De momo

102 2 0
                                    

De Momo (of het Missouri-monster) is een eng schepsel dat in Missouri verscheen. Degenen die het zagen zeiden dat het lang was, zwart, bedekt met haar en rook naar rottend vlees.

Momo

De Momo werd voor het eerst gemeld door twee jonge vrouwen die aan het picknicken waren bij een snelweg in Louisiana, Missouri.

"We waren aan het lunchen toen we allebei tegelijk onze neuzen oprommelden. Ik heb nog nooit zoiets stinkt in mijn leven. Ik draaide me om en dit ding stond daar in het struikgewas. Het onkruid was behoorlijk hoog en ik zag net het bovenste deel van dit wezen. Het staarde naar ons.

"Het was half aap en half mens. Het had haar over het lichaam alsof het een aap was. Toch was het gezicht beslist een mens. Het leek meer op een harig mens. Toen maakte het een klein gorgelend geluid alsof iemand probeerde om onder water te fluiten. '

Het harige beest stapte uit de borstel en liep naar de jonge vrouwen toe, die naar hun Volkswagen snelden en de deuren op slot deden. Het beest, dat bleef gorgelen, streelde de motorkap van de auto en probeerde vervolgens de deuren te openen.

De vrouwen waren doodsbang. Ze konden niet wegrijden omdat ze de autosleutels op hun picknickdeken hadden achtergelaten. Ze begonnen de hoorn te piepen waardoor het monster er weer vandoor ging.

"Het bleef op veilige afstand, toen stopte het waar we hadden gegeten, pakte ik mijn pindakaas sandwich, rook ik het, en verslond het vervolgens in één teug. Het begon mijn tas op te rapen, liet het vallen en verdween toen weer het bos in. '

De vrouwen renden naar buiten, pakten de autosleutels en reden rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde politiebureau.

De Momo werd opnieuw gezien in 1972, aan de rand van Louisiana. Twee jonge jongens speelden in hun tuin, toen hun oudere zus hen plotseling hoorde schreien van angst. Ze keek uit het raam en zag iets aan een boom staan.

"Het was zes of zeven voet lang, zwart en bedekt met haar. Het stond als een man, maar voor mij leek het er niet op. "

De vacht van het ding was gematteerd met bloed en het droeg een dode hond onder zijn arm. Zijn gezicht kon niet worden gezien onder de haarmassa die het bedekte. De kinderen belden hun vader die thuiskwam, maar konden geen spoor van het schepsel vinden, afgezien van een gruwelijke stank, als rottend vlees.

Later die dag meldde een lokale boer dat zijn hond was verdwenen. Een buurman meldde die middag verschrikkelijke grommende geluiden.

Er was nog een nog freakier ontmoeting. Een jong meisje en haar moeder zaten in een geparkeerde auto, toen de Momo opeens uit het niets verscheen. Het reikte naar binnen door het open raam en stompte het kleine meisje zonder reden in het gezicht. De moeder reed snel weg en het meisje ontsnapt met slechts een blauw oog.

Op een nacht hoorde een man zijn honden blaffen. Hij pakte een zaklantaarn en stapte naar buiten om te zien wat er aan de hand was. Tot zijn ontzetting kwam hij oog in oog te staan ​​met een anderhalve meter hoog monster dat op zijn erf stond. Het zwarte, harige wezen draaide zich om en rende weg. De politie sloot een 200 hectare groot bosgebied af terwijl een team van 25 jagers naar het schepsel zocht, maar ze konden niets vinden.

In 1972 visten twee jonge mannen op een afgelegen rivieroever toen ze een plons opmerkten en opkeken. Ze zagen iets waden over de rivier - een groot, harig ding. Het wezen begon langzaam en doelbewust naar hen toe te marcheren. De mannen begonnen in paniek te raken en klauterden de helling op. De politie onderzocht het gebied en vond mysterieuze voetstappen met drie tenen.

Twee tienermeisjes meldden het zien van een harig wezen bij zonsondergang langs de rand van een bosrijke omgeving.

In 1976 waren twee mensen in een boot op de rivier de Missouri toen ze een anderhalve meter hoog schepsel zagen bedekt met donkerbruin haar. Het schepsel dronk uit de rivier, maar toen het de boot zag, stond het op en rende de bomen in.

In 1979 waren twee jongens op een spoorwegbrug op een avond toen ze vreemde schaduwen zagen bewegen. Ze keken op en waren geschokt toen ze een schepsel boven hen zagen staan. Het was 8-tot-9-voet-lang met lang, gematteerd bruin haar over zijn lichaam en gezicht. Het wezen rook naar rottend haar en schreeuwde als een panter. Het probeerde de jongens te grijpen, maar ze konden ontsnappen en renden naar huis.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu