leken op basis van de fysica van Mickeys die liep.En het trieste gezicht van de muis kronkelde langzaam in een grijns .

Op de 7e minuut veranderde het gefluister in een bloedstollende schreeuw (het soort schreeuw dat pijnlijk was om te horen) en het beeld werd steeds duisterder. Er gebeurden kleuren die op dat moment niet mogelijk waren geweest. Mickey's gezicht begon uiteen te vallen. zijn ogen rolden op de bodem van zijn kin als twee knikkers in een vissenkom, en zijn gekrulde glimlach wees naar boven aan de linkerkant van zijn gezicht.

De gebouwen werden puin dat in de lucht zweefde en het trottoir was nog steeds onmogelijk aan het navigeren in kromgetrokken richtingen, een paar lijken ondenkbaar met wat wij als mensen weten over richting. De heer Maltin raakte verontrust en verliet de kamer, stuurde een medewerker om de video af te maken en noteerde alles wat er tot de laatste seconde gebeurde, en daarna bewaarde hij de schijf van de cartoon onmiddellijk in de kluis. Dit verstoorde geschreeuw duurde tot 8 minuten en een paar seconden, en toen sneed het abrupt in het gezicht van Mickey Mouse aan de aftiteling van het einde van elke video met wat op de achtergrond leek als een kapotte muziekdoos.

Dit gebeurde ongeveer 30 seconden, en wat er ook in die resterende 30 seconden zat, ik heb er geen enkele informatie over kunnen krijgen. Van een beveiligingsmedewerker die onder mij werkte en rondjes maakte buiten die ruimte, kreeg ik te horen dat de medewerker na het laatste beeld zevenmaal de kamer uitliep met een bleke huid en zei: "Echt leed is niet bekend" voordat hij snel de bewaking van de bewaker overneemt pistool en zichzelf ter plaatse afschudden.

Het ding dat ik kon krijgen van Leonard Maltin was dat het laatste frame een stuk Russische tekst was die ruwweg zei "dat de bezienswaardigheden van de hel zijn kijkers terugbrengen". Voor zover ik weet heeft niemand anders het gezien, maar er zijn tientallen pogingen ondernomen om het bestand in rap tempo door werknemers in de studio's te krijgen, die allemaal prompt van hun baan zijn ontslagen.

Of het online is of niet, staat ter discussie, maar als geruchten goed voor me zijn, staat het online ergens onder "suicidemouse.avi". Als u ooit een kopie van de film vindt, wil ik dat u deze nooit bekijkt en dat u mij onmiddellijk telefonisch contacteert, ongeacht de tijd. Wanneer een Disney Death zo goed is afgedekt, betekent dit dat dit iets groots moet zijn.

Ga terug naar mij,

TR"

Ik moet er nog een kopie van vinden, maar het is daar. Ik weet het.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu