Nes godzilla 7

18 3 0
                                    

In het korte moment vóór de overgang tussen Entropy en Extus hoopte ik dat ik Godzilla en Angurius terug zou krijgen. Toen het bord verscheen, zag ik dat mijn wens voor de helft was verleend: ik had Godzilla terug, maar geen Anguirus. Ik had allebei de voorkeur gegeven, maar ondanks de nette capaciteiten van Anguirus had ik voor Godzilla gekozen als ik tussen de twee moest kiezen.

ExtusBoard1-1.png
Extus had twee verschillende gekleurde tempels, wit en roze. Een piramide, wat eruitzag als een paar moderne gebouwen, en twee andere iconen die ik toen niet kon achterhalen. De nieuwe bazen waren Kumonga, Gorosaurus en Not-Ghidorah, (die ik vreesde te zien, laat staan ​​te vechten.)

Met Godzilla terug was ik weer enthousiast en enthousiast om te ontdekken, maar toch voorzichtig. Ik ging eerst naar het Quiz-niveau, net als voorheen. Deze keer waren de vragen van Face meer willekeurig dan ooit:

Quiz 4
Krijgen olifanten adem?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 2
Ben je ooit lastig gevallen door een familielid?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 6
Heb je ooit iemand verkracht?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 8
Is groen je favoriete kleur?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 10
Is de computer het toppunt van moderne technologie?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 4
Ben je een stoere vent?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 12
Kan je vliegen?
Antwoord nee, reactie: raar gezicht # 9
Kun je op je hoofd staan?
Antwoord: Ja, Reactie: Raar Gezicht # 7
Heb je een hekel aan wasberen?
Antwoord: Nee, reactie: confused
Heb je schuld?
Antwoord: Nee, Reactie: Raar Gezicht # 11
Wil je een nieuw monster?
Antwoord: Ja, Reactie: Verbaasd
Ga je me missen?
Antwoord: Ja, Reactie: Triest
Ik was blij dat ik een nieuw monster kreeg, maar die laatste vraag stoorde me. "Ga je me missen?"

Willyoumissme.png
"Verwijst Face naar het einde van het spel?" Ik dacht. Sinds de onthulling van de echt bovenaardse aard van het spel, wist ik niet goed wat ik van Face of iets anders in het spel moest denken. Maar iets van die laatste verklaring gaf me een echt verdrietig gevoel van Face.

Toen ik hierover nadacht, was het spel teruggegaan naar het bord. Ik had een nieuw monster, maar ik had geen idee wie het moest zijn.

SolomonAppears-2.png
De Sprite had een lichte gelijkenis met Rodan, maar het hoofd was helemaal niet. Ik verhuisde deze mysterieuze nieuwkomer naar een White Temple-pictogram en begon het level. Toen ik het niveau begon, verscheen dit scherm met de tekst "FIND THE GEM". Vermoedelijk instructies voor het verslaan van het niveau.

Findthegem.png
Daarna kreeg ik mijn eerste blik op mijn nieuwe speelbare monster: een harig, donkerblauw wezen met vleermuisvleugels en een schedelachtig gezicht genaamd "Solomon".

Whitetemple1.png
En ik ontdekte ook dat mijn pad werd geblokkeerd door een lichtstraal en een kleine pilaar met een plaat erop. Ik dacht dat deze lichtstraal de uitgang blokkeerde, dus ik moet het juweel vinden en het op de plaat laten vallen om de lichtbundel te deactiveren.

Hoe ik dat precies ging doen, wist ik niet. Er was niets in het originele spel waarvoor je een voorwerp moest vinden om een ​​niveau te verslaan. Ik zou erachter moeten komen wanneer ik het juweel heb verkregen. De enige richting die ik moest gaan was verlaten, dus ging ik verder.

Solomon was op zijn zachtst gezegd een interessant monster. Hij was in staat om zowel naar de vlucht als naar een warmtebundel te vliegen, die beide erg nuttig bleken te zijn. Hij kon ook schoppen en slaan met zijn vleugels, maar hij kon niet bukken.

De muziek van de Witte Tempel was een vocaliserend koor, of een videogame-benadering daarvan. Het is moeilijk te beschrijven, maar het had een heel "heilig" geluid.

Whitetemple2enemies.png
Het duurde niet lang voordat ik golven van vreemde nieuwe vijanden tegen het lijf liep. Ze deden weinig om me tegen te houden, ik liep langs hen heen terwijl ik sneed en geen schade opliep.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu