Stil

12 1 0
                                    

Wees alsjeblieft stil. Ik moet nadenken. Je moet luisteren. Doe de lichten uit en probeer stil te zijn. Deze gedachten dwarrelen al dagen rond in mijn gedachten. Mensen zeggen dat ik paranoïde ben. Ze zeggen dat deze gedachten niet gezond zijn. Ze zeggen dat ik het medicijn moet nemen en ze moet laten verdwijnen. Ik geloof ze niet. Alleen omdat je paranoïde bent, wil dat nog niet zeggen dat ze niet achter jou aan zitten.

Stil

Genetisch geheugen

Is het je ooit opgevallen dat de dingen die ons bang maken allemaal gemeenschappelijke kenmerken hebben? Een bleke huid, donkere, ingevallen ogen, langwerpige gezichten en vlijmscherpe tanden ... Deze beelden inspireren horror en afkeer bij de meeste mensen, en met goede reden. De kenmerken die deze gezichten delen, zijn in de menselijke geest ingeprent en we zijn instinctief doodsbang voor hen. De vraag die je jezelf moet stellen is deze: Wat is er gebeurd, lang geleden en diep in het verleden, die het hele menselijke ras zou kunnen beïnvloeden, zoveel als om ons permanent bang te maken voor bleke wezens met donkere, ingevallen ogen, langwerpige gezichten en vlijmscherpe tanden? Wees voorzichtig daar buiten.

Oefening baart kunst

Je weet hoe je soms een vriend of geliefde hoort noemen je naam en je draait je om, alleen om te ontdekken dat er niemand is? Hetzelfde kan gebeuren als je iemand op straat ziet. Ze zien eruit als iemand die je kent, maar om een ​​of andere reden weet je dat zij het niet zijn. Ze willen dat je denkt dat ze zijn wie je denkt dat ze zijn. Dat is de enige manier waarop ze je kunnen bereiken. Je hebt de stemmen gehoord die je bellen. Besteed aandacht aan de stemmen van je dierbaren en leer ze te herkennen. Denk aan de laatste keer dat je met je moeder sprak en ze leek een beetje raar ... Nou, daar is een reden voor. Ze moeten eerst oefenen.

Radio statisch

Op een nacht nam ik een lifter op. Hij leek in orde toen hij in mijn auto stapte, maar hij zei geen woord. Ik zette de radio aan om de ongemakkelijke stilte te bedekken terwijl ik reed. Hij zette het haastig uit. Er was een paniekerige blik in zijn ogen. "Ze verbergen de stemmen op die manier," zei hij. Ik dacht dat hij gewoon een dronkaard was en ik liet hem af bij zijn huis om het uit te slapen. Sindsdien hoor ik telkens wanneer ik de radio aanzet een vreemd statisch geluid. Het klinkt alsof duizenden stemmen eenstemmig fluisteren. Als je goed luistert, kun je ze vreselijke, onuitsprekelijke dingen horen zeggen. Dus, alsjeblieft zet de radio niet aan. Ze verbergen de stemmen op die manier.

Parkeerplaats

De meest waarschijnlijke plaats voor een persoon om te verdwijnen is een parkeerplaats, vooral in grote winkels of pretparken. Het is niet altijd een ontvoering, hoewel dat is wat de eigenaren graag zeggen. De waarheid is dat veel parkeerterreinen over oude begraafplaatsen zijn gebouwd. De eigenaren kopen het pand en verplaatsen de graven, maar missen er altijd een paar. Deze paar proberen weg te komen en weer gezelschap te vinden, maar het asfalt is meestal te dik. Soms raken ze erdoorheen en verdwijnen mensen. De kavelbezitters paden dan over het gat en vergeten het. Dus, de volgende keer dat je laat op de avond door een parkeerplaats gaat, je auto probeert te vinden, let dan op de gaten in de pot en luister niet naar de persoon in de zwarte pak die om hulp vraagt. Denk eraan, ze begraven de doden in zwarte pakken.

Badwater

De volgende keer dat u een bad neemt, plaatst u uw hoofd onder het water en sluit u uw ogen. Je hoeft onze mond of neus niet onder te dompelen, net genoeg tot waar je oren en ogen onder staan. Luister goed. Hoor je het geluid? Het klinkt als natte voetstappen. Dat is het geluid van de verdronken, dood lopen. Zie je het water trucs spelen met de schaduwen? Dat is het moment waarop ze een nieuw lid verwelkomen in hun gelederen. Weet je nog hoe ik zei dat je je neus en mond niet onder moest zetten? Dat is belangrijk. Nadat je ze een keer in het water hebt gehoord, zul je ze op elk moment horen. Maak je geen zorgen, dat geluid dat je net hebt gehoord, zoals slappe natte voetstappen en die vreemde schaduw vanuit je ooghoek ... Dat is alleen maar het controleren van de volgende persoon om mee te doen aan hun mars.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now